Årsresumé - December'

December=lycka. Var så genuint glad throughout hela december. Julkänslorna flödade och jobbet rullade på väldigt bra med jobb nästan varje dag. 
 
* December inleddes på bästa sätt med julmarknad inne i stan med Andreas följt utav en fika på UH. 
 
 
* En kväll mitt i veckan gick till att baka pepparkakor med bästa pekka! Hur mysigt som helst. :D
 
* Åt middag på Framnäsbaren och gick på hockeyn med jobbet. Matchen var väl inte den bästa så vi spenderade väl mest tid i sportbaren hehe. Drog sedan vidare till Public men var rätt så trött due to att jag hade jobbat hela dagen så drog hem ganska tidigt. 
 
* Månadens höjdpunkt: JULAFTON! Den inleddes i sedvanlig ordning med julfrukost med tha family. Helen hade nu även kommit hem från Göteborg♥. Efter lite julklappsöppning så for vi till våra kusiner och spenderade eftermiddagen/kvällen där. Väl där bjöds det på massor med mat och jäkligt bra sällskap. Att julafton avslutades med att alla satt och spelade mitt favoritspel 'Med andra ord' rundade av kvällen på ett himla bra sätt. Bästa julafton på länge!!
 
* Juldagen: UTGÅNG! Calle var hemma från USA't och party skulle det bli! Vi inledde kvällen hos Johan (skräll:D) och där var jag, Calle, Petter och Ronja. Vi spelade olika spel, drack och hade det jävligt gött. Efter att ha stått i kö i vad som kändes som en evighet så kom vi äntligen in på Olles. Kvällen var hur bra som helst med ett extra plus till förfesten som levererade!
 
Mellandagarna gick mest åt till att jobba varje dag (cash is king). Jobbade även nyårsdagen så det blev en lugn nyårsafton hemma med familjen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0