Lördag'

Well, where do we begin..
Började kvällen med att förfesta hos soffan med henne, pekka, isa, robin & robin. Trevligt som vanligt! Åkte sedan till Harrys där resten av kvällen spenderades. Hade verkligen sviiinkul hela kvällen igenom. (y) Dansade, sjöng, rockade (hell yeah) och bara had the time of my life. Kom hem vid halv 4 nångång och kanske somnade vid 4.
 
Vaknade imorse av att mamma ringde vid hav 12 och frågade om jag skulle med ut till stugan. Har spenderat dagen här ute och enbart slappat och sett på Sons + Prison Break, inte dåligt. Sitter just nu och tittar på My Sisters Keeper på tvn, tur att jag inte har smink på mig, gråtfilm nanting!
Menmen, imorgon så blir det förhoppningsvis lite sol på dagen och sedan träning på kvällen. 
 
 
 
 
 

D A N I E L '

Svinjävlabra kväll igår

Don't move your lips just shake your hips'

Blev inge designtjosan igår, så drygt när jag har en liten dator och inte kan se den riktigt i helhet eller hur man nu säger.
Kollade istället på Sons så kvällen var inte så dålig ändå.
Imorse så klev jag upp vid halv 11, drack en kopp kaffe innan jag gick ut och tränade i någon timme.
Åt sedan frulle, duschade och nu så har jag precis dragit på mig lite mascara. Hade tänkt att spendera någon timme eller så i stan och kika om jag hittar något på rean. Efter det så blir det att fara ut till stugan och käka innan jag far tillbaka in till stan för lite festligheter, blir nog kung de!
 
 Kommer aldrig sluta posta bilder sen konserten eeheh
 
 
 

Electric Feel'

Japp hade inte så många bilder sen midsommar på mobilen men ja.. det är nånting i alla fall. Tror jag har mer på kameran men den är ju såklart i stugan så det får bli senare heh. 
 

Idag så har jag ba chillat som vanligt. Har bland annat gjort några ärenden åt mamma samt varit på träning där cirkelstyrka stod på schemat. Sitter just nu i soffan och lissnar på lite musik och funderar på att förnya min design. Tänkte göra den lite somrigare nu när det är ja.. iallafall på almanackan - sommar. 

Don't let me go cause i'm tired of feeling alone'

Okej här ekade det tomt.
 
Lördag: chillade hela dagen och såg prison break tror jag.
Söndag: var i stugan och solade emellanåt innan jag for hem och sprang världens bästa springtur, aldrig gått så lätt tror jag. 
Måndag: hängde i stugan själv lite på dagen innan jag for hem och åt och sen så hade vi cooper med laget - förbättrade mig så känns bra.
Idag: Har legat ute i solen i princip hela dagen, har varit fantastiskt väder. Vid fyra tiden nångång så gick jag ut och gick i en timme innan jag duschade och fixade mig lite. Drog vid 6 in till stan för middag och mys på Olles med fina fina vänner Lovisa & Isa. Himla gott och himla trevligt var det, kvalité!
 
Har lite bilder på tlfnen och kameran och såå, så kanske kommer upp några här sedan i ett enskilt inlägg.
 
 

Midsommar'

Heluuuuu!
Hade en himla trevlig midsommarafton igår med mina fina släktingar.
Klev upp vid halv 9 och åt frukost. Vid kvart i 10 så tog jag mig ut på en springtur och helveteee vad det var myggigt, 10 på morgonen, wzuP??
Vid 11 så kom Monica m. familj och vi chillade mest framtill 1 då vi åt lunch. Klockan 2 så var det aktiviteter nere på stranden som vanligt där lag nord än en gång tog hem vinsten i dragkampen, så viktigt!
Resten av dagen spenderades mestadels ute, vi åt, lekte lekar och baaa hade det allmänt trevligt.
Har några bilder på kameran och tlfnen men internet är så segt här ute så orkar inte ladda upp nu.
 
Idag har vi bara chillat hittills och resten av kvällen lär nog fortsätta på samma spår. 

We own the sky'


Hallåhallååå! Mötte upp min kära vän Pekka på Waynes vid halv 1 för ceasar och massa
praaat! Salladen var det hög klass, sällskapet likså! :DEfter att ha suttit där och degat for a while så gick jag först till bibblan och lånade 2 böcker innan jag brummade hem. Sitter för tillfället och kikar på SoA och ska snart ätaa något innan det är dags för träning. :)Drar direkt efter träningen till stugan för att fira midsommar där i helgen.

He's a badman'

Well hello, gårdagens dag (?) spenderade jag ute på baksidan med min kära vän ebba, trevligt trevligt.
 
