31 mars'

Jamen godkväll, what a lovely monday we've had! 
Även fast jag jobbat helg så var det inte alltför tungt att kliva upp imorse. Due to en lugn eftermiddag så kunde jag även gå hem vid 2 istället för halv 5 vilket var himla skönt. For då direkt till kvantum och hämtade min lille iPad som nu äntligen landat i Ö-vik :-) Har suttit med den mest hela kvällen och hittills är jag väldigt nöjd, så praktisk! 
Har även hunnit med ett skönt träningspass ikväll då ja körde mestadels styrka eftersom att jag nyss varit sjuk.

Imorgon är jag ledig vilket känns väldigt skönt, ska nog vara duktig och försöka städa lite och rensa bort vinterkläder och så, mamma har ju trots allt tjatat på mig i några dagar nu hehe. 

Orkar inte ta någon bild just nu men det blev en rymdgrå/svart iaf, så fin. :D




Take a chance on me'

Well, time to ignore det faktum att jag tror jag fick lite feber i natt igen och har plågats hela dagen på jobbet och istället ladda upp för lite festligheter för min fina vän Isa! :D 
 
 

Mid-day refill'

Mår mot alla odds väääldigt mycket bättre idag, tack för det! 
Är fortfarande inte så tagg på att äta mat så gjorde mig en smoothie såhär mitt på dan på kiwi, färsk mango och hallonen, mmm-mm. 
Eftersom att jag inte mår 100% bra så blir det en vilokväll från jobbet och istället ladda upp inför morgondagens jobb. Alltså vill vill vill verkligen vara frisk tills imorgon då det vankas födelsedagsfest på kvällen, har varit såå taggad. Hoppas även på att min lille ipad kommer idag :G:G.
 
 
 
 
 
 
 

Wihny wihny'

 
Efter att ha varit frisk som en nötkärna i typ ärligt 2.5år och överlevt magsjuke-epidemi på jobbet så verkar nu immunförsvaret ge vika. Har dock förhoppningsvis klarat mig från magsjuka men har ont i huvudet, kallsvettas och har förmodligen feber. Vet inte om det är att jag är ovan (eller en pussy haha) men vill typ redan kasta mig soptunnan efter några timmar i soffan. MEn det brukar bli så, när jag väl blir sjuk så blir det rejält haha. 
 
Japp, det var dagens klagomål. Vem vet, kanske är frisk imöra så ska inte gräva ner mig helt hehe.
Hann iaf träffa min kära byllan en sväng på Wayne's idag vilket var himla trevligt även fast jag kanske inte var roligaste sällskapet, hoppas jag inte smittat byllan bara!
 

Written in the walls are the stories I can't explain'

Hallåååhalååå! 
Har lunch nu så passade på att åka hem en sväng och bara chilla.
Igår så blev det jobb till 17 och sedan innebandyträning på kvällen.
Ne nu börjar jag om 10min igen så måste nog röra på mig, tänkte bara kika in här en sväng.
 
Har med största chans postat denna redan men ääsch, löv it.

23 mars'

Hade en himla trevlig kväll igår då vi lagade mat, såg tvd och bara chillade.
 
Idag så har solen skinit mest hela dagen så har suttit ute och solat lite samt tagit en promenix uppför berget till tv-masten. Har även sett klart The Wolf of Wall Street och den var väldigt bra, Leo är ju som alltid to die for.
Nuu ska jag snart sova och ladda upp inför en till 6-dagars jobbvecka.  
 
 

Rosa Parks'

Kan lova att springturen idag var det bästa på länge trots världens träningsvärk. Jäklar vad gött det är med lite sol och värme. 
Har mest bara slappat sen dess, sett lite film med mamma och nu snart så ska jag fara till Matilda för att umgås med henne ikväll. :D 
 
 

Gracious'

 
 
 
 
 
 
Random pictures från London which I verkligen saknar idag, vill bara åka iväg igen!! Så rastlös.
Men övik bjuder iaf idag på 8+ och sol så ska nu snart bege mig ut på en löptur. 

