DRA ÅT

Jaha här sitter jag och tänker vara ambitiös och göra en juldesign inför imorgon men möts då av detta???? Vadåååå tagit bort den gamla och nu bara ha "designeditor"? :((( Vill ha den gamla med stilmallar och GREJER KOM IGEN NU BLOGG.SE. Det roligaste med att blogga är ju typ att ändra design också nu kan jag inte längre JÄVLA MOODKILLER. 
 
 

The happiest season of all'

Igår så bestod min dag utav en lång promenad och sedan jobb 17-22.
 
Idag så klev jag upp vid 6, började jobba 7. Hade rätt så fullt upp så dagen gick fort. Väl hemma igen vid 16 så kikade jag på hockeyn med mami, papi och farbror.
Efter godmaten så sitter jag just nu på mitt rum och bara spricker av glädje! Kan verkligen inte förstå att det är 1a december imorgon vilket innebär att det är första advent, julkalender och julkänslorna börjar officiellt infinna sig. 
Alltså jag har verkligen längtat så mycket, finns ingen bättre känsla än julkänsla. 
Har dock tjuvbörjat lite ikväll och börjat lyssna på lite julmusik, så härligt!
 
De 4 bästa jullåtarna enligt moi follows:  
 
Ron Sexsmith - Maybe This Christmas
 
The Raveonetts - The Christmas Song 
 
 Adolphson & Falk - Mer Jul
 
 The Killers - A Great Big Sled
 
 

I'll take care of you'

Hallååhalåååå!
 
Imorse så klev jag upp vid halv 9, alldeles för trött.
Klockan 10 så befann jag mig på Arbetsförmedlingen för någon information. Träffade iaf Byllan och det slutade med lunch på Waynes :D Blev en surdegstoast idag som lite omväxling haha, snart less på allt därifrån.
Var himla trevligt att catcha up lite och prata lite i-landsproblem.
 
Kom hem vid fyra nångång och satt vid datorn ett tag innan jag vid kvart över fem hämtade upp ebbis innan vi drog till Friskis. Spin puls stod på schemat och det var faktiskt ovanligt kuuuuul och svettigt of course!
 
Har nu precis kikat klart på hockeyn där modo tog hem segern, not bad. (y)
 
Väx hår väx
 
Himla trevlig låt såhär på kvällskvisten. #tbt

Never fading, and I know that the haters are forever waiting'

 
Den här kommer jag nog kunna kolla på flera gånger om.

Guilty pleasure'

Okej.. har nu gått igenom albumet några gånger och valt mina favoriter so far. Eftersom att jag är ju den sjukaste musikgurun på denna planet så förstår jag att alla är intresserade! 
 
Alla låtar är väl som vanligt väldigt catchiga och fastar lätt på huvudet men iallafall.. dessa fastnade jag extra för nu i början:
 
Dessa 2 blir man bara allmänt glad av eftersom att dom har lite mumford & sons/folkmusik över sig. Det var förövrigt den mest positiva överraskningen gällande deras 'nya sound'.
 
 
 
 
Dessa är bara 3 allmänt fina ballader
 
 
 
ELGITARR ELGITARR ELGITARR
 
 
Och denna är sist men inte minst bara allmänt trevlig!
 
 

If you had a brain you'd be dangerous'

Inte helt oväntat så hamnade vi på Waynes igår. Börjar bli en typ av oskriven regel. Men kan inte klaga é, ceasarn var god och sällskapet likaså! :D Efter som sagt, häng på Waynes samt en liten stadsrunda så for jag och tränade vid halv 5. Gjorde inte så mycket intressant resten av kvällen.
 
Imorse så vaknade jag 06.10, förbannat trött haha. Åkte iaf iväg och jobbade 07.30-12.00. For sedan iväg med mamma på affärn, jysk, rusta osv. 
For sedan och tränade vid fyra, riktigt skööönt!
 
Ska nu resten av kvällen bara slappa, lyssna på musik (varva One Direction med Eminem, bra mix), se Paradise Hotel och sedan sova. 
 
 
 

Watch the flames burn auburn on the mountain side'

Somnade rätt snabbt igår efter dödens träningspass.
Klev upp vid 9 imorse och har precis dragit på mig lite kläder och smink så nu far jag in till staden med roni. :D 
 
 
Alltså denna låt kan inte få nog med recognition!!

