Got to move with the flow'

Goooood dag!
 
Igår så var det tänkt att jag skulle få vara ledig men åkte på jobb först från 7-12 som sedan blev till 14.30, sjukt trött och less var jag när jag gick hem. Hade även tänkt att handla direkt efter jobbet men när jag plockat på mig allt så insåg jag att jag hade glömt pengarna i bilen så det gjorde inte dagen bättre heller haha.
Nämeen det enda positiva igår var att jag fick min dator, äntligen säger jag bara!!! :D Känns asbråååå.
 
Åkte spontant ut till stugan igårkväll och sov där. Idag är jag iaf ledig och har spenderat förmiddagen i stugan i en solstol, svinskönt.
 
Är nu hemma och har precis ätit och ska väl invänta kvällens träning.
 
Japp, testa webkameran var det första jag gjorde
 

Splendid'

Halåååååuuuu! Igår så kom jag hem vid 21.00 efter en kväll on tha jobb. Imorse så klev jag upp vid 9, käkade frukost och chillade ett tag innan vi gick ner till stranden vid halv 11. Var där nere tills klockan 4, så himla skönt!! Efter middagen så for jag ut och sprang vilket också var väldigt skönt innan jag tog en dusch och nu så sitter jag här. Sitter atm i vardagsrummet och kikar på Pearl Harbour med mor & far, måste dock gå och lägga mig nu eftersom att jag ska jobba imorgon. 
 
 

Kom igen nu Sverige!!!!!

Alltsååå snacka om stressig dag. Först jobb 7-16.30 i värmeeeeeeeen och sedan snabbt hem och göra någon mat innan jag for iväg och skjutsade min bror på träning och därefter så hade jag träning själv. Träningen gick väldigt trööögt, kan ha att göra med att man jobbat inomhus i den kvava luften och värmen hela dagen + att det fortfarande var väldigt varmt ute när vi körde.
 
Efter träningen så tog jag en dusch, skjutsade min granne och nu så sitter jag och kikar på fotbollen. Imorgon blir det jobb igen och sedan träning. 

FINALLY'

I vintras så gick ju min egna dator sönder och i ren panik så köpte jag mig ju en minidator att ha så länge. Den las dock ganska snabbt åt sidan och jag använde bara skoldatorn. Anledningen till det var väl att jag hade allt skoligt på skoldatorn (nehe??) och denna minidator är väl inte världsbäst. Men nu i sommar så har jag fått lov att kriga med denna dator (har dock typ vant mig vid segheten haha) men nuuuuu så äntligen har jag beställt en ny dator! :D
 
Efter att ha funderat i veckor och dagar så har jag bestämt mig för den nya macbook air 13" och det känns superbra! Beställde den precis så den kommer väl nångång nästa vecka. :D 
 
dat beauty
 
 

23 juli'

Halloj!
 
Igår så var jag äntligen ledig en dag! Vädret var på topp så jag hade en sjukt härlig dag nere vid stranden.
Igår var även dagen då vi körde igång med gemensam sommarfys igen. (y) Vi började alltså med cooper och det gick helt ok.
 
Idag så har jag jobbat från 7-1630 och det har väl flytit på rätt bra. Har dock bara varit 2 st istället för 3 på min avdelning vilket innebar att det var sjukt stressigt på morgonen, men det gick ändå bra!! Efter jobbet så for jag hem och åt grillade(!) pannkakor, blev faktiskt riktigt gott. :D
Hade tänkt att ta en springtur ikväll men glömde ju min hårsnodd hemma igår och har på riktigt inga fler här haha och det är omöjligt att springa med utsläppt hår. Haha vilken ursäkt alltså!! Menmen, får fortsätta slappa i soffan istället.
 
Denna vecka vare tänkt att jag bara skulle jobba tis-ons-tors men nu blire fredag och söndag också, kääännns himla dryyygt men man får väl tänka på pengarna.
Ne nu har jag inte så mycket mer att babbla om, vi hörs!