London: Victoria and Albert Museum'

Yeah, det kungliga museet och daaaaaamn känns som allt var i antingen guld eller silver. Rätt säker på att detta var mitt favoritmuseum, hade kunnat gå runt där i flera timmar och ba bländats av alla fina grejer. Definitivt värt ett besök!
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Words aren't good enough'

Hallåhallå!
Fredag, solen skiner och allt känns bara allmänt kung. Klev upp vid 8 imorse och nu sitter jag mest och väntar in att jag ska fara och hämta upp Pekka. Träning och sedan lunch på Waynes står på agendan, en perfekt kombo.
Är som sagt ledig i helgen och har verkligen inte så mycket planerat förrutom att jag ska umgås med min kära vän Matilda imorgonkväll. :D 
 
HAr verkligen ingen annan bild så här kommer en vacker mobilbild på jordgubbarna jag köpte igår haha.
 

Do you wanna build a snowman'

Well helloo eeerrrrrbody.
Hade världens chilligaste dag i måndags då jag for till Lovisa & Robin vid 1 och ba låg och tittade på serier. :D så slappt och skönt, må hända att jag somnade en stund också.
 
Igår så jobbade jag till 17 och sen på kvällen så blev det skivstångspinn, så jääkla gött! Endast skivstång är så tört då det bara typ är tungt och inte svettigt alls så då äre perfekt att köra 45min spinning efter det. 
 
Idag äre onsdaag och jag har förmiddagen ledig för att sedan åka och jobba 15-22. Har därför sovit ut, ätit frukost, sett PLL (aaah blir galen på det programmet, spännande hela tiden..) & HIMYM (aaaaaaaaah bara 2 avsnitt kvar nu, like ever :(). Just i detta nu så sitter jag och tittar på Frozen för att se what all the fuss is all about. 
Imorgon blir min sista jobbdag för denna vecka för sedan har jag långhelg, ska bli så skönt :DDD Imorgon kan man även deklarera via internet = man kan se om/vad man får tillbaka på skatten. Vågar inte ha för höga förhoppningar där men skulle va nice med en liten slant till sommaren.
 
 
 
 

Last day: Tower Bridge & hemgång'

Klockan började närma sig elva/tolv och det var dags att säga hejdå till Notting Hill för denna gång, i'll defoo revisit that place!
Vi tog the central line till Liverpool Street Station där vi senare skulle åka transferbuss ut till Stansted igen. 
Vi skulle inte åka förrän 3-4-tiden så vi lämnade in våra resväskor på stationen och gick ut på adventure igen. Vi gick ner till themsen igen och tog promenaden längs floden för att kika på Tower Bridge. Glassugna som vi var gick vi in på B&J och köpte världens godaste glass och avnjöt den i solskenet, snacka om perfekt avslut på resan!
 
 
 
 
 
 
After a while så var det dags att börja traska tillbaka till stationen, hämta våra väskor och sedan åka ut till flygplatsen. Due till en olycka så tog resan nästan 2h istället för 1 men tur så hade vi goda marginaler, vårat flyg gick ju inte förrän 19.25. Hann därför sätta oss ner och äta middag i lugn och ro innan det var dags att lämna London och England för denna gång. 
Hemresan var väl inte lika rolig då vi var vaken hela natten. Kom fram i Skavsta vid 22.30 och då åkte vi direkt in till Centralstationen där tanken var att hinna sova några timmar innan vi skulle åka ut till Arlanda, men ne då var det stängt. Vi hade inte ens tänkt på att stationen kunde vara stängd så då satt vi 3h inne på ett sunket Donken bland massa fulla och odrägliga människor.
Halv 4 fick vi äntligen sätta oss på bussen till Arlanda och där fick vi sitta och vänta tills planet hem till övik gick vid 8. 
 