Highlights 1D day'

 
 
 

Rhyme or reason'

Idag så har jag inte gjort så mycket hittills. Ska dock nu försöka spela lite COD och hoppas på att det inte går alltför kasst. Sen så blir det söndagsmiddag och ladda upp för intervaller på gymmet. Har fått någon dille för intervaller nu (kanske för att det är så otroligt tråkigt att stå och springa samma samma på löpbandet) så ska ta vara på det nuu när det finns. 

 

 
 

Fredag & lördag'

I fredags så jobbade jag till klockan 17. For sedan hem och åt och tog en dusch innan jag mötte upp Lovisa och Robin på UH. :D Vi fikade lite och baa umgicks innan vi vid halv 9 började röra oss mot bion. Vi såg Catching Fire och den var faktiskt riktigt bra!! Spännande värre. Känner dock att jag måste läsa tredje boken nu så jag får reda på vad som händer haha. Himla trevlig kväll!
 
 
Igår, lördag, så städade jag lite på förmiddagen och for sedan och kollade på innebandy vid 3-tiden med Ronja, Nyllet och Elin. Saknade brudar! For sedan och jobbade 17-22.
Resten av kvällen spenderades framför datorn enda framtill halv 4 haha. Lite pinsamt att säga men One Direction hade sin 1D-day vilket innebär en 7h lång livestream haha. Min inre 'fangirl' tog det beslutet att sitta klistrad framför det. Nämen det var underhållande!
 
 
 
 
 
 

18-21'

Vaknade upp och mådde prima, skööönt!
Slappade på förmiddagen innan jag vid 1 for till min kära kusin och firade hans 18-årsdag i förskott. :D
Jobbade sedan kväll!
 
 
Måndag - torsdag bestod utav jobb, träning och sömn.

Livstecken / Utgång'

Jamen hallååådär! Har varit otroligt lat denna vecka känner jag, inte känt för att blogga alls!
 
Men iaf..
 
Förra lördagen: 
Började kvällen med förfest hos fina Isa. Det var jag, Julia, Emelie och Isa som attendade till 'klassgrejen' haha stabilt! Nämen det var många som inte kunde / ej var hemma. Vi hade i alla fall väldigt trevligt och det var hur kul som helst att få träffa dessa brudar igen. :D It's been a while.
Glada och lagomt alkoholiserade fick vi sjukts in till Oleary's där kvällen fortsatte. Var lite folk i början men sen rullade det bara in mer och mer och för första gången på väldigt länge så var det knökfullt på dansgolvet, gick knappt att röra sig! Nämen 120kr var det allt värt för de som dj'ade (VHS) var riktigt bra. :D
 
Fick skjuts hem med Isa vid stängning och sköönt var det att sova. Kan iaf sammanfatta kvällen som: KUNG! Tack för det hilbrudar + alla på Olles. :*
 
 
 

0

Hade himla roligt igår! MEr om det senare.

These four walls'

Sov ut till 11 ungefär, grymmen vad skönt!
Åt sedan en reeedig frukost framför Sons Of Anarchy.
Slappade lite framtill halv 2-snåret då jag lyckades övertala mig själv att åka ner till höglandssjön och ta ett varv. Som vanligt efteråt så ångrar man sig inte en sekund. Dock så gick det var sådär eftersom att det var relativt halt nästan överallt. 
 
Nuuu så ska jag gå och joina familjen framför hockeyn för att sedan fara till Isa för partaj! :DDD
 
Himla fint var det runt sjön iaf!
 

TGIF'

Jobbade till 16.30 och efter det så drog jag direkt in till friskis med Pekka. Tränade i någon timma innan det blev godmiddag med papii. Spenderade kvällen med brudarna på bilden hos ellan framför lite idol och sist men inte minst fotbollen! Efter det så stod det utgång på schemat men jag skippade det och gick och la mig istället hehe (tråkig är mitt mellannamn). Trevligt att träffa mina kära brudar iaf! :D
 
 

'

 

Repeat'

Jobba - äta - träna - sova.

Where do we go when we go from here'

 
 
 

Just another girl'

Var uppe alltför länge igår med tanke på att jag skulle upp halv 9 imorse.
Vid 10 så var jag på något möte på arbetsförmedlingen, rätt lärorikt faktiskt! :)
For sedan på friskis och körde spinning+crosstrainer.
Efter att ha duschat och handlat så var jag hemma vid halv 3 nångång.
LIgger just nu i soffan och tittar på hockeyn. Har tidigare läst om massa utbildningar och blbalba. Vill bara kunna bestämma mig någon gång för något jag vill plugga så att jag kan planera och strukturera upp mitt liv litegrann! Är väl mest inne på sjukgymnast och har alltid varit det så det lutar nog åt det igen meeeeeen we'll see.
 
