Birthday celebrations'

Kom tillbaka till Melbs på lördagen och då det börjar bli dags för oss att söka jobb så bestämde vi oss för att checka in på ett hostel mitt i stan.
Då check-in inte var förrän 14 som vanligt så gick vi iväg och åt lite frulle innan det var dags att hoppa in i duschen och fräscha till sig lite inför en lägenhetsvisning som vi hade klockan 1.

Åt sedan lite lunch innan vi gick tillbaka till hostellet och checkade in.
När klockan började närma sig 18 så var det dags att svida om till partykläderna och göra sig redo för en utekväll.
Då eve fyllde år dagen efter på söndagen så gick vi ut och firade henne! 
Blev först upphämtade av Laura & Joel och for sedan till första destinationen för kvällen vilket var 'cookies', en riktig mysig rooftop bar. Drack lite öl och så innan vi beställde in lite mat och åt. Fortsatte sedan och hoppade runt mellan olika barer innan vi hamnade på en bar/klubb, The Carlton och där stannade vi resten av kvällen. Hade en fantastisk rolig kväll med massor av drinkar och bästa sällskapet.




På söndagen, dvs. eve födelsedag så chillade vi mest bara och tog igen oss från kvällen innan vi gick ut och åt middag med Laura & JP.

Sen dess så har fokuset mest legat på att förbereda sig för jobbsök, har även hunnit med att söka några jobb men kör igång med det på riktigt på måndag igen,
Idag är det lördag och jag sitter för tillfället i soffan och kikar på cricket, förstår fortfarande ingeeeenting av den sporten haha. Vaknade upp med ont i halsen så ska nog bara ta det lugnt idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0