Family first'

Jobbade 7-17 idag, dryyygt nanting men det var relativt lugnt så det var skönt. Efter jobbet så for jag hem en sväng och for sedan upp på Varvsberget med mamma, pappa och Jesper och käkade middag, mysigt värre. Ikväll blir det att ta det laaaauna då jag jobbar samma tid imorgon. 
 
 
 
 
 
 
 

Remember seeking moon's rebirth, rains made mirrors of the earth'

Ojoj vilken slapp dag jag hade igår! Sov först 12h, tog en dusch, åt frulle och tog på mig onepiecen och i den satt jag hela dagen. Närmare kvällen så kände jag att det var dags att socialisera sig lite så då drog jag ner till Andreas och hängde med han och Anna, alltid lika trevligt när hon är på besök i övik! :) Har varit sugen på att börja se om OTH aslänge så det gjorde vi också.
 
Imorse så klev jag upp vid halv 9 och åt en god frukost framför lite mer OTH innan jag drog ut och tränade.
Sitter just nu i soffan och ser återigen, OTH i väntan på att fara och jobba 15-22. 
 
Älskade Gavin, allt oth-tittande påminner mig väl om att jag borde verkligen lyssna mer på honom. 
 
 

27 augusti'

I måndags så blev det lite träning på dagen med jorr och sedan jobb på kvällen. I tisdags så jobbade jag 7.30-16. 
 
Igår så var jag ledig och drog då in till stan en sväng med eve. Blev lite lunch och sedan så kikade vi runt lite och fick med mig ett par solglasögon på rea och en liten skrivbok hem. 
 
 
 
 
 
Kom hem vid 4 nångång och då begav jag mig ut på en skön cykeltur på 90min.
Närmare kvällen så for jag och hämtade upp eve och for sedan till höglandssjön och grillade lite pinnbröd och grejer med hon, jossan & jesper! Bättre sent än aldrig denna sommaren!
 
 

Skeppsmalen'

Ett par bilder från Skeppsmalen aka, lätt en av sommarens bästa dag/kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny design - på tiden!

 
Gillade verkligen min gamla design men kände verkligen att det var dags för något nytt såå såhär ficke bli! Blev lite kass kvalité på bilden i headern (som förmodligen ingen skulle ha tänkt på om jag inte sagt något) men, äsch. :D 

Onsdag-söndag'

Hallådär!
 
I onsdags så fikade jag med Johan på Waynes i några timmar, himla trevlarns!! Mötte sedan upp Jossan för träning. For sedan hem och åt middag innan eve tog med mig ut på mer äventyr. Vi for bort till Gullvik och gick sedan upp på Ögeltjärnsberget(?) där utsikten var fantastisk. :D Efter att ha suttit där uppe och chillat och bara pratat om allt mellan himmel och jord så smög sig kylan på och det var dags att bege sig hemåt.
 
 
 
 
I torsdags så jobbade jag till 13.45 och efter det så for jag och hängde med min kära kusin Andreas. Vi satt ute på altanen och nästan njöt utav att det regnade, det var så mysigt att sitta där ute då! :D Fick även höra ett par låtar han skrivit, så duktig!! :)
 
Så.. till helgen då:
 
Jobbade till 15 i fredags och efter det så bleve raka spåret till gymmet där jag och jossan körde ett effektivt pass.
Efter en dusch och lite fix så for jag ut till Alnöholmen där det bjöds på kräftskiva och partaj för hela slanten hos Matilda!
 
 
Vaknade upp på lördagen lagomt trött då det inte blev alltför många timmars sömn.
For vid 12-1 in till stan igen. Hämtade upp eve och sedan tog vi en tur på stan och så.
For sedan hemma och tog en väälbehövlig powernap på kanske 2.5h. Sedan var det bara dags att köra igång igen!
 
Efter lite middag och en dusch så hämtade eve upp mig hemma också for vi hem till henne och fixade oss/började förfesta. Fick sedan sällskap utav Matilda innan vi drog in på O'Learys! Var där tills stängning och sedan drog vi på en skön efterpärla innan jag och eve gick till hennes syster och slocknade där vid 5-6 tiden nångång haha king.
 
 
Klev väl upp vid 11-12 imorse och då hungern började smyga sig på så gick vi ner till Subway och köpte mat och helvetet vad bra det satt!
 