Imorgon börjar även min jobbvecka som innebär jobb alla dagar förrutom lördag. 
 

RJ Mitte'

I söndags så var vi mest på hemmaplan. Tog en lång prommis och lagade sedan lunch/middag i lägenheten innan jag och mamma satte oss på tåget hem. 
Resan gick bra och 05.30 landade vi hemma i övik. 
 
 
Somnade om till halv 11 nångång och har mest slappat hela dagen, kollat lite på resor och så. Har även kikat på EMA-reprisen som jag missade igår.
For vid halv 8-tiden och tränade, längre intervaller stod på schemat och fasiken vad grisigt det var idag.
Menmen, desto skönare efteråt!
 
Nu är klockan strax efter 23 och jag ska snart ta och sova. Ska bara klämma in ett BB-avsnitt.
 
På tal och Breaking Bad och EMA så var denna man med och delade ut ett pris och då slog det mig verkligen: jäklar vad snygg han är!
 
 
 

Inköp'

Hade bara ett planerat köp under denna göteborgsresa och det var skivorna nere till höger! Resten bara hände heh. Nämen, kan väl inte direkt påstå att något köp var onödigt eller så, så jag har ingen ångest haha. ;) 
 
VS Body Mist - Underkläder - 4/6 av The Killers skivor
 
Jacka/kappa från second hand - jacka no.2
 

Lördag'

Idag så klev vi upp vid 9-10 nångång och åt frukost. Vid 11 så for Helen och jobbade så då for jag och mamma in till stan och strosade runt. Råkade dock shoppa lite igen, en till jacka (hehe) och ett par shorts.
 
Just nu så är vi i lägenheten och ba tar det lugnt innan vi återigen beger oss in till stan för att gå ut och äta. :)
 
 
 
 

Prisoners'

Igår så var vi som sagt på bio, vi såg Prisoners och den var riktigt bra! Precis i min smak :D Handlade om 2 flickor som blir kidnappade och blablaa. Kolla på trailern. :D 
Kom hem vid 12 och då slocknade vi ganska hårt.
 
 

Tacofredag'

Jamen hejsan! 
Igår efter att vi mött upp Helen så for vi hem till henne där hon nu bor ute i Kortedala, supermysigt!
Chillade mest hela kvällen och somnade rätt tidigt.
 
Imorse så sov vi ut till 10 och ba tog det lugnt på morgonen innan vi for in till stan vid 1.
Idag så har vi bockat av Second Hand, Bengans Skivbutik och Victoria Secret-tjosan.
Har hittat en jacka, skivor och en body mist, blir väl bilder på det när jag är hemma.
 
Nu är vi tillbaka i lägenheten och det vankas tacos innan vi far in till stan igen och går på bio. :D 
 
Fina syster och mami!
 
 
 

They said I rap like a robot, so call me Rapbot'

 
Mycket Eminem-spam nu men jaa.. till de som tvivlar. 

Starbucks Coffee'

Trötta fötter och regn ute har nu resulterat i att vi har satt oss ned på Starbucks. Har precis druckit upp mitt goda kaffe och nu ska vi mest bara döda tid framtills 6 då Helen slutar och möter upp oss! :D 
 
 
 
 
 

Starbucks Coffee'

Trötta fötter och regn ute har nu resulterat i att vi har satt oss ned på Starbucks. Har precis druckit upp mitt goda kaffe och nu ska vi mest bara döda tid framtills 6 då Helen slutar och möter upp oss! :D 
 
 
 
 
 

Tågresan'

 
22.35 gick tåget från övik och det var i tid (!!!). Sov rätt bra under natten och sov enda till halv 10 imorse. 
Åt sedan frukost på tåget innan vi var framme strax före 11.
 
Min syster jobbar idag så jag och mamma har bara strosat runt i stan, hunnit med lite shopping och ätit en god ceasarsallad. 
 
 
 
 
 

So much better'

jomen hejsan, arbetsdagen swingade by ganska snabbt.
Har sen dess bara hunnit ätit middag och strax ska jag bege mig till friskis för att köra ett spinningpass med sällskap av Matilda. :D (y)
 
Efter det så blire raka vägen hem och duuscha och sen packa det sista innan jag och mamii draar söderut :D 
 
2 pics sen första gången jag var i Göteborg, våren 2011 om jag inte minns fel. 
 