 
 
 
 
 

Last day: Portobello Road'

Ja, sista dagen var kommen (wooo dramatic) och solen sken ännu en gång när vi vaknade! 
Idag så lyxade vi på och köpte frukost på hotellet innan vi tog med vårat pick och pack och checkade ut.
Vi tog sedan en sväng längs omtalade Portobello Road vilket var väldigt trevligt med massor med mysiga och gamla småbutiker och marknadsstånd. Vi gick runt där i nån timme och bara kikade runt och njöt av solen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go slow'

 
Ett par snapshots från i fredags då jag, Sofie och Isa var bjuden hem till Lovisa för inflyttningsmiddag/party :D
Efter att ha förpartat lite så drog vi ner till Harrys där kvällen fortsatte till stängning. Snacka om att man kände sig gammal när man såg 96er på krogen, verkligen en reality check haha. Jag hade iaf en supertrevlig kväll. :D
 
I lördags så var jag ledig på förmiddagen och jobbade sedan 17-22. Igår, söndag så jobbade jag först 7-16 och gjorde väl inte så mycket mer på kvällen förrutom att träna en sväng. 
 
Idaag så är jag ledig vilket känns skönt. Har precis avslutat ett samtal med syster min som återigen är på svensk mark. :D Hon verkar ha haft det underbart och man blir så taggad på att resa. Är så kluven nu om jag vill plugga till hösten eller inte. Det känns som att jag borde passa på att resa nu medan jag inte har något som håller mig kvar här i övik + ett jobb=pengar för sedan efter man pluggat så borde man börja jobba så fort som möjligt för att betala tillbaka alla eventuella studielån och så, Meeeenmen, vem vet, jag ändrar mig varje dag känns det som. 
Ne nu ska jag sluta prata nonsens och kolla lite på twd innan jag far en sväng till pekkis. :D

CÔTE Restaurant Notting Hill'

Vi tog sedan ett sista farväl av the little ben (dåligt obsessed man kan bli av en klocka, men så mäktig haha weirdo) och tog tunnelbanan hem. Klockan var väl sisådär 9 och vi började känna oss väldigt hungriga. Vi gick upp till hotellet och lämnade lite grejer och övervägde starkt att äta på Nando's igen men kände ba ne nu jäklar måste vi unna oss något gott! Vi gick runt lite i Notting Hill innan vi bestämde oss för att äta på CÔTE och det var verkligen värt varenda krona. Otroligt god mat! 
 
 
 
 
 

London Eye'

Bästa valet var iaf att åka London Eye på kvällen, riktigt häftigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big Ben at sunset'

 
 
 
 
Gick sedan ner till River Thames ännu en gång men nu var klockan lite mer vilket betydde att det var lite mörkare och solen höll precis på att gå ner, så otroligt fint var det. ÄLSKAR Westminister Palace & Big Ben!!!!
 
 

British Museum, Leicester Square, Trafalqar Square & National Gallery'

På vägen till vårat första museum för dagen så gick vi igenom detta mysiga 'torg' som kallar sig Bedford Square,det var som en liten minipark i mitten och runtom där så var det massa hus i gammeldags stil, me like.
 
 
 
Det brittiska museet var som alla andra museum vi varit på, väldigt intressanta. Museet var indelade i olika länder under vissa tidsepoker, t.ex. antika Grekland, Japan & samurajer, Afrika und su weiter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter detta så gick vi ner till The National Gallery som var våran sista inplanerade 'historiska event' typ. I jämförelse med de tidigare så är detta inget museum utan ett galleri med massa konstverk av konstnärer från alla världens hörn. Riktigt coolt att få se en rad kända verk som man bara sett på bild förut typ. Har inga bilder därifrån due to fotoförbud vilket var ganska förståeligt. Påvägen dit så gick vi förbi Leicester Square där typ alla stora filmpremiärer äger rum osv. Torget är även känt för att Isac Newton en gång har bott i en byggnad där bredvid. 
 