Vid 1800 så skjutsade jag min bror till hans träning på Skyttis och passade även på att träna lite själv. Sprang i en halvtimme och pwade sen i 20min, bättre än ingenting. (y)
For sedan hem och tog en lååång, skön dusch innan jag parkerade i soffan. Såg på någon konstig film med mamma innan jag ba satt vid datorn, såg Sons of Anarchy och åt melon. 
 
Idag så klev jag upp vid 10, överlycklig av att solen sken. Hoppade dvs. nästan upp ur sängen och smorde in mig, gick ner och åt frukost and by the time som jag skulle gå ut och lägga mig så hade det hunnit bli vitt på himlen, yey. Har då inte gjort så mycket förutom att ha sett Sons och senaste avsnittet av PLL. 
Nu så har jag precis ätit så ska väl i princip bara invänta träningen. O.C + Greys får stå för underhållningen, not bad.
 
Massa old pics från stugaaaan. På tal om stugan, vi ses på midsommar.
 
 
 
 
 

11 daily cravings'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2101'

Idag hände det något ovanligt... vaknade upp med solen i ögonen, vad händer? sol? på sommaren? I'm amazed.

Nämen all jokes aside, helt underbart var det och ngn timme sol hit och dit fick jag allt!
Förutom det så har det inte hänt så mycket under dagen.
1830 var det träning som vanligt och idag stod fartlek och styrka på schemat, gött!

Nu så ska jag snart fara iväg till min kära kusin och se Prison Break! Började igår och daamn jag har längtat hela dagen. :D

Har inte så många andra bilder att bjuda på så det blir en sen gårdagen då vi åt meloooon och såg film + pb.



Underbara söndag!

Spenderade som sagt gårdagen i stugan där vi baa myyste på.
Läste lite bok, såg lite Sons och målade även nånting som jag inte vet namnet på haha.
For hem nångång efter middagen och tränade då i någon timme innan jag gick över till granen.
Tog även med mig tvn + ps3an över så vi spenderade kvällen med att spela cod och fifan, noooog saknar jag det hehe. Nämen det var iaf svinkul och vi höll på till 1 nångång (yey hardcore lanare här!!).
 
 
 
Imorse så klev jag upp vid 11 och åt lite frulle. Lade mig sedan i soffan och kollade på Superhumans, riktigt underhållande faktiskt. Ska väl erkänna att jag somnade i någon timme hit och dit innan det var dags för att äta lunch typ vid två. Klockan fyra så var det nämligen dags för träning på Ängetskolan då vi körde något crossfit liknande, jobbigt vare iaf. :)
Just nu så sitter jag framför tvn, dricker kaffe och ska läsa lite bloggar och sedan se på Sons of Anarchy igen, bra kväll!
 
Några pics sen the last few days, vad händer med att jag spenderar mycket tid ute i naturen haha??
 

12.25'

Spenderar dagen ute i stugan, hoj!

Blablabla'

Jomen vad har jag gjort idag då?
Klev upp vid halv 11 återigen och åt frukost. For sedan och hämtade min brors dator innan jag gav mig ut på en s.k. powerwalk. Var ute i 1.5h och ja.. helt död var jag när jag kom tillbaka (y). Åt sedan lunch och tog en skön dusch. Läste min lille bok framtills det var dags att göra middag..
 
Just i detta nu så har jag precis bakat blåbärsmuffins på pappas begäran, tror dom faktiskt inte blev alltför kassa. Har inga planer för kvällen så lär nog bara chillaaa. 

Don't stop me now'

Klev upp vid halv 11, åt frulle, drack kaffe osvosv.
Skjutsade lillebrur till nånstans och sedan så satte jag mig i soffan och kikade på Awkward.
..och det är väl så gott som det jag har ägnat min dag åt, tror jag betat av 10 avsnitt hehe.
Har väl inte mått 100 under dagen och typ hållt på svimma varje gång jag ställt mig upp, drygt. Tog mig iaf till träningen vid halv sju och krigade igenom den, sjukt jobbigt var det men som alltid, skönt nu efteråt.
 
Ska nu lägga mig i sängen (haha pensionärs-varning??) och se klart det sista avsnittet av Awkward och sedan kanske kika på någon film eller läsa min bok. 
 
Ny kärlek

22.28'

Nu: belöna sig efter dagens träning med smoothie och PLL som sedan följs upp av massa avsnitt av Awkward, gött. 

Happyyy birthday pekka!!

