Let Me Go'

Igår:
Jobb hela dagen framtill 5. Drog hem, åt, såg lite serier och drog sedan och tränade innan det blev hem o se sista perren på hockeeyn och sen sooova.
 
Idag så har jag bara hunnit jobba och ätit och snart ska jag kriga iväg till friskis och tränaaa lite innan jag äntligen ska hem och sova igen haha. Klämmer nog in lite Sons Of Anarchy däremellan också. (y)
 
 
 

I've never seen a diamond in the flesh'

 
Klev imorse upp vid 10 och käkade frukost. Vid 12 så var det dags för ett spinningpass på cirkus 50min. Köttigt som fasiken och svetten flödade haha, precis som det ska vara. (y)
Gick sedan en trappa upp till gymmet och körde lite rygg. 
Drog sedan hem och åt lite lunch. 
 
Just nu så sitter jag och kikar på Breaking Bad men överväger starkt att lägga mig i sängen redan nu för min rygg bränner, stabilt med träningsvärk som redan kommer några timmar efter. Menmen, ska först äta lite middag. 

Nytt nytt nytt'

 
Blev inspirerad av min världskarta som jag har på väggen och vips så blev det en ny design. Hunnit blivit less på den förra såå lite nytt gör nog att bloggsuget kommer tillbaka lite.
 
 
Well, for som sagt och tränade tidigare idag vid 4, körde intervaller följt utav bålstyrka, nöjd man var efteråt.
For sedan hem och duschade + åt och sen dess har jag mest suttit vid datorn, hållt på med designen fram och tillbaka och sett Breaking Bad. 
 
Nu så ska jag se TWD och sedan sova. 

The things we lost'

Efter för lite sömn så jobbade jag igår 7-16.30, trött? ja.
Chillade hela kvällen + fick besök av lite släkt för att fira pappa.
 
Somnade vid halv 12 och sov till 9. Idag så fick jag något ryck och rensade garderoben och gick igenom alla mina kläder, jackor, väskor och skor. Rensade även massa grejer på mitt rum och sorterade och höll på. Rätt roligt när man väl tar tag i det.
Nu är klockan fyra och jag har precis sett klart sista avsnittet på säsong 2 av Breaking Bad och nu när man börjar komma in i serien så är den riktigt bra. :D
Meeeen, nu så ska jag dra in till friskis och träna skiten ur mig, sounds like a plan. 
 
2 mobilbilder sen igår, förstaa på den fina morgonsolen när jag jobbade och den andra på min söta farmor. 
 

Story of My Life'

Okej det här har ju redan hunnit blivit old men jaa.. måste säga att jag gillar det nya soundet! Vad jobbigt det kommer bli nu om det fortsätter låta såhär bra för nu blir det både dom + musiken som makes mee go crazy. 

Happy Birthday'

Igår så var det ju den 26e oktober vilket även innebär min fars fördelsedag så ett stort grattis till honom i efterskott! Big love.
 
 

WINGS'

Jamen halååååådär.
Hade det väldigt trevligt i fredags med saknade vänner och idol.
Det var jag, roni, josef, vanb och johan som hängde hemma hos johan. 
 
Igår, lördag så klev jag upp vid halv 9 för att fara på morgonspinning en timme senare. Drygt när man kliver upp men sköönt sen när det är bortgjort. Körde även lite styrka i gymmet innan jag begav mig hem.
 
Har ju som bekant funderar hur mycket som helst på vilken telefon jag ska köpa. Hade i princip bestämt mig under dagen att avvakta till veckan för att fundera lite till men 10min senare så befann jag mig på elgiganten och köpte en iphone. Det slutade med att jag köpte en 4s då jag kände att den var mest prisvärd + att om jag skulle köpt 5an så hade jag lika gärna kunnat lägga till 800kr och köpt en 5s men leveranstiden för den är typ 2-3 veckor så... en svart 4s blev det och jag är nöjd. :D
 
Vid 4 så for jag och jobbade till 22 och efter det så slocknade jag ganska hårt. 
 
 
 
 

Werk'

Hmm antar att man ska svara på såna här när kommentarer väl kommer.
Jag jobbar på hemtjänsten i Gullänget och trivs väldigt bra. :)

I can see, feel, taste and smell again'

 
 
Jameeenhallåååå! Har haft fullt upp idaaag med jobb, träning och telefonletande. Har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra haha. Skulle nog kunna skriva ett megainlägg om allt jag funderar på. 
Menmen, nu så ska jag strax fara till hörnett och hänga med fina vänner like old times. :D 

Come closer, closer to love'

Jamen god kväll. Efter jobbet så drog jag hem och såg Ravenswood, The Originals och Breaking Bad. Han väl med lite middag däremellan också. For sedan och tränade vid 18 med jorrborr. Blev cirkus 50 minuter kondition today, riktigt skönt trots träääningsvärk.
Sitter nu vid tvn och kollar på hockeyn, mållöst efter 2 perrar.
 