 
 
 
 
 

Hyde Park, Oxford Street, Pizza Hut & Starbucks'

Ja, andra dagen så vaknade vi med värkande fötter, ömma leder men med ett stort leende på läpparna! Solen lyste ännu en gång igenom fönstret när vi vaknade. Denna morgon var vi kanske utanför hotellet vid halv 10 och påväg till Sainsbury's för att köpa med oss frukost på vägen. Så sjukt värt att köpa med sig frulle samtidigt som vi gick in mot stan, sparade så mycket tid och det var så mysigt! 
Vi trotsade smärtan i benen och tog oss till fots längs Bayswater Road/Hyde Park tills vi kom fram till vårat mål - Oxford St.
 
 
 
Vet inte riktigt vart vi kollar xP
 
Vi gick mest runt bara och kollade eftersom att vi inte hade planerat att shoppa och så men vi hann ju med en sväng på Primark, Urban Outfitters och några andra butiker.
 
 
 
 
Vi hade varit sjukt sugen på Pizza Hut så då fick det bli det till lunch, äckligt gott haha!
 
 
Efter lite mer strosande runt på gatorna så blev det kaffe från Starbucks (once again..) och efter det så kände vi oss rätt nöjda + att tiden började rinna iväg så då började vi gå mot British Museum. 
 
 
 
 
 

Money trees'

 
Efter att ha handlat på Kvantum och sen tagit en sväng på Willy's så gjorde jag ett besök på Team Sportia när jag liks var i närheten och där fick dessa följa med hem. Kostade bara 499:- så passade pååå, funderar om jag ska fara tillbaka och köpa ett par nya vita också när det var så bra pris.
 
 
 
Idag så sov jag än en gång ut till 10. Såg ett avsnitt av The Walking Dead och satte sedan igång först Coldplays livespelning från årets Itunes Festival och sedan Kendrick Lamar's vilket gjorde städningen vääääldigt mycket enklare. Nuu är klockan 2 och börjar jobba om en timme, 15-22. VI HÖRS
 
 
 
 

In my mind, in my head seeing all the words unsaid'

Jaaaaaapp.. det var första dagen haha. Nämen det var även den dagen vi gjorde mest grejer så jag antar att det inte tar lika lång tid att uppdatera om resten av dagarna haha.
 
Morgonen började prima med sovmorgon till 10 innan jag ställde mig och gjorde bananpannkakor, love it.
Idag är det även onsdag vilket betyder nytt avsnitt av både PLL & The Originals så det fick bli frukost framför dem.
Nu ska jag iaf ta en paus från datorn och vara en snäll dotter och handla åt la familia.
Får se om det kommer några fler london-inlägg senare idag eller om jag sätter mig och börjar kolla mer inför tågluffen då det inte är så länge kvar till maj :o. 
 
Ikväll så blir det iaf innebandy, i'm längting. :D
 
Här nedan följer iaf min favorit med Haim atm.
)
)

First day: late night dinner @ Nando's

Gick upp till hotellrummet och softade lite innan vi började känna hungern smyga på, vi hade trots allt endast ätit typ en macka till frukost samt lite lunch + vandrat hela dagen så det var inte så konstigt. Klockan var cirkus 22.00 och vi gick ut på the big street utanför oss för att hitta ett matställe. De flesta restauranger stängde typ 22 eller 22.30 men sen så hittade vi ett Nando's typ precis bredvid oss (hur kan vi ha missat det tidigare?!) som hade öppet till midnight. Valet blev enkelt och vi gick in där och åt, jag tog en fantasisk ceasarsallad medan Andreas åt en sallad med avocado. Vi blev än en gång amazed av deras underbara mat samt underbara service. 
 
 
'

First day: Picadilly Circus'

Gick lite till och då plötsligt hamnade vi mitt i Picadilly Circus (okej det var inte bara slumpen, men det gick så fort haha) och det levde upp till alla förväntningar med mycket folk, neon-skyltar, massor med trafik och grejer på gång!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha strosat runt där runt omkring så var klockan nästan 21 och vi kände att det var dags att börja röra sig hemåt för nu hade vi trots allt gått i ca. 12h i sträck, man kände att benen började bli liiiiiiiiiite trött haha. Vi följde regent street uppemot oxford circus där vi svängde in lite på Carnaby Street, mysig gågata det där.
Sedan unnade vi oss faktiskt att ta bussen hem (wohoooo dubbeldäckare - check). 
 