 
 

You have always worn your flaws upon your sleeve'

 
Nee nu blire stan och fika med en fin vän & sedan blir det nog lite träning! Bra ledig dag.

Nordic Wellness-debut!

Well helloo!
Då jag jobbat hela helgen så var jag ledig igår, fäääätt skönt. Sov väl ut till 11 nångång och gjorde verkligen ingenting under dagen. Närmare kvällen så hämtade jag upp ebbis och sedan for vi till jossan och såg idol + Paradise Hotel med henne och eve, ändå lite småkul att PH dragit igång.
 
Idag så jobbade jag ett kort pass framtill 12. For hem och lagade lite lunch och så innan jag tog cykeln in till stan och mötte upp Jossan. Körde sedan ett pass på Nordic Wellness då man får testa gratis en vecka. Det var faktiskt riktigt roligt att äntligen köra lite styrka och sånt då jag i princip bara sprungit i sommar. 
 
Lagomt hungrig så cyklade jag som attan hem och åt middag och tog sedan en dusch. Ikväll blir det chill-mode och imorgon så är jag ledig igen!
 
Dessa har gått på repeat idag!
 

Får jag stanna'

I torsdags så blev det som bekant, middag med alla vi vikarier som har jobbat i sommar bland annat och så, riktigt trevligt!
 
I fredags så jobbade jag till 15. For sedan till jossan där det vankades trerätters, förfest och sedan utgång med mina älskade vänner, så jäkla bra dom är alltså.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lördags så chillade jag mest på förmiddagen innan jag for och jobbade 17-22. Igår, söndag så jobbade jag 7-16.30 innan det blev middag och senare på kvällen så begav jag mig ut på en springtur. För en gångs skull så hade man inte tb så då blev det att jag sprang milen, pb dessutom!! Asgötttttttt.
 
 

2 fina lediga dagar'

Jamen tjenare!
 
Igår så var min första lediga dag på evigheter känns det som. Det firades med att sova ut till 10-11 nångång då jag klev upp och åt frulleee och såg PLL. For sedan ut på en cykeltur på ungefär 70min, gött.
På eftermiddagen så blev det stan en sväng med jossan innan vi for hem till henne och bakade och grejade på. Hämtade sedan upp eve när hon slutat jobbet och for på kvantum en sväng och köpte massa frukt och mörk choklad. For sedan tillbaka till jossan där vi chillade ett tag, såg lite tv osv. 
 
 
Imorse så klev jag upp vid 09.20 för att sedan befinna mig hos eve vid 10! Jag och jossan hade nämligen blivit inbjudna på frukostmyyyyys hos henne och jäklar vad gott det var. :D den bruden vet hur man slår på stort med hembakt bröd, egen lemonad, massa frukt osv. 
 
 
 
 
Efter att ha ätit sig mätt 100 gånger om på detta så for jag ner till Carolines spa och njöt utav body detox samt en rygg & nack-massage, underbart skönt. Fick ett presentkort där i julas så det var på tiden att använda upp det. 
Strosade sedan på stan en stund, shoppade bland annat en skjorta från carlings! Träffade även av typ slumpen eve på stan (jag lovar..haha) så gick runt med henne ett tag också. 
 
Haaar nu precis varit ute och tränat i vildmarken (lol) i en timme och tagit en dusch så nu ska jag strax fara ner till stan och käka middag med alla sommarvikarier! :D 

The weekend'

Halaaaaa!
I fredags så jobbade jag 7-12 och efter lite lunch och så, så blev det en springtur runt sjöarna. Vid 5 så mötte jag upp älskade Pekka i stan då vi gick och åt middag. När klockan började närma sig 19 så gick vi ner till Fjällräven Center där vi kollade på Ulvö Hockey - Ice Breakers! Riktigt trevligt och sist men inte minst häftigt att se alla proffs spela! Träffade även Sofie där och efter matchen så gick vi till Harrys en sväng. Då jag skulle jobba dagen efter så drog jag hem rätt tidigt.
 
 
I lördags så jobbade jag 7-16.30 innan jag drog hem och tog en dusch och fixade mig lite smått innan jag for iväg till ebba. Där blev det lite fix och så innan resten av brudarna började rulla in och förfesten var igång! Då jag jobbade söndagen också så blev det väldigt nyktert denna kväll. Efter att ha kört lite dryckesspel, sjungit och dansat till underbara gammlåtar så åkte vi mot Dekarsön där det var hemmafest. Vid halv 2 tiden så drog vi oss tillbaka och efter att ha släppt av ebba, eve och ronja i stan så hämtade jag upp mina föräldrar i domsjö innan jag ääääntligen fick lägga mig i sängen.
Kom väl hem efter 2 nångång så då blev det 4h sömn innan det var dags att kliva upp igen. Kan väl inte säga att jag var överdrivet pigg på att jobba 7.30-17!
Gjorde inte så mycket efter jobbet except that I went for a run.
 
