No. 1 Party Anthem'

Jamen visst, det blev utgång på juldagen iår. Förfesten började hos Johan med han, Ronja, Calle och Calles bror Petter. :D AAh vad roligt det var att träffa alla igen!! dasmldmwa.
Förfesten var kanon och innehöll alltifrån ölspel, charader till en trasig toalett. Johan hostade en king förfest som vanligt. (y)
Drog till O'Learys där kön var lång och alla hade ju förköp så det var inget 'företräde' i kön där inte. Hade väl kul inne på olles också, mke folk osv. men förfesten är ju alltid bättre. :D Men tack alla inblandade för en fin och jävligt bra kväll!
 
Johan och Petter - dem boys - ölspelet i full gång
Pusskalas blev det 
Blev så exalterad när jag såg Eminem på väggen så tog tydligen kort på han..hah / Träffade kingen! / Agerade papparazzi / 'Nu är jag nöjd nu vill jag hem men ska bara ta en inzoomad bild på mitt ansikte'- uttrycket. Brukar bli några såna per utekväll
 
 

Mellandagarna'

Ja, som rubriken lyder - mellandagarna. Vad fän har jag gjort? Vettetusan. 
Nämen, har jobbat alla dagar sen julafton, dock lite blandat kvällar och dagar så det har varit nice.
 
* Juldagen: Jobb 7.30-17 och sedan utgång med fina vänner (mer om det sen).
 
* Annandagen: Slappade mest hela dagen och sen jobb på kvällen
 
* Fredagen: Hängde med jorr och eve på stan och sedan blev det jobb.
 
* Lördagen: Jobb 7-17 och sedan chillade jag med roni framför braiga filmer på kvällen. Niiice to catch up a little bit. (y)
 
* Söndagen: Tränade en sväng på förmiddagen och jobbade på kvällen.
 
* Igår - måndag: Jobb till 15, träning och sedan hängde jag med min kära vän Hanna hela kvällen. Vi var först på genrepet för nolatoksrevyn där hennes far var med och sedan hängde vi lite hos henne. Lika trevligt som alltid :D:D
 
 
Idag är det ju som sagt nyårsaftoooooooon dvs. sista dagen på året (no shit) och jaa.. orkar inte gå in på något mer ingående på detta år, vem vet, kanske får en dag ledigt och kan göra något typ av årsresumé, vore ju niiice. 
Men kvällen blir iaf lugn då jag bara ska vara hemma due to jobb imorgonbitti. Ska spendera kvällen med nästan samma gäng som på julafton så det blir nog kalas. HA EN SAFE NYÅRSKVÄLL PEEPS!
 
 

Dopparedan'

Alltså det här håller ju inte... haha ska ta tag i bloggandet snart känner jag. 
 
Börjar med: Dan före dopparedan och självaste julafton!
 
Världens sötaste present från Pekka dök upp i brevlådan / Mami och papi framför uppesittarkvällen!
Grötfrukost på julafton var givet
Bröt mot traditionen att öppna klapparna efter middagen och öppnade de på förmiddagen istället / Trodde man va snygg
Världens bästa päron / efterlängtat förmiddagskaffe
 
Vid halv 3 så började vi röra oss bort mot Tulpanvägen där resten av julafton spenderades med mina fina kusiner och släktingar! #blessed som bieber hade sagt.
 
Poserade med inte bara en kusin utan två! Victoria till vänster och Andreas till höger. 
 
Förrutom att umgås så är ju nästan the main thing att äta och mat fanns det inte lite av! 
 
Kvällen kan sammanfattas med Mat, Mys och Med andra ord! Hade en himla lugn och trevlig julafton och oj vad tacksam man är över alla fina människor runtom en. Kingt. 
Fick även massa trevliga julklappar, fick mest smågrejer men det är sånt som man behöver men inte orkar köpa själv, asbra! :D 
 
 

Dan före dopparedan'

Weeey heeey!
Efter en lång arbetsdag sååååå är det officiellt julefrid. Kvällen ska spenderas på bästa sätt med hela familjen och imorgon är det den bästa dagen på året! :D
 
Now playing;
 

21.38

En dag full med julfilmer avslutas nu på bästa sätt med Home Alone med brur och syster. 
Imorgon blir det jobb hela dagen!



Dan före dan före dopparedan'

Glad 4e advent! Or sumthin'
Nämeeen i fredags så jobbade jag till 16 innan jag drog och tränade i sisådär en timme innan det  blev TACOOOOFREDAG. Ja ungefär så excited var jag. Kvällen spenderade jag hemma framför en julfilm (skräll) och vi klädde även julgranen.
 
Igår morse så klev jag upp, åt frukost och såg julkalendern. Klockan 10 var det dags för ett spinningpass på friskis och fifan vad skönt det var. Eller skönt och skönt, svinjobbigt men desto skönare efteråt. 
Klockan 1 så kikade jag på matchen mellan ÖIB-IKSU där öib vann efter förlängning :D (y).
Efter det blev det julbak osv. Somnade i soffan nångång efter 22 och där sov jag enda till 04.30 då jag for och hämtade min syster på tågstationen. :D 
 
HEja mobilbilder!
 

Simply having a wonderful christmas time'

God snart eftermiddag.
 
Igår så sov jag till halv 10, gjorde mina vanliga morgonsysslor som: frukost, kolla igenom nattens tweets, instagram och julkalendern haha! Hann även med lite tetris däremellan (jobbigt beroende det där).
Klockan 12 var det dags för ännu ett lunchpass där jag körde passet cirkelfys. Det var tydligen julspecial idag men det var både roligt och jobbigt. (y)
 
Klockan 17 var det dags för jobb till 22 och sen så bleve såklart Paradise 8-)
 
 
IDAG är jag ledig och jag spenderat dagen på bästa sätt hittills med julkalendern, en till julfilm och just nu så har jag precis slagit in den sista julklappen och nu ska jag snart fara och träna. :D
 
 
There is some people..
 