 

First day: Knightsbrigde, Westminister & St. James's

Efter lunchen som satt väldigt fint så begav vi oss tillbaka mot Victoria & Albert Museum som enligt mig var det bästa museibesöket. Ska lägga upp fler bilder från där sen men det fanns typ hur mycket grejer som helst i guld, silver och allt möjligt. Sen så var det ett speciellt rum på två våningar med typ bara olika smycken i guld, silver, diamanter, rubiner och allt. 
 
 
 
 
Efter detta så kände vi oss ganska nöjd med att gå på museum så då gick vi istället vidare genom Green Park/St. James Park mot Buckingham Palace & Victoria Memorial. Det är ju i Buckingham där queenie har sin officiella bostad i London eller hur man säger, nice place. 
 
Här kan man ju också se på himlen hur stabilt väder vi hade den dagen haha.
 
 
Tror klockan var runt halv 4 här och vi hade redan hunnit med mer än vad vi hade planerat för idag. Eftersom att vi praktiskt taget såg toppen av Big Ben här så kunde vi inte låta bli att gå ner till that little fella'.
Detta blev alltså första gången jag såg lille benny and I fell in love immediately. Efter att ha sett han på typ 3460+ tumblr bilder all around så var det coolt att äntligen få se det irl. 8-) Det var också ungefär nu som regnet äntligen sllutade och man kunde äntligen fälla ner paraplyt och faktiskt se människorna man gick förbi.
 
 
 
Efter att ha stått och beundrat denna vackra skapelse så var det egentligen dags att äta middag men ingen av oss kände oss så värst hungriga utan mer sugen på fika sååå då fick det bli en promenad upp mot Picadilly där vi hittade ett Starbucks. Påvägen dit gick vi bland annat förbi Horse Guards och 
 
The Guards Memorial
 
Världens godaste morotskaka och kaffe!
 
Efter fikat så kände vi oss redo för lite mer äventyr så då gick vi bara ut på gatan och gick in i en liten gränd där vi hittade världens mysigaste skivbutik där Andreas shoppade en vinyl och jag köpte dom där 4 Kings Of Leon-skivorna.
 
 
 
 

Like I got trust issues, i'm sorry for the people i've pushed out'

Jamen godkväll. Har jobbat hela helgen, igår och idag. Sköönt skare bli med en ledig dag imorgon, ska försöka göra klart alla London-inlägg och om det är fint väder kanske ta en sväng in till stan och bara strosa runt. 
 
Gjorde även ett återseende på Friskis idag för ett skivstångsspinn-pass. Veckan innan jag for till London så sprang jag bara ute och spelade innebandy och sen var jag ju borta så har nästan inte varit där på 2.5 vecka.
Men sköönt var det iaf att beta av ett träningspass.
Nu så ska jag se lite TWD och sedan sova. 
 

First day: South Kensington'

Ja, vaknade upp vid 9 tiden med solen strålandes genom fönstret med en utvilad kropp och själ. 
Gjorde iordning oss lite snabbt och gick sedan ut för att jaga lite frukost. Det blev en s.k. springbulle från Sainsbury's som låg alldeles innantill hotellet. Det fina vädret höll dock bara i sig i ca. en kvart för sedan började det regna. Så då vare bara att sticka in på första bästa ställe och köpa ett parra. 
 
Här nedan följer 4 bilder från vårat kvarter
 
 
 
 
Vårat första mål var Kensington Palace. Vi gick aldrig in utan fortsatte istället längs Kensington Garden mot Royal Albert Hall, Science Museum osv.
 
Den fiena grinden utanför palatset
 
Queen Victoria!
 
Prince Albert
 
Royal Albert Hall! Om vi hade haft mer tid så hade vi gått och sett något här i detta fina konserthus.
 