Lördag'

Nämen god kväll. Kan verkligen inte fatta att det är lördag idag?? Känner att min dagsuppfattning är helt knasig nu när jag har börjat jobba osv. Har iaf jobbat idag och det har gått bra, man är ju lite mindre folk på helgerna men det har flytit på rätt bra ändå. 
När jag kom hem vid halv 5 så powernapade jag framtills maten. Efter att ha slappat ett tag så for jag ut och sprang i sisådär 50min innan det blev en skön dusch, kvällsfika och nu så ligger jag här i sängen och ska snart sova. Springturen gick bra för en första gången denna vecka (på tiden eftersom att det är cooper på måndag!!).
 
Imorgon så jobbar jag 0645-1615 igen och på måndag är jag äntligen ledig innan jag jobbar tisdag-fredag igen. 
Nämen nu ska jag väl ta och knyta mig så att man örk med morgondan, hade!
 
Tänkte att man kan ju inte lämna ännu ett inlägg tomt utan bild så fick bli en egopic hehe..
 

Fredag'

HAlloou! Har nu jobbat veckans 4/6 dagar och nu så börjar man komma in i kläderna så det är inte så nervöst längre. Dagarna har väl mest sett ut så att jag har jobbat, åkt hem, ätit, tränat och sen så äre ju dags att gå och lägga sig. Har också spenderat mycket tid till att kika på datorer då jag är i stort behov av en nyyyy så ska förhoppningsvis beställa en snart, åh vad jag längtar :D Kommer förmodligen börja blööggga bättre då också .
 
Nuu så äre ju fredag och pappa har sina syskon här så vi har ätit gooomaten och just nu för tillfället så sitter jag och tittar på parkeringskriget vilket faktiskt är ganska intressant haha.
 
 
 

First day'

Hade en mucho trevlig kväll i lördags med jorr och eve! Vi såg EM, åt melon osv. och avslutade kvällen med lite Vampire, göttt.
 
Igår söndag så gjorde jag inte så mycket, var hem en sväng, tränade osv. Träningen gick så dåligt så att det inte var sant, helt sjukt, rätt övertygad över att det var pga. att jag hade glömt hörluarna hemma (y).
 
Idag så hade jag alltså första riktiga dagen på jobbet, läskigt men ändå helt ok. Efter jobbet så for jag in till stan, gjorde några ärenden och sedan käkade middag på Waynes med bästa Pekka. :D Underbart!
Kom hem vid halv 8 nångång och då for jag ut och sprang (om gårdagen sög så var denna springtur underbar!!!!), 45min blev det. Nuuuu så är klockan alldeles för mycket och jag måste ta och avrunda, vi hörs och godnatt.
Imorgon blir det jobb 6.45-16.30 igen.

HEJ

Jamen halååådär, här vare snålt med uppdateringen. Största anledningen till det är väl att jag haft inskolning i veckan och helt enkelt inte haft tid. Menmen, inskolningen har väl gått braaaa men är sjukt nerövs inför att börja jobba på måndag, så mycket att hålla reda på!
 
Igår  så var jag ledig så spenderade dagen ute i solen och på kvällen så umgicks jag med mina väldigt fina vänner Johan, Ronja, Ebba och Eve, riktigt bra. :D VI såg film, snackade, körde lite med andra ord och åt göttttttttttttttta hehe.
 
Idag så sov jag till halv 12 och sedan dess har jag hållt på skrivit ihop typ alla anteckningar som jag behöver till jobbet och så och nu så ska jag snart äta. Kvällen ska spenderas med flera fina vänner! :D 

2042'

Jajusteja, jag lever, är trött och överväger att se konserten med Håkan på 1an.

21:34'

Händelserik dag idag alltså! Har sett på Prison Break, tränat och sett på Prison Break.
Nämen nu har jag iaf sett klart alla säsonger och jaa, mycket bra serie!
Nu måste jag snart stänga ner datorn och försöka sova för imorgon ska jag upp halv 6. Ska nämligen jobba för första gången på mitt sommarjobb imorgoooooooooon och svar ja, jag är helvetiskt nervös, bläääää. Så det är inte bara mitt pigga kvälls-jag som kommer hålla mig vaken inatt utan nervositeten kommer göra det 100ggr värre. Menmen, förhoppningsviiis så gåre bra. 
GODNATT

On'n'On

Hallooouuu!
Igår så såg jag på massor med Prison Break + Pretty Little Liars framtill 1 då jag for och hämtade mina peears.
Imorse så sov jag ut till 11, skööönt. Dagen har spenderats nere på strandeen och jevlar vilket bra väder det har varit, goett. Vid 4 så gick vi upp och vid halv 5 så for jag ut och sprang en sväng innan det blev en snabbdusch och middag. Skönt att ha gjort bort träningen så nu ska jag ba slappa hela kvällen.
 