Imorgon så blir det jobb till 12.30, träning, förhoppningsvis köp av telefon och sedan på kvällen så blire idol med fina vänner, I hope. Låter som en rätt bra dag?
 
Denna låt favoritmarkerade jag på yt innan jag ens hade hört den för denna låt + arctic monkeys kan väl inte gå fel?

Come closer, closer to love'

Jamen god kväll. Efter jobbet så drog jag hem och såg Ravenswood, The Originals och Breaking Bad. Han väl med lite middag däremellan också. For sedan och tränade vid 18 med jorrborr. Blev cirkus 50 minuter kondition today, riktigt skönt trots träääningsvärk.
Sitter nu vid tvn och kollar på hockeyn, mållöst efter 2 perrar.
 
Imorgon så blir det jobb till 12.30, träning, förhoppningsvis köp av telefon och sedan på kvällen så blire idol med fina vänner, I hope. Låter som en rätt bra dag?
 
Denna låt favoritmarkerade jag på yt innan jag ens hade hört den för denna låt + arctic monkeys kan väl inte gå fel?

Slim Shady'

Helloo helloo!
Idag har det verkligen varit fullt upp. 
Jobbade till 5, åt middag innan jag for och körde ett kort men effektivt benpass på 45min. Skyndade mig sen o duschade innan jag hämtade upp mamma för att sedan kika på min brors match. Det slutade med vinst för ÖSK tillslut. (y)
 
Har väl som mest bara hunnit se ett avsnitt av pll och nuu så måste jag sova. Imorgon så blir det jobb till 14!
 
Kommer inte ihåg om jag nyss har postat denna låt? Nämeen det tål att upprepas, CUZ SLIIIIIIM IS BAACK! Sjukt taggad för det nya albumet. 

Tisdag'

Haluuuu!
For på lunchspinning med pekka vid 12 innan vi gick ner till Waynes. VÄl där så blev det ceasar som vanligt och sedan lite fiika på det. Robin joinade också där ett tag, micket trevligt!
 
Är nu hemma igen och börjar jobba om en halvtimme så ska väl snart dra mig bortöver. 
 
 

The Wire'

Okej nyyy vecka, dags att dra igång med bloggandet igen kanske än hur tråkiga dagar jag har hehe. :D 
Har varit ledig både igår och idag, lite skönt men mest tråkigt. Har verkligen kommit in i jobbet nuu så nu känns det mest bara roligt att jobba. (y)
 
Det enda halvt intressanta jag gjorde igår var att jag tränade med Pekka!
Idag så slappade jag efter frukosten och for sedan in och tränade vid 2. Blev en timme på löpbandet och sedan pyttelite rygg, lagomt bra pass!
Kom hem vid fyra nångång och sen dess så har jag ätit och duschat.
 
Är på jakt efter en ny serie igen och varenda jag har frågat har sagt Breaking Bad.. Har alltid tyckt att det verkar som en rätt tråkig och långdragen serie men har bestämt mig för att ge det en ärlig chans iaf. Är nu inne på fjärde avsnittet och jaa, det verkar helt okej.
 
Ska ocksååå ta tag och hämta min kamera hos Lovisa sen förfesten förra helgen såå har jag förhoppningsvis lite bilder att visa sen dess hehe. 
 
Så länge, these are gooood. 
 
 

Sunday'

I'm alive i'm alive! Har bara inte så mycket att berätta. Kan sammanfatta den vecka med: jobb, the lying game, träning och en sönder telefon. Adjö :D 

OKtoberfest'

Efter en låång men rolig jobbdag så har jag nu fixat mig klart, ätit och skaa nu fara iväg till pekka där det blir massor med trevligheter, som jag längtat!! :D
 
 

Bangerz'

Tjenssakndsal!

Mötte upp byllisch på Waynes vid 1 och satt och chillade där och ba mööös på till 3 typ. Miicket trevligt. :D
For sedan och tränade en sväng innan jag sedan handlade och åt middag. 
SItter just nu och kikar på hockeyn och modo leder nu inför 3e, man kan ju inte klaga! 
Efter hockeyn så blire att soooova för att sedan imorgon jobba 07.30-16.30! :D
 
Och helt otroligt nog så gillar jag en Miley-låt!! Faktiskt himla bra låt.