Sen så är det ju inte vilken dag som helst idag utan idag så fyller världens finaste vän 19år! :D:D
Den jäveln befinner sig atm i turkland så doubtar inte på att hennes dag har varit braaa. Hihi grattis igen pusuusususus vi ses snart. <3<3
 
 

That's what we are made of'

Japp, gårdagskvällen blev ju inte riktigt som tänkt när jag iställer för att bara sova i en halvtimme, sov från 18-21. Såg då på ett avsnitt av Games of Thrones innan jag återigen gick och la mig.

Klev upp imorse vid 10 med frullen serverad (gotta love när min syster är hemma). Har spenderat dagen delvis ute i solen och ute på äventyr. Har även hunnit läsa klart min bok som jag började på igår, tur att jag har nästa del väntandes på mig uppe!

Men nu så ska jag snart ta och byta om och fara på träning.



Give life back to music'

Lördag: sov till 2 och slappade resten av dagen.
 
Söndag: Slappade hela dagen innan jag for på träning. Efter det så for jag till Sofie och såg på film + åt onyttigheter med henne, pekka, robin, linnea och robin!
 
Måndag: For in till stan med syster och bror. Gjorde några ärenden och åt lunch. For sedan på träning och efter det så for jag till roni och myste med henne, ebba och ulla. 
 
Idag: Vaknade vid 10, kollade på vädret och somnade om till 12. For in till stan igen vid halv 3 för att lämna in ett papper på banken och det blev även lite shopping hehe. Har ingen lagträning idag meen ska nog ut och springa en sväng sen. 
 
Löpning - fin vädre - fruukt och sånt gott hos roni
 

Studentkvällen!

Som sagt, fortfarande förvånad över att man lyckades ta sig ur sängen efter en kort vila för att återigen sminka sig, fixa håret, dricka alkohol och dansa hela natten lång.
Förfesten ägde rum hos Calle där vi hade det riktigt trevligt med kortspel, sång osv. Tiden sa ba swiiiisch och helt plötsligt så var det dags att åka in till Harrys där le studentfest skulle äga rum. Kvällen blev ännu en gång succé även fast den innehöll blod, svett och tårar. Träffade många underbara människor som vanligt och kvällen gick denna gång även riktigt fort.
Efter att ha dansat och sjungit enda in i sista låten (som förövrigt var I'm Yours<3<3) så begav vi oss mot Max där jag och ronja satt rakt upp och ner och väntade ett långt tag haha. Nämen, 'kvällen skulle ju aldrig ta slut' så inte fan bleve hemgång förrän vi blev utkörda från Max haha. Nämeen, till slut så blev det hemgång och i och med det så var då studenttiden över. 
 
Ångesten över just det har bara smugit sig på litegrannnaaa, lär väl komma mer så länge tiden går då man verkligen måste ta tag i sin existentiella ångest. 
 
Har återigen inte så många bilder sen krogen eftersom att min mobil doooooog
 

Studenten: farväl till nola + flaket'

Efter att ha fotograferat oss i värmen så gick vi till ett klassrum och fikade med lärarna och så, det delades ut betyg osv. Efter det  så satte vi oss i aulan för den traditionella avslutningsceremonin. Där bjöds det på himla vacker sång, utdelning av stipendier och såklart.. tråkiga (ja jag menar dig, rektorn) tal innan vi äntligen fick gå ut på trappan och mötas av ett flertal människor. Efter ett febrilt letande så hittade jag skylten med mitt namn på. Hittade åt familjen och släkten och kramarna tog aldrig slut. Efter att ha hängt där ett tag och inte ens fattat nånting om vad som har hänt så hoppade vi på flaket. Våran flakresa blev väl inte som tänkt med förhoppningar som väcktes för att efter några minuter släckas (haha vad dramatiskt det låter). Hah nämen vårat ljud funkade inte riktigt som det skulle men vafan, jag hade jävligt kul ändå!!! :D
 
Jävligt ofräsch for man sedan vi 2-tiden hem till släkten för buffé, cheesecake, kaffe och underbara människor. 
Höll ut till halv 5 då jag stapplade uppför trappan av trötthet och la mig i sängen en stund. Kanske sov sammanlagt i 20min. Trodde aldrig att jag skulle ta mig upp men vid sju så var jag festredo igen. Blev upphämtad i caben av roni o hasse. 
 

Studenten: champagnefrukost!

