Kärt återseende & resedrömmar'

Ni vet en sån där vän som man inte pratat med på flera år men när man ses så känns allting ändå som vanligt? En sån har jag umgåtts med idag. Hanna och jag har varit bästa vänner sen miniettan och umgicks dagligen från miniettan till 9:an. Sen dess så har vi inte umgåtts och pratat så mycket då hon nu bor i Stockholm men ändå är allt som vanligt när vi väl ses, så himla skönt! 
 
Imorse så hade jag tandläkartid 8.00 och efter det passade jag på att ta en sväng på gymmet innan jag mötte upp Hanna på stan. Vi strosade runt litegrann innan vi satte oss på Café 9 och lunchade. 
 
 
Nu ikväll efter middagen så har jag suttit klistrat framför datorn och kollat efter resor. Då jag har en veckas ledigt i början av juni så har jag och Evelina pratat om att vi ska fara på en längre weekendresa. Planen har alltid varit att fara till Barcelona men New York kom också upp som alternativ då det inte inte skiljer så mycket på flygpriserna. Hur fett skulle inte det vara att fara till NY? Mitt drömresemål helt klart.
Fattar inte varför men just resorna till Barcelona är så dyra just den helgen då vi vill fara så kanske blir att ta en billigare sväng till London nu i vår och sedan ta Barcelona/New York till hösten. Vi får la se.
Har varit i både Barcelona och London tidigare och både ställena är så underbara!! Här kommer lite bilder sen jag var där 2014 samt några lånade bilder från Tumblr på NY.
 
Barcelona
 
 
 
 
 
London
 
 
 
 
 
 
 
New York
 
 
 
 
 

Söndagskänsla på en måndag'

Ännu en ledig dag med sol, helt fantastiskt! Sov ut till halv 12 idag och begav mig sedan till kusinerna en sväng och pussade på sötaste Edvin innan det blev en springtur runt sjön följt utav gym. Så himla skönt det är att springa ute nu när det är så härligt väder!! For sedan hem och gjorde mig en smoothie som jag avnjöt ute i solen.
 
Nu ikväll så har jag suttit och kikat på lite gamla högskoleprov då jag av någon dum anledning anmälde mig till att göra det. Har även hunnit med att spontanboka en till(!) resa ner till Göteborg. Helgen 22-24 april så far jag och mamma ner och hjälper Helen med att flytta in grejer i nya lägenheten samt firar hennes 25-årsdag lite i förskott. Då vardagen är rätt tråkig så känns det kul med lite såna småsaker att se framemot. 
 
 
 
 

WAY OUT WEST'

Häromdagen så bokade jag rätt spontant biljetter ner till Göteborg i Augusti för att hälsa på min syster och för att gå på Way Out West!!! Hur fett? Har alltid velat gå på den festivalen och att det tajmade så bra med att jag kunde hälsa på Helen samtidigt är så braaaa. Wow är som vanligt rätt sen med att släppa artister men hittills så ser det bra ut! Haim, Jamie xx, James Bay, M83, Seinabo Sey, Travis Scott och Yung Lean kommer vara givna! 
 
Då jag ska jobba hela sommaren så känns det bra att ha något att se framemot ändå!! 
 
 
 
 

Annandagen & Josefins födelsedag/nyårsafton'

Annandagen
 
På annandagen så vankades det utgång. Jag teamade up mig med Evelina & Anna där kvällen inleddes hos Eve med predrinks och massa Australien-prat. Vi rörde oss sedan vidare mot Fjällräven Center där det hölls en hemvändarfest. Hade en riktigt rolig kväll med massor av dans som det brukar bli med dom där tjejerna. 
 
 
Josefins födelsedag & nyårsafton
 
På nyår så blev man bjuden till Josefin som fyllde 20år. Vi åt jättegod mat, drack mojitos och rörde oss sedan mot stan där vi skålade in det nya året med ett gäng sköna människor. 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton 2015'

Då jag tycker det är så kul att gå tillbaka och läsa i bloggen vad man har gjort tidigare år så kommer nu ändå lite uppdatering med bilder och så från de senaste månaderna.
 
Jag och Evelina kom hem en vecka innan julafton och överraskade alla vänner & familj. Som nämnt tidigare så hade vi lurat alla att vi skulle resa runt i Asien till mars/april men så var inte planen. Vi filmade allt och videon finns på min facebook om man är intresserad utav att kika på den.
 
Julafton spenderades hos Monica & Thomas där det blev Kalle Anka, julbord, julklappar och allt man gör på julafton. Julafton som personligen är min favoritdag under hela året njöt hela dagen.
 
Sötaste Edvin!
 
 
 

27 mars'

Okej, nu har det gått 3 månader sedan man landade i Svearike igen. Hur det känns frågar många och jag vet ärligt inte svaret. Det är en sådan konstig känsla att gå tillbaka till den gamla vardagen igen när man har varit så borta så länge. I mitt huvud så känns det fortfarande som att jag är i Australien samtidigt som det känns som att man aldrig varit iväg, does that make sense? Förmodligen inte. Det är supertrevligt att få träffa familj och vänner igen men skulle ge min högra arm för att få åka hem till Melbourne igen. 
Jaja, ska inte bli alldeles emotional nu, kanske skriver ett inlägg sedan om hur det känns att komma hem igen.
 
Livet rullar på som vanligt då jag är tillbaka och jobbar på hemtjänsten i Gullänget. När jag inte har jobbat så har det hunnits med lite innebandy, en hel del festligheter och filmmys. Standard veckan har varit att jobba under veckan och spelat innebandy, myst på fredagkvällar med Evelina & Ellan och sen kört utgång på lördag.
Denna vecka har inte varit något undantag. Har även hunnit med att umgås med Ebba, Josefin, Elin och Michelle som har varit hemma under påsken. Helt underbart att få ha så många vänner samlade igen, livskvalité! 
 
Annars så tror jag inte att det har hänt något speciellt under dessa månader jag varit hemma som jag kan komma på nu. 
 
2 bilder från instagram sen gårdagen, får se om jag orkar ladda in från telefonen senare. 
 
 

RSS 2.0