Det var nu dags för vårat första museum of the trip vilket blev Science Museum, så jäkla ballt!
 
 
 
Gick sedan till grannen Natural History Museum
 
 
 
Efter att ha strosat runt på dessa 2 otroligt häftiga museum så satte vi oss på ett mysigt, litet café för att vila fötterna och äta lite lunch.
 
 
 
 
 
 
 

Goodbye Sweden, Hello London!

Ja... vart börjar man ens? London alltså, vad jag gillar det stället.
Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp alla inlägg om jag ska lägga upp dag för dag eller typ mer i teman som t.ex. "museum" osv. Första inlägget som kommer i detta nu blir dock en liten sammanfattning från första dagen. Kanske blir så att jag lägger upp bilder som passar till texten och sen lägger jag ba upp resten av bilderna jag känner för. VEM VET, stay tuned xoxo gossip girl. (?)
 
Efter en bussresa ner till Stockholm med inte alltför mycket sömn + 80min transferresa ut till Skavsta så blev det en efterlängtad frukost. Vid 12 så for vi iväg med planet från Skavsta och landade i Stansted/London vid 13.30-tiden, brittisk tid. Därifrån tog vi en transferbuss in till London och Liverpool street station.
 
 
Första stoppet blev Brick Lane vilket är en gata/område i 'East End' där det finns mycket restauranger, second hand, graffiti m.m. Spenderade en timme eller två runt där då vi mestadels var inne på en väldigt stor second hand/vintage 'affär', så mysig stämning och jäkligt snygga kläder. Då den typ bara är öppen på söndagar så fick vi lov att ta det då även fast vi bar på massa dryg packning med resväskan och så. 
 
 
 
 
 
 
Eftersom att i princip bara ätit frukost och klockan började närma sig 17 så kurrade magarna rätt hårt. Jag som numera är inbiten One Direction-stalker just had to try the omtalade Nando's vilket var en riktig kulinarisk upplevelse. SÅ JÄVLA GOTT! Aaah, både jag och Andreas dog matdöden typ, värt varenda krona.
 
 
 
Japp, sen var det dags för dagens utmaning - hitta till hotellet! Haha nämen vi tog tunnelbanan till Notting Hill Gate där det sedan blev en liten promenad i regnet tills vi hittade, gick bättre än väntat faktiskt! Detta blev den första promenaden av många genom det underbart vackra Notting Hill. Hotellet vi bodde på heter Umi Hotel London typ och det är ett 3-stjärnigt hotell. Vi hade mest tittat på vandrarhem och så och när vi hittade detta för ca 300kr/natt mitt i Notting Hill så var det inget att fundera på. Att det dessutom var ett hotell och inte ett vandrarhem = egna rum var superb. Rummet vi bodde i var ett enkelt 2-mannarum med sköna sängar, toa/dusch och lagomt knarriga golv. Frukost ingick dock inte och internet var inte gratis. Jag tror det bästa med hela hotellet var läget, det låg inte alls lång ifrån stan och att det i princip låg mitt i Notting Hill och typ granne med Portobello Road - det var som sagt, väldigt vacker omgivning (kommer med största chans bilder på det sen).
 
 
 
Alldeles för trötta för att ge oss ut igen så la vi oss istället och började planera de resterande dagarna lite smått. Här nere på bild har vi även kartan som hängde med oss överallt som kept us on track haha, turistjävlar.
Tror vi somnade nångång efter 21(!!!) vilket var välbehövligt. 
 
 
 
 

Purchases'

Jaa, en tripp till London förnkippar nog många med shopping men vi valde att prioritera tiden till annat istället vilket ledde till att det inte blev så mycket shopping hehe. Men lite (observera lite!) fick jag iaf med mig hem. 
 
Souvenirer<3 kunde inte låta bli att köpa med mig dessa små söta hem. 
 
KOL's fyra senaste album, har knappt lyssnat på de andra 2 som kom ut innan because of the times så köpte bara dom jag har lyssnat på. :D Sjukt svårt att välja mitt favoritalbum!
 
En kjol från Primark, köpte även en svart vanlig kofta. Hade nog kommit hem med lite mer (så jevla billigt) om jag hade haft tid och ork att kolla på/testa fler kläder samt plats i resväskan!
 

Ghost Stories'

 
Coldplays nya singel är förresten som titeln lyder - magisk!! Dayum vad jag är taggad för den nya plattan, det bådar jäkligt gott. 

Para-para-paradise'

 
HEMMA! VIll inteeee :(((((( hade lätt kunnat stanna några dagar till och ba varit. Resan har varit så himla kinglig så det finns inte, allting har ba flytit på och vi har haft the time of our lives. Har kanske max sovit 2min inatt så jag bör nog dra mig till sängs snart eftersom att jag jobbar imorgon. Såå.. stay patient, nån dag kommer det bilder haha. Men så länge så får man njuta av min fina the killers-tröja som jag köpte hehe.

Snart drar vi'

 
 
Kanske århundrades tråkigaste bild haha. Har iaf nu snart packat ner allting så nu är det bara att be för att jag inte har glömt något viktigt. 22.10 går bussen ner mot sthlm och sedan vid 12 så går flyget mot London. :D Är borta till torsdag då vi landar i övik igen. Vet inte hur det kommer bli med bloggandet, kanske hittar något decent wi-fi nånstan så att jag kan slinka in med något inlägg från mobilen.
 
HEJDÅ!

Fysioterapeut'

Besöket i umeå då? Kom fram strax efter halv 11 och missade precis första passet  som jag tänkt gå på. Hade tänkt lyssnat på Poltiices Kandidat och UMU beskriver programmet såhär:
"Fördjupa ditt intresse för samhällsfrågor, juridik eller ekonomi i det nyutveckladepolitices kandidatprogrammet vid Umeå universitet. " Har tyckt att det låtit intressant när jag bara har läst om det tidigare, men som sagt, de hade bara ett infopass och det var det vi missade.
 
11.30 var det dock dags för sjukgymnast eller fysioterapeut som det nu har bytt namn till och jaa, det var väl ungefär samma information som förra året. Men jag gick med en bra känsla ut efteråt och det känns väl som att jag har bestämt mig för det nu. Nu är det bara att jag måste bestämma mig om jag vill plugga till hösten. Programmet är 3 år vilket känns rätt lagom. 
 
 

Heja immunförsvaret'

Hallååhalååå! Att jag för tillfället INTE sitter ockuperad på toan är ett under. Vi har flera vårdtagare som har åkt på någon magsjuka och efter en hel dag runt alla dessa så borde man ju blivit smittad själv. Men än så länge har jag klarat mig  vilket är en jävla tur för jag far ju förfasiken imorgon!! Skulle verkligen vara en mardröm att bli sjuk nu, magsjuk dessutom. Nämeeen, ska väl försöka att inte tänka på det för mycket för annars blir man ju nojig och inbillar sig saker och vips så mår man illa.
 
Har nu ikväll försökt börja packa lite och det går väl helt ok! Sjukt svårt att välja kläder som ska passa till en och samma jacka dock. Vi ska bara ha handbagage med oss så packningen blir ju lite begränsad, jag skulle helst vilja ha typ 4 olika jackor med mig hehe. Har snart bestämt alla kläder och fixat med vätskeflaskor osv. Så det som är kvar är väl mest att packa smycken (ärligt det svåraste haha) och packa ner allt i väskan. Vi åker ju inte förrän 22.10 så har ju hela dagen imorgon också. AAh resfeber, längtar så mycket!! 
Nee nu måste jag ta och borsta tänderna och be en bön så att jag inte vaknar inatt och mår dåligt och sen sova.
 
LIte creepy med så många egopics(lol) men satt och tittade igenom alla webb-bilder och jag är så jäkligt sugen på att ba klippa av håret sådär kort igen. Känns som att jag aldrig hann 'ha' det kort riktigt.
 

RSS 2.0