Surfers Paradise & Bond University'

När vi kommit framt till Surfers så vare ba att snabbt gå till affären för att handla mat och sen tillbaka och hoppa in i duschen. 
Elins kusin André pluggar här i Gold Coast och de har precis skrivit sina finals tidigare i veckan så igår ställde de till med en himla fest som vi blev bjudna på.
Vid 18-tiden så hoppade vi in i en taxi och åkte en bit utanför Surfers där de bodde och jäääklar vilket ställe de bodde på, hur fint som helst. Väl där så var festen i full gång med massor med folk. Det var verkligen som taget ur en collegefilm.
Var där framtill 22 då vi började röra oss in mot Bond University där festen fortsatte på skolans bar med alla studenter. Det stängde vid 12 så då drog alla vidare i chartrade bussar in till Surfers igen där vi gick på klubben Alive och spenderade resten av kvällen där. Hade allt som allt en svinbra kväll och det var riktigt kul att få testa på collegelivet även om det bara var för en kväll.

Tog dessvärre ingaaa bilder överhuvudtaget igår vilket är lite tråkigt men det kanske visar på hur roligt man hade, man hade helt enkelt inte tid.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0