 
 

Holly jolly christmas'

Jamen hejsan, hade precis skrivit klart ett inlägg och då klicka ja fel och allt for bort... Så därför tar vi det i punkt form.

Detta har jag avklarat idag: 
* spinning + gym
* julfilmer:
1. Beethoven's Christmas Adventure
2. Surviving Christmas
3. Christmas In Wonderland

Sparar alla klassiker såsom Grinchen och Jack Frost närmare helgen och julafton hehe.

Klockan 21 blir det en kriminalare och sen Paradise Hotel! 







Luke Friend'

Hallådär köp blåbär.
Även fast resultatet av bakningen blev sådär superbra så var fredagskvällen himla trevlig ändå! :D 
 
I lördags så jobbade jag 7-17 och fifan det var längesedan jag var så trött!! hElt otroligt. 
Efter jobbet så for jag hem, åt middag och såg färdigt hockeyn. Vid 19-snåret nångång så satte jag på en film till mig och mamma men jag minns bara den första kvarten, sov resten haha. Vid halv 9 då filmen var slut så gick jag och la mig (!!) och somnade nästan direkt. Tror jag inte somnat innan 21 på kanske 7 år haha? Otroligt skönt var det iaf och himla välbehövligt.
 
Vaknade då nästan pigg (pigg på morgonen och jag går inte riktigt ihop oavsett sömn) vid 6 på söndagsmorgonen. Tände adventsljus för mig själv och åt frukost innan jag for till jobbet och jobbade 7-16.30. På kvällen så blev det spinning och lite styrka. 
 
OCh joo.. vad har jag gjort idag då denna måndag? Jooo ännu en tidig morgon och jobb, men jag kan inte klaga é! Med julstämning i kroppen så funkar allt. :D 
Slutade vid 16 och ikväll så har jag varit på friskis och kört intervaller + rygg, sett PH och nu så ska jag strax sova. Imorgon blir jag förhoppningsvis ledig så då står först och främst lunchspinning på schemat, gött. 
 
Jaja nu äre slut på text haha.. 
Här kommer ett par videoz på denna underbara man, inte bara riktigt snygg utan fan jävla sjukt bra också. Allt han rör blir guld.
 
 
 
 
...japp 'några' blev det, haha svårt att bestämma mig, alla är så sjukt bra!! Skulle kunna gifta mig här och nu.

Light up the street'

 
Döda mig så jävla bra detta är.

Outlines'

Tjenis!
 
Denna vecka har det inte hänt så mycket spännande förrutom att jag i lördags var ute med jobbet. 
Blev först lite glögg-mys hos Sofia innan vi rörde oss mot Framnäsbaren. Väl där så var det svinkallt så att man fick sitta med jackan inomhus men maten var god iallafall. Vid kvart i sju började vi röra oss mot hockeyn där det slutade med att vi spenderade mer tid i baren än ute på läktaren. Kan bero på att matchen var sämst alternativt att precis innan matchen började så kom Elvy Söderström och satte sig mitt emellan oss alla (dvs hon kunde inte ta en plats 4 platser bort utan hon skulle prompt sitta på sina platser) haha. Vi gick sen ner på Public men jag for hem ganska tidigt, svintrött. 
 
 
 
Men iallafall, resten av veckan har jag mestadels jobbat och tränat och även köpt lite julklappar.
Idag är det äntligen fredag och jag hade faktiskt sett framemot min första lediga helg på hur länge som helst men då blev det jobb imorgon och på söndag idag, pengar<3333
Men ikväll så ska jag iaf umgås med mina jorr och ebbz :D 
 
 
 
 

Maybe i'm amazed'

Igår så jobbade jag 0730-17. Kvällen spenderades på gymmet och framför tvn (skräll).
 
 
Idag så sov jag enda till 11, märks ju att jag bara sov 5h natten innan!
Såg lite serier och åt frukost innan jag for och tränade vid 1. Intervaller + helkroppsstyrka blevä idag, trevligt.
 
Nu är klockan strax fyraa och jag ska snart dricka lite kaffe och sedan fara och jobba 17-22. 
 
Kanske världens tråkigaste bild men bättre än inget ayeah.
 
 

Pepparkaksbak'

Jamen hallådär!
 
I tisdags så for jag och tränade vid 11.30-snåret, körde bland annat den älskade lunchspinningen!
Mötte sedan upp Pekka på stan och ba chillade. Kom hem vid 4, åt middag och sen for jag till Pekka. Vi bakade pepparkakor, lyssnade på julmusik och ba myste på. :D
 
 
 
 

Make a move'

Godmorgon. Klev upp  för kanske en timme sedan vid 9-snåret. Har nu ätit frukost och ska nu precis ta lite kaffe och kika på julkalendern! :)
 
Gårdagen spenderade jag på gymmet och hemma, riktigt skönt. Igårkväll så såg jag även sista avsnittet av Breaking Bad, vääldigt blandade känslor.. Nämeeen svinbra serie iaf, hade jag aldrig trott!! :D 
 
Direkt från instagrääm
 

Christmas In L.A.'

Älskade The Killers och Brandon Flowers gör det igen! De lyckas leverera braiga jullåtar år efter år. 
 

1 december / 1a advent / skyltsöndag'

Jamen hallååå!
Första december igår, underbart!! :D Spenderade dagen i staden med min fina kusin. Vi gick runt lite och kollade på julmarknaden och satte oss sedan ned på UH och tog en kaffe, hur mysigt som helst! :)
For sedan och jobbade 17-22.
 
 
 

RSS 2.0