 
I måndags så jobbade jag till 14.00 och chillade mest resten av dagen och kvällen. 
 
Igår, tisdag så jobbade jag till 13.30 och efter en god lunch så for jag ut och sprang och körde lite styrka.
På kvällen så for jag, jossan och ebba och kollade på lite fotboll i Högland. For sedan hem till eve då hon slutat jobba och chillade där resten av kvällen. 
 
 

You wish I was your pound cake'

 
Skööön ändå

Ben Howard - End of the Affair'

 
 
Åh, älskade Ben Howard släppte i förrgår en ny singel och.. he never fails to impress me, så mysig.
 

Divergent'

Hallåhallå, i måndags så satte jag igång med att jobba igen efter en skön ledighet. Jobbade till 15 och på kvällen så for jag och käkade buffé med mina släktingar på pappas sida för att fira farmor som har fyllt år! :)
 
 
I tisdags så blev det jobb framtill 16 och på kvällen så blev det lite fotboll med eve (skräll) och igår så jobbade jag till 12.30. Efter det så for jag och mami till Monica och hälsade på en sväng, alltid lika trevligt, min andra familj!
Tog sedan en springtur + cykeltur innan jag åt middag och tog det lugnt på kvällen.
 
 
Somnade vid 12 igår och sov enda till 11 idag så snacka om utvilad! Har verkligen inte gjort nånting idag, var ute i solen i någon timme hit eller dit men annars så har jag inte gjort nånting vettigt haha.
 
Har i detta nu precis sett klart Divergent med mamma och jaa, den var faktiskt helt okej. :D Kommer förmodligen se uppföljarna!
Nuu så ska jag strax gå och lägga mig och försöka sova, hur nu det ska gå med tanke på hur mycket jag sovit inatt haha. 
 

Gbg spårvagnen'

På lördagförmiddag så avverkade jag min 5:e fotbollsmatch för veckan då jag kikade på HIOFK - Åkullsjön! 
For sedan ut på en liten cykeltur i någon timme innan det blev en dusch och lite mat innan eve kom förbi.
Vi fixade då oss, förfestade lite/mycket (allt är relativt) och hade det allmänt kul innan vi drog ner en sväng på byn där det var party för hela slanten innan älskade Pekka skjutsade in oss till O'learys!
Där var vi till stängning innan vi hängde på kebabish ett tag och träffade lite folk innan vi gick hem.
Ramlade väl in på Wattmansvägen efter 5 nångång och då slocknade vi rätt snabbt och fick väl oss några timmar sömn innan vi vaknade vid 12.
 
Efter lite mat och återhämtning så gick vi en sväng runt sjön, skooent.
Chillade sedan resten av kvällen. 
 
 

D O O D'

I torsdags så avverkade jag mitt enda jobbpass denna vecka, jobbade dessutom bara till 13.30!
Närmare kvällen så for jag ner och tittade på HIOFK - KBNS med eve.
 
 
Igår, fredag så blev jag upphämtad av roni och for sedan in till stan. Vi chillade runt, shoppade lite (ops) och satte oss sedan ner på port 9 och åt lite lunch. Himla trevligt att catcha upp med lille roni, känns som det var år och dar sen vi sågs!
 
 
Vid 3-4 tiden nångång så for jag ner till höglandssjön för att ta mig en springtur. Hann väl springa cirkus 7km innan himlen blev svart och det blixtrarna började härja. Sprang därför upp till vägen då jag itne vågade vara kvar vid vattnet eller trädena och började då gå tillbaka. Hann dock inte långt förrän det började spöregna också, skooooent. Menmen, hann få mig lite träning iaf haha..
 
Såhär groteskt snygg blir man då
 
Efter en skön dusch och lite middag så drog jag till eve och chillade ett tag tills det slutade med att vi kollade på fotboll på höglands ip! For sedan tillbaka till eve och såg på föräldrafällan. Alltså vilken nostalgi!! Underbart. 
 
 

RSS 2.0