26e augusti'

I fredags så började jag dagen med en springtur runt Höglandssjön. Därefter så mötte jag upp Pekka inne i stan för lunch. Inte helt oväntat så blev det en ceasarsallad från Waynes för min del. 
 
 
 

Äventyr på Åsberget'

Förra veckan så blev det 2 turer upp till Åsberget, så härligt att promenera uppe i skogen i den friska höstluften med solen i ögonen. 
Brukar ofta gå upp till tv-masten i träningssynpunkt men förra veckan upptäckte jag även att det finns 2 sjuka utsiktsplatser där uppe! 
 
 
 
Fick med mig Andreas en av dagarna, alltid lika trevligt!
 
 

Norrsken'

Sent på tisdagskvällen så tittade jag ut genom fönstret och möttes utav detta(!!!). Ett helt fantastiskt norrsken utanför mitt sovrumsfönster. 
 
 
 
 

En heldag med Andreas'

Igår så hämtade jag upp Andreas vid 12-tiden för lite lunch på Lundbergs Café! Riktigt mysigt ställe som man besöker alltför sällan! Andreas tog en rostbiffmacka och jag tog en fantastisk ceasarsallad. 
 
 
 
 
När vi var mätta och belåtna så bestämde vi oss för att ta en tur ut till Skeppsmalen. Där satt vi och lyssnade på musik och njöt utav det fina vädret. 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar 2016'

Midsommar iår blev minst sagt lyckat! 
På midsommarafton så packade vi våra grejer och for ut till Jessicas stuga. Dagen börjades med kransfixning innan vi huggde in på midsommarlunchen. Efter det så blev det en massa lekar, skönt häng samt en och en annan snaps innan vi började med middagen. Resten av kvällen bestod utav en massa sång, drinks och fisketurer sent in på kvällen innan alla däckade i sängen runt 06.00.
 
 
 
 
 
Finaste solnedgången vi fick bevittna under första fisketuren!
Fisketur nummer 2 blev runt 05.00 på morgonen i regnet.. upplagt för succé men med 5 dyngfulla tjejer på sjön så blev det inte så mycket fisk!
 

Way Out West 2016'

Sist jag bloggade så hade jag precis varit och hälsat på min syster i Göteborg så tänkte att det skulle passa bra att ta tag i bloggandet efter ännu en helg i Göteborg hos Helen - 3 månader senare.
 
Förra tisdagen så hoppas jag tillsammans med Andreas på nattåget riktning Göteborg. Kom fram mitt på dagen och mötte då upp Eddie och Hillevi som kom med bussen från Jönköping. 
Vi satte oss på uteservering och tog en öl i solen i väntan på att min syster skulle sluta jobbet.
Drog sen hem till lägenheten och bytte om samt käkade lite innan vi for till Ölstugan i Kville för några öl (no shit).
 
Andreas drog en pose direkt när vi kommit fram till Götet, killen i bakgrunden blev inspirerad och drog en likadan!
 
Kanske mysigaste stället att ta en öl på i kvällssolen
 
 
Sen blev det torsdag och festivaldag 1! Tog en sovmorgon och började sedan göra oss iordning innan vi rörde oss in mot området med ölen i högsta hugg. Då det var soligt och grannt så satt vi oss utanför och drack samt laddade inför dagen/kvällens spelningar. Torsdagen i sig var inte den bästa musikmässigt för mig men hann iallafall med att se M83 och lite utav CHVRCHES innan jag följde med Helen som sällskap för att titta på Anna von Hausswolff och Chelsea Wolfe. Ingen utav dom var väl något som föll i min musiksmak men ändå kul att se! Kvällen avslutades med massor av dans till Kaytranada innan det blev sängdags för mig. 
 
Helgens festivalhäng(gäng?)
 
Höjdpunkten för dagen var när jag fick träffa Jennie en snabbis inne på området. Vi har inte setts sen vi var ute och reste i Europa tillsammans vilket är över 2 år sedan!
 
På fredagen vaknade jag upp och mådde som en kung till skillnad från resten av gänget som hade festat till 5 på morgonen. Vid 12 så for jag, Helen och Andreas in till Slottsskogen för att titta på José Gonzáles följt utav Anderson .Paak och James Bay. Då gänget drog hem så stannade jag kvar i regnet för att gå på G-Eazy's spelning vilket var värt varenda regndroppe. Efter det så åkte även jag hem för att chilla, byta kläder och dricka en och en annan öl. Stannade kvar hemma till 22 då jag rörde mig in mot festivalen för att avsluta kvällen med Yung Lean.
 
Anderson .Paak stod, inte helt överraskande för en utav helgens bästa spelningar!
G-Eazy
Yung Lean
 
 
Då jag ännu en kväll skippade att dra på Stay Out West så vaknade jag även pigg och utvilad på lördagsmorgonen. Då jag inte hade något att se så stannade jag hemma under dagen (+ att det regnade så orkade inte riktigt stå ute i "onödan"). Drog in till området vid halv 4 för att titta på Big Sean som var ganska average. Mötte sedan upp resten av gänget på Jamie xx där det blev en hel del dans innan jag och Helen gick på Stormzy och woooow vad bra han var, helt över förväntan!
 
Big Sean
Jamie xx ♥♥
 
 
Strax efter Stormzy så var det Seinabo Sey's tur att entra scenen och vilken gudinna hon är! Så jäkla mäktig kvinna. Kikade sen lite på Massive Attack & Young Fathers innan SIA stängde festivalen. 
 
Tog inte några bilder från dom spelningarna så här kommer en bild på mina churros istället!
 
 
 

RSS 2.0