 
 

The Marshall Mathers LP2'

3 år av väntan är äntligen över och har lyssnat igenom det kanske 2 gånger nu och jag är inte besviken nånstans, fyfan vad underbart.
 
Tänkte välja 3 favoriter utöver de singlar som redan har kommit ut men ja.. lite svårt att välja hehe. Här kommer ett par som jag spontant kände: "kill me i'm in heaven" för.
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful pain'

Ledig dag numero dos började med en sovmorgon till halv 11, jeklar vad skönt.
Slappade hela förmiddagen framtill halv 2 då jag drog till Elgiganten och hämtade ut gammtelefonen. For sedan och tränade på friskis. Idag så stod det halvlånga (2x1min) intervaller på schemat. Hade även lite tid efteråt att spendera så då körde jag lite styrka ocksåå. Rätt så skönt efteråt måste jag påstå.
 
Åker ju till Göteborg imorgonkväll(!!!!!!!!) såå har börjat packat lite smått, fan vad jag ogillar att packa haha. Nämen har gjort iordning lite iaf så får jag ta resten imorgon.
 
Nu är det slappmode som gäller och vem vet, kanske blir några avsnitt av Breaking Bad. 
 

I see fire'

 
Gud bevare mig väl.

4 november'

Jamen gick som sagt på staden med lovisa idag, trevlig trevligt! :D
Bröt av där mittpå med en liten fika också, ingen vidare skräll.
När vi vandrade nerför stan så kände vi lukt av bränt gummi och såg att det var massa folk som stod och kollade på något. Väl framme så var det en brinnande bil mitt på gatan, hur skumt haha. Nämeeen sånt där är alltid spännande och ingen blev skadad så det var ju brää. (y)
 
Kom hem vid 4 då jag såg på KUWTK och åt middag.
For och tränade vid halv 7. Idag så blev det först cirkelfys och sedan cirkus 30min på crosstrainern, svettigt värre.
Är nu inne på sista avsnittet på säsong 3 av Breaking Bad och efter det så är det nog hög tid för lite sömn. 
 
 

Better late than ever'

Några veckor efter men här är några pics sen parttyyyyt hos Lovisa som följdes utav utgång på Merry Can! 

"Jag ska nog inte shoppa så mycket idag"

... ja ungefär så sa jag till Lovisa innan vi började gå på stan haha. Nämeen jag har typ inte shoppat på typ ett halvår sååå det var dags att unna sig lite hehe. Allt var dessutom nödvändiga grejer som jag behöver, typ. 
 
2 skal, börs/behållare-tjosan och skärmskydd. 
 
Löparskor från Intersport
 
3 träningströjor och ett par löparbraller.
 
Datorväska
 
Svarta jeans
 
 
 

My song 5'

Hallåådärrr.r.r.r.
Kom hem vid 5 igår som en död fisk efter jobbet.
Åt middag och slappade ett tag innan jag drog in till friskis med jorr och tränade liteee slappt. 
 
For vid 8 iväg till eve och chillade med henne och ronja. Vi spelade bland annat UNO, snackade och såg lite tv. 
 
 
 
 
Idag så sov jag till halv 11 nästan och jaaa vad det behövdes. Är ledig idag så ska strax gå på stan med pekka. :D
 
 

Hur kan man någonsin vara beredd'

Shirley Clamp – Jag fick låna en ängel

Just a small bump unborn'

Igår fredag så jobbade jag framtill 5 innan jag for hem och åt samt duschade.
Hämtade sedan upp ebbis innan vi for till eve där ronja var. Vi såg hockeyn, idol och chillade meest! Trevligt trevligt. :D
Drog hem ganska tidigt och sov för skulle jöbba.
 
Hehe såhär går det om man knäpper bilder men min telebobo mina vänner :*
 
 
Började 7 imorse och slutade 2, rätt trööööett jaaa.
Har inte gjort så mycket sen jag kom hem egentligen förutom att jag och mami tog en tripp till Själevad.
Det är ju 'alla helgons dag' idag så vi gick till mormor & morfars grav och tände ljus och så, riktigt mysigt och bra för själen.
Ligger i sängen nu och kikar på Breaking Bad och siktar på att sova snart då det blir en lång dag imorgon. 

RSS 2.0