Okej, dagen som man väntat på hur länge som helst var nu kommen.
Väckarklockan ringde kvart i sex och nej, denna morgon var det inte svårt att kliva upp.
Hur trött som helst dock så gick jag ner och lagade min frukost samtidigt som jag sminkade mig. Sedan så var det bara på med klänninga och mössan, packa champagnen och åka iväg. Runt 10 över sju så befann jag mig hos Isa med alla mina fina klasskompisar. Efter ett tag så joinade även våra fina lärare Johan, Åke och Lars. Efter att ha äventyrat lite med skumpan såå högg vi in på just.. jaa skumpan samt frukt, ost och kex. Efter ett och ett annat tal, fotografering, hejdå-kramar så for vi in till skolan vid 9 för fotografering. 
 
 

Recap; torsdag'

Vaknade upp vid 11 lagomt sömning och seg.
Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde under dagen men chillade förmodligen haha. Blev vid 3 upphämtad av ronja då vi åkte och inhandlade lite grejer till flaket. Kom kanske dit vid 4 och då vare bara att sätta igång att skriva skyltar, blåsa ballonger och pyntaaaaa. Även fast alla var helt döda och hungriga så gick det ändå helt ok och det var rooooligt. Hade inte bestämt något överhuvudtaget innan så resultatet blev väl helt okej utifrån det också.
Kom hem vid 7 nångång och dåå käkade jag middag (grillat MMmMmmMMmmmm) och vid 9 så for jag in till Picknick i Parken och kikade på Panda da Panda med Ronja och Ulla bland annat. Och... satan vad snygg han var, heeelt sjukt. New obsession? ja kanske.
Efter en timme så for jag och hämtade min kära syster på tågstationen som nuuu äntligen är hemma i Övik. :DDD
Drog sedan hem och chillade samt lockade håret inför.... drumroll please... studentdagen!
 
 
 
 

Recap; onsdag

Åkte in till skolan och fikade med underbaraste Åke och bestämde lite sista grejer inför studenten och så.
Drog sen ett gympass i nolagymmet som ett farväl. Grymt skööönt träningspass och jaa, I will miss that gym.
For sedan hem och åt och så innan jag började fixa mig. Temat för kvällens studentfest var toga och helvete vad jag och mamma kämpade med det där förbannade lakanet haha. Men tillslut var det på plats, sminket och lockarna likaså. For till Emelie för förfest innan Olles. Där så spelade vi spel, drack och hade det allmänt trevligt. Vid 10-halv 11 så tog vi en promenad ner till Olles där resten av kvällen spenderades. Där väntade dans, shots med bästa stockholmaren (;)) och en fin skylt. Utekvällen levererade återigen och vid 4-snåret befann jag mig sovandes i sängen. 
 
 
 
 

Hektiska dagar'

Okej jag ska ta tag i det här snart

0015

Chilla - snabbvisit på skolan - chillää - kika på fotboll - Taken 2.
Japp där har vi min dag, tjarå. 

4-dagars'

Japp igår så var det ju 4-dagars, helt sjuuukt!! Studenten på fredag, ge mig luft någon.
 
Nämen, började kvällen hos Axelina. Vi skapade lagtröjor, drack, skrattade, spelade kort och jaaa, vad gjorde vi inte. Haha nämen det var askuul iaf :D Vid elva så drog vi in till Merry Can där det väntades ännu mer dans och skratt och allt vad det heter. Var lite skeptisk först till att vi skulle vara på just Merry Can men det var oväntat bra! 
Kom hem vid 3 nångång och då däckade jag hårt i sängen. Kan sammanfatta kvällen som sviiiinbra, aldrig röjt så hårt på dansgolvet tror jag haha. 
 

TelefonbildZ'


P to the rom'

Japp, det var balen det. Tänkte bara ta kvällen lite kort:
 
For till Calle vid halv 4 där vi chillade, drack rosé, knäppte kort och hade det allmänt trevligt. Vid kvart över 5-halv 6 så kom skjutsen så då åkte vi in till FC där det väntades mingel, "fördrink", massa kamerablixtar (nästan iaf). Vid halv 8 så satte vi oss till bords och jaa, resten av kvällen bestod av underhållning av Thomas Järvheden, dans, skratt och allt som hör till. Orkar inte skriva nåå mer, så svårt med lösnaglarna haha. Men kanske kommer lite fler  bilder senare!
 
 

Innan - Bal 2013'


Bored'

JAmen hallåååå!
Idag är det baldagen alltså, spännande värre!
Trodde jag skulle ha fullt upp idag och inte hinna blogga något men ja... kommer ha hur mycket dötid kvar som helst.
 
Sov ut till 11 efter att ha svettats sönder hela dagen, helt sjukt vad varmt det är på övervåningen.
Aja, åt frukost och chillade lite innan jag började locka håret och såå.. Ska snart ta och börja sminka mig, kan bli väldigt spännande må jag säga. 

RSS 2.0