Fraser Island - Day 1

Efter en natt på ett hostel i Rainbow Beach så var det nu vår tur att bege oss ut på en ö gjord av sand för att testa på tältlivet i 2 nätter/3 dagar
Dagen innan så blev vi indelade i olika grupper om 8 personer i varje. Det var dessa 8 man skulle hålla ihop med under dagarna.
I alla fall, efter frukost på hostellet så gick vi ut och alla grupper blev tilldelade en bil var som vi fyllde med packning, mat, vatten och ved.
Åkte sedan iväg en bit utanför stan där vi tog en bilfärja över till ön. Då klockan började närma sig lunchtid så stannade vi för att äta lite mat som bestod utav en wrap. Efter det så var det bara att packa in sig i bilen igen för att sedan spendera 2h på världens minsta väg som var fylld med "lös sand" vilket gjorde att det var väldigt spårigt och guppigt. Detta gjorde att resan inte var tråkig en enda sekund då man behövde vara på spänn hela tiden för att undvika slå huvudet i taket när det kom ett gupp. Sjön i sig var helt magisk då vattnet var kristallklart, verkligen idylliskt. Det är väldigt svårt att ta in alla fina platser som vi har besökt den senaste månaden.


Efter att vi hade badat och så, så for vi iväg till vårat camp där vi bodde under dessa dagar. Installerade oss lite snabbt i tälten (dvs. kollade satt det inte låg några ormar ellerr råttor där inne satt vi kunde slänga in våra väskor) och började sedan laga mat. Mätta och belåtna så började vi dricka lite goon och resten av kvällen spenderades på campet, framför en bonfire tillsammans med sköna människor från alla världens hörn.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0