Instagrääm bild sen idag
 
 

Neon Cathedral'

Haluuuuu!
Hade en himla bra födelsedaag med fikaaa och paket. På kvällen så for jag och min fina kusin upp till Varvsberget bland annat och chillade, missade dock precis solnedgången men ääääh.
Igår så gjorde jag inte så mycket förutom att träna och se på Prison Break hehe.
 
 
 
Idag så har jag varit inne i stan och klippt av mig tyyyyp alllt hår(!!!). Nämen mycket blev avklippt och jag är nöjd, så skönt!
Ikväll så är jag och min bror ensam hemma due to att mina päron är på bröllop så det blir att ba chillaaaa. 
 
Före-efter
 
 
 

Remember this time for the rest of our lives'

Har haft en himla trevlig och mysig födelsedag hittills. Klev upp vid halv 11 och åt frukost. Dekorerade sedan tårtan och baaa chillade. Vid halv 1 så drog jag ut på en springtur i 45min i regnet, otroligt skönt måste jag säga. 
Tog sedan en dusch och sen så åt jag luuunch. Det är bara jag och mami i stugan så vi har mest chillat runt, gjort några ärenden osv. Idag tog jag även på mig kläder för första gången denna vecka (har bara haft "pyjamasen" på mig hela dagarna heheh..) men man måste ju lyxa till det såhär på födelsedagen. Nämen snart kommer väl papi hem och då ska vi äta middag och sedan så kommer mina fina släktingar och fikar. (y).
 
 

19 snart 90'

19 år alltså, waddap tiden vart tog du vägen? Vid denna tid förra året så var det myyycket mer spännande.
1. Jag befann mig i Göteborg
2. Jag fyllde 18
Menmen, lär nog ha en himla trevlig dag ändåååå med massor med fina människor runtomkring(vägrar särskriva) mig och massor med fika hehe.
Vet inte riktigt vad jag ville säga med detta inlägget men jag antar att just det får symbolisera hela grejen med att jag faktiskt fyller år idag, 19 dessutom, va hände?

Make the money, don't let the money make you'

HallååÅ! Klev upp vid 10, käkade frulle och slappade lite. Hjälpte sedan mamma att färga hennes hår innan jag for ut och sprang i sisådär 45min. Efter ytterligare en halvtimmes träning här hemma på gräsmattan så tog jag en jäävligt lång och skön dusch. Just nu så sitter jag med The Killers på högsta volym och har precis ätit lunch. Eftersom att det är sådant dåligt väder idag igen (</3) så ska jag nog ta o slå på Sons of Anarchy en stund! 
 
Skönare än skönast!
 
 
 

NEWNEWNEWNEW'

For hem från stugan efter frullen så har spenderat dagen hemma i huset. Idag har det bara varit grått och regning så har mestadels suttit inne hela dagen. I brist på annat så tog jag tag och gjorde om bloggen lite, sjukt less på förra designen + att den var så grå & tråkig. Har ingen aning om hur det ser ut på 'vanliga' datorer eftersom att jag bara har min minidator just nu men hoppas att det inte ska va helt fuuuuuucked up. Som vanligt, tryck på f5 om det inte syns. Nu - Morden i Midsomer! 

1723'

Hallådäääär.
Igåår så sov jag till 12 och sedan så kikade jag på PB framtills 3 då jag for hem för träning. Helvetes-intervaller stod på schemat. Känslan efteråt slår dock allt så det är värt det.
Efter en dusch så åkte jag ut till stugan igen, åt middag och sedan så kikade jag på PB igen hela kvällen heeeeeeeeeeeeeh. Har nu sett klart 3e säsongen så nu blire lite sons innan jag ger mig på sista säsongen. 
 
Idag så har det varit sool så har legat nere på stranden hela dagen och pressat. Åt middag för ett tag sedan så nu ska jag snart baka chokladbollar med bror min till le birthday och sedan så hade jag tänkt ta mig en springtur och ev. lite styrka efter det. (y) Men först - kaffe. 

RSS 2.0