10 oktober'

Hallåhallå!
Har precis dragit på mig lite mascara och ska snart fara in till stan för att umgås med min kära husumbyllan!
Blir nog en sväng på Waynes(skräll) för att catcha up lite och ba hänga. :D 
 
 
 

23.42'

Efter 40min svettig konditionsträning + mage så blev det en snabbdusch innan jag for hem och åt för att sedan jobba 15-22. Kvällen gick faktiskt rätt snabbt och nu så ligger jag hemma i sängen igen och kollar på SOA.
 
Vem gillar inte lite Charlie Hunnam såhär på kvällskvisten!
 

LIfe is cinema'

G'day. Har inte gjort något det minsta intressant de 2 senaste dagarna utan jag har bara varit ledig, slappat och tränat på kvällarna. Nu ikväll så ska jag jobba igen, 15-22 och det känns faktiskt inte så jättejobbigt.
 
Just i detta nu så har jag precis sett The Originals och just nu väntar jag bara in min mor som ska komma hem med bilen på hennes lunch så att jag kan åka iväg och träna. 
 
Meanwhile, dessa låtar! mm
 
 
 
 

Shopping'

Efter att ha varit rätt segstartat på lördagen gällande shoppingen så kom jag igång lite mer under söndagen då jag köpte jackorna och väskorna! Klänningen och halsduken blev lördagens inköp.
 
Söndagen i förövrigt spenderade vi ute i Nacka Forum där vi shoppade, fikade och så. Himla trevligt avslut på denna fina helg. :D Åkte sedan tillbaka och hämtade mina väskor och sedan 16.22 rullade mitt tåg hem. 
Vinterjacka & en ny blå höstjacka då min gamla älskling ser helt urtvättad ut.
 
En klänning föör lite party samt en tubhalsduk
 
En liten väska som min börs ryms i(!!!) och en liten större.

Stockholm - Lördag'

 
På lördagen så sov vi till ca. 11 och fixade oss liteee, åt frukost osvosv. innan vi åkte in till stan. Stadsturen bestod av lite (för mig del haha ;)) shopping, fika och sedan avslutade vi turen med middag på Pizza Hut, såå jäkla gött. Vi for sedan på affären och köpte lite götta och spenderade kvällen framför Les Misérables, inte illa. :D

Konserten - mobilbilder'

 
 

Stockholm - fredag'

Jamen hallå! Är nu hemma igen efter en efterlängtad weekend i Stockholm hos Maria! Den var över förväntan och jag har verkligen haft det super. :D
 
I alla fall, tågresan kändes hur snabb som helst. Kom fram i sthlm vid 14-tiden och då for vi hem till Maria och lämnade grejer, chillade, bytte om och så innan vi begav oss in till stan vid 16 igen. Köpte med oss subway och ställde oss i kö. VI brydde oss egentligen inte om platser eftersom att vi orkade inte ha så bråttom till att köa osvosv. Men tillslut efter 2h i kön så fick vi äntligen komma in och vi fick faktiskt asbra platser med tanke på hur kort vi hade köat! Vi stod kanske 3 huvuden/rader från längst fram så det var kiingt. 
Konserten var hur jävla grym som helst, helt sjuuuukt! Det enda lilla minuset var alla idioter som tryckte påååå och trängdes så sjukt mycket men det får man väl räkna med på ståplats heh. Hade heller inte kameran med mig denna gång vilket jag ångrar liteee för gick verkligen inte att få en enda bra bild med min sunkiga mobilkamera! Menmen. :D
 
Nämen konserten var som sagt så jeevla bra och stämningen var på topp, euforiii på hög nivå!!!! 
Det tog slut vid 23 och då foor vi direkt hem och slocknade ganska så snabbt. 
 
 
 
 

HIMYM - SOA - TVD - Originals - K&K'

 
Är någonstans mitt i Sverige atm och har cirkus 2h tåg kvar att åka! Tur att dessa underbara serier underhåller mig!

Ex cited'

Hallå hallå! Har varit såå sjukt off men har jobbat sen i tisdags och ba haft massor för mig.
Igår så slutade jag vid 12, drog direkt in till stan och lunchade med pekka! :D
For sedan och tränade en sväng innan jag for och handlade massa grejer, färgade håret, åt middag och sedan så for jag och kikade på hockeyn. Faktiskt rätt bra match och bra tryck i arenan, har saknat stämningen och ja... allt! :D
 
Kom hem vid 22 nångång och då var det bara att sätta igång och packa grejerna. Somnade kanske vid 12 ungefär. 
Just nu är klockan 07.05 och jag sitter färdigpackad och "redo" (dunno yet) för att bege mig till tågstationen där det blir tåg till sundsvall och sen vidare till huvudstaden. JAG ÄR SÅ TAGGAD!! :D Drömde mardröm om konserten inatt due to att jag låg och var så excited igårkväll. Menmen nu måste jag bege mgi!! adjö.

RSS 2.0