SOON'

Hello monday! Endast 3 jobbdagar denna vecka och sedan drar jag äntligen till sthlm och Mariaaaa och sist men inte minst, Macklemore & Ryan Lewis!! Can't believe it.
 
Åkte och tränade igår vid 11 för att sedan kika på öibs match. Började jobba klockan 3 så hann inte se förlängningen men öib vann iaf tillslut med 5-4. :D (y)
 
Jobbade iaf 15-22 och vaaaaaad trött jag var när jag kommer hem. Förkylning + jobba är inte den bästa kombinationen!
Idag så har jag inte gjort nååånting alls utan bara slappat och sett KUWTK. Funderar på om jag kanske ska dra och träna en sväääng men vill samtidigt inte bli mer förkyld, i-landsproblem här. Well well, we'll see.
 
 
 

28 september'

 
Let's all have a moment för mig som inte tog 3 veckor på mig att fota något jag köpt!
Nämen deeeet blev lite smått och gott.
 
 
Igår så gjorde jag ingenting under kvällen, såg lite idol osv.
Klev upp 7 imorseeee och det har faktiskt varit en helt ok dag på jobbet, skoent.
Efter att ha slutat jobba så åt jag middag med la familia och nu så sitter jag och kikar på hockeyn. Blir nog rätt luugnt ikväll due too att jag måste sovaa så att jag inte bli mer förkyld. 

En bra höst ändå'

Haluuuu!
 
Blev en ceasar på Coffehouse by George följt av en fika innan vi tog en tur på stan. Köpte en liten kalender, en tröja, skärp och örhängen . Måste ju unna sig lite nuu när lönen precis har kommit.
 
For sedan och tränade vid 4 till ca. halv 6. For hem och åt middag och har ba sen dess slappat i soffan.
Jobbar imorgon 7-17 som sagt såå tar det bara lugnt ikväll med idol framför tvn med mamma.
 
..och inte nog med att jag åker till sthlm om en vecka och stannar över helgen hos Maria med bland annat konsert på schemat så har jag och mamma precis bokat resa ner till gbg. Onsdag den 6e november åker vi ner med nattåget och kommer hem på måndag morgon! Längtar sååååå hårt. :D
 
2 av dagens 3 instagrambilder.
 

FRIDAY'

Hejsan svejsan! Idag så är jag ledig!! Så otroligt skönt faktiskt. :D
Har jobbat varje dag sen i söndags såå nu kan jag andas litegrann!
 
Idag är det dessutom fredag och löning och hur firar man inte det på bästa sätt om inte med lunch och fika med världens bästa Pekka!
 
SÅ. JÄVLA. SÖT.
 

JObbajobbajobba'

Känner att det är dags för en kort paus häär tills jag får någon tid att andas mellan allt jobb, träning och sovandes. :)

Sophög'

Mycket trevlig kväll igår, mindre trevlig dag idag! Godnatt

Kodaline'

Jamen goddag! Startade dagen fint med ett spinningpass följt av lite löpning + rörlighet. Legit morgon om ni frågar moi. Gjorde därefter en ceasarsallad och nuu så sitter jag nyduschad och kikar på KUWTK (keeping up with the kardashians haha). Ska bara slappaa nuuu, kanske ta en powernap innan vi far till Själevad för triomiddag!! :D Really looking forward toooooo it. 
 
Har fortfarande inte fått min telefon lagad så har en annan telefon nu så har inte så många bilder att bjussa på så det får bli ännuu en....LÅT!

ÄNTLIGEN FREDAG!

Hallåhallå!
Hade som sagt fullt upp igår med jobb, träning och sedan fika med jossan och ebba. Hade iallafall hur trevligt som helst, som vanligt med dessa brudar! :D
Idag så har jag jobbat framtill halv 1 och sedan dess så har jag ba ätit lite lunch och nu så sitter jag och kikar på Keeping Up With The Kardashians. Ska snart ta och lyfta röven ur soffan och fara och träna liteee. SEdan blire att handla + laga mat till mig och mami.

We'll never be royals, it don't run in our blood'

Jamene hådaåldsaå. Idag så var det ju tänkt att jag skulle va ledig på förmiddagen och sen jobba kväll.
Dock så ringde telefonen vid 06.45 och jag för en gångs skull var pigg nog för att klara av att svara på ett samtal så då bleve dagsjobb 07.30-17.00 istället. Rätt skönt faktiskt och var faktiskt inte så tröttsamt som jag hade kunnat ana. Efter jobbet så bleve middag och sedan chillade jag framtills 19.45 då det var dags för ett skivstångsintervalltjosan med jorr. Hade planerat väl att jag skulle springa runt sjöarna idag men jaa, vädergudarna ville annat såå skivstång blev det.
 
Ligger atm rätt redo att sova för att ladda upp för ännu en långdag på jobbet imorgon.
Efter det så blire direkt till friskis för spinning och sedan ska jag spendera lite kvalitetstid med jorrborr och ebbz! (y) :D. Såååå vi hörs väl imorgonkväll efter det. 
 
Jajajja vilken rolig bild.
 

Music of the day'

Den här covern är bara så sjuuuk. Älskar känslan och ja.. allt!!
 
Denna är himla klämmig(?)
 
Sist men inte minst, denna video + låt brings me to tears everytime! The Killers alltså<3
 
 
 

Heart of a girl'

God eftermiddag hörrenini.
 
Imorse så klev jag upp vid 9 och åt frukost. Slappade sedan i soffan en stund innan jag knöt på mig skorna och gav mig ut på en timmes pw. Gruvsamt som fan innan eftersom att det