Every other freckle'

Aaaalllrighty, har varit utan wifi nu ett tag därav the lack of blogging!
Sen sist så har jag mestadels jobbat varje dag!
I fredags så hade vi en farewell-dinner för en av mina managers som ska ut och resa. Började kvällen på en vietnamesisk restaurang i St Kilda innan det blev utgång! Hade en riktigt rolig kväll som höll på till 4 nångång.
I lördags så blev det kvällsjobb innan jag och eve tog en sväng på chapel st där vi spenderade kvällen på Lucky Coq!
 
Igår så jobbade jag dubbelpass vilket inte var det roligaste jag gjort efter att ha varit ute två kvällar i rad men aja, man överlevde iaf!
 
Today I've been working during the day och just nuu så sitter jag på Tusk och lånar lite internet samt dricker en fantastisk god hot chocolate!
 
 
 

Yellow Bird'

Holaaaa!
Igår klev jag upp tid för en gångs skull dvs. säga innan 9.00!
Vet inte om min säng bara är allmänt skön eller om jag är allmänt trött hela tiden för även om jag somnar innan 12 så sover jag alltid till 11 om jag inte har någon väckare?? Dåligt att vänja sig vid 11h sömn haha.
 
Gick iaf iväg till gymmet och tränade lite innan jag tog en dusch och mötte sedan upp evelina på Chapel för lite lunch! Denna gång så skippade vi Tusk och satte oss på Yellow Bird istället. Då vi båda har tjatat om att äta en nachotallrik sen vi kom hit till Melbsan så var det nu dags!
 
 
 
Strosade sen runt lite på chapel innan eve fick lov att fara hem för att jobba och jag satte mig då på Tusk för en cappuccino i väntan på jobb! Har aldrig varit skönare att lägga sig i sängen efter gårdagens pass som var såååååå busy!
 
 

Emoticons'

Hallååådär!
I fredags så skaffade vi som sagt äntligeeen gymkort så efter lite träning så gick vi tillbaka till mig och åt innan det var dags för oss båda att jobba!
 
I lördags så blev det jobb 10.30-4.30 innan jag tog en sväng på gymmet innan det var dags för en dusch och börja förbereda sig inför lite festligheter. 
Mötte upp Hannes på Chapel st för några öl innan vi rörde oss ner mot Balaclava.
Hannes hade träffat någon svensk som bodde i ett sharehouse som skulle rivas så de ställde till med en sista fest innan rivningen vilket innebar att det slogs hål i alla väggar osv. spååårat haha!
 
Igår så gjorde jag inteeee mycket förrutom att jag jobbade kväll.
 
Nu så ska jag snart röra mig till gymmet innan det väntar ännu ett kvällspass. 
 
Måste även som sagt bli bättre på att ta bilder för har absolut 0. 
 
 

Wait in line'

Tjenaaamoss!
 
Sitter för närvarande i sängen i väntan på evelina. Efter 5 månader med kass träning så är det nu dags att skaffa sig ett gym membership! Längtar verkligeeeeen efter att komma igång med träningen igen.
 
I onsdags så var det hela 27 grader här i Melbourne, helt fantastiskt! Låg ute i solen i någon timme hit och dit innan det blev jobb på kvällen.
Igår så jobbade jag till 5 och mötte sen upp Evelina för lite middag på jobbet och sen så hängde vi på Tusk hela kvällen med varsin chai latte!!
 
Har som i vanlig ordning inte så mycket bilder så här kommer 4 braiga låtar istället!

Vapiano & Eureka Tower'

 
Hallåådär!
Har nu sovit 3 nätter i mitt nya rum, trivs rätt bra även fast det är huuuur kallt som helst! Var dock en gubbe här idag och fixade elementena så nu ska det funka som vanligt. Inga hus här i aus är ju typ isolerade och/eller uppvärmda så det är svinkallt överallt inomhus. 
 
Men iaf, igår hade jag en ledig dag så jag tog en tur på Chapel St innan jag mötte upp Evelina inne i stan för middag på Vapiano, sjukt gott!
Tog sen en tur till Southbank, vårat gamla hoods och åkte upp i Eureka Tower där det var fantastiskt utsikt.
 
 
 
 
 
 
 

Pakeeeeeeeet'

Okej let's seee, har äntliiigen fått ner datorn så nu kanske det är läge att ta tag i bloggandet!
 
Förra lördagen så flyttade jag ut från sharehouset i Balaclava och sa hejdå til Tea som nu reser vidare mot östkusten!
Flyttade då in hos evelina då hennes hostfamily är på semester och ska bo här tills imorgon!
Var och kollade på ett rum i ett hus i måndags och ska flytta dit imorgon, ääääntligen efter 5 månader så kommer jag få ha mitt eget rum o c h säng haha! Otroligt skönt efter att ha delat rum med minst 8 pers på hostel i 2mån och sen delat säng under de här 3mån ja varit i Melbs.
 
I tisdags så blev vi väckta av postkillen som droppade av ett minst sagt värdefullt paket från Sverige! :D
 
 
Lyckan varade ett tag tills vi vaknade imorse och såg att hundarna hade ätit upp nästan allt haha. Alla daim var uppätna samt runt 10 dipper låg utspridda över hela huset sönderrivna! Wellwell haha.
 
Är ledig idag och vi har gjort det man ska göra på en ledig dag = ingenting! Så skönt haha har knappt lämnat soffan. Ska väl strax ta och göra lite middag innan det blir ännu mer soffhäng. 
Morgondagen kommer mestadels att bestå utav att flytta och sedan blir det jobb närmare kvällen!
 
Ursäktar mig om svenskan är åt helvete men vet knappt hur man använder det språket länge haha.
 
 

Future Music Festival & Australian Grand Prix'

En av grejerna to do i Australien var ju självklart att gå på festival!
Den 8 mars stod då Future på agendan med en exciting line up!
Hann med att se lite av Timmy Trumpet, Hilltop Hoods, Example, 2 Chainz, Drake och slutet av Avicii!
Drake & Hilltop Hoods var helt klart de 2 bästa!
 
 
 
För några veckor sedan så ägde Aus GP rum här i Melbourne vilket var riktigt häftigt! 
 
 

Phillip Island'

För några veckor sedan så följde jag och eve med Elsa, Tea och Elsas föräldrar ut till Phillip Island för en dag. Under dagen så gick vi mest runt på olika walking tracks, låg på stranden och ba hade det väldigt gött. Runt 8 på kvällen så rörde vi oss mot en av naturparkerna för att kolla på "Penguin Parade". Man fick sätta sig vid stranden och när solen gått ner så kommer det pingviner in från vattnet och går upp på land igen efter att ha varit ute i havet och ätit upp sig i cirkus 2 veckor (något sånt haha). Har inga bilder därifrån eftersom att det var både supermörkt ute och fotoförbud. Det var väldigt häftigt att få se pingviner in real life och dom var såååå söta.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0