Back in Sydney'

Kom fram till Sydney vid 10-snåret iförrgår. Vinkade av Elin som åkte iväg till Bondi för att stanna där över jul & nyår innan vi började traska mot vårat hostel. 

Då incheckningen inte var förrän klockan 12 så passade vi på att handla lite mat för att sedan gå tillbaka och göra lite lunch. 
Gick sedan ut och gick runt i stan i ett x antal timmar. Vet inte riktigt vad som hände med oss under dessa 2 dagar vi hade i Sydney då vi bokstavligen shoppade ihjäl oss. Vi verkar inte riktigt få in i huvudet att pengar bör sparas samt att vi verkligen INTE har mer plats i ryggsäckarna. Wellwell, igårkväll då vi både ville gråta av ångest när vi gick där med våra shoppingpåsar så tog vi en promenad ner till Circular Quay där vi satte oss vid Royal Botanic Garden med utsikt över operahuset och Harbour Bridge, riktigt mysigt med kvällssol och allt.
Gick sedan tillbaka till hostellet där resten av kvällen spenderades uppe på vårat lilla 'rooftop'. 



Jajust! Hann även med att gå förbi Martin Place där det för typ en vecka sen var ett gisslandrama inne på ett Lindt Café som slutade med 2 döda. Martin Place är ju som ett torg och det var inte många ytor som inte var täckt med blommor. Det var verkligen rörande att gå runt där även fast man inte hade nånting med det alls att göra. 


Idag så checkade vi klockan 10 och tog sedan bussen ner till Circular Quay där vi sa hejdå till Sydney for now och tog färjan över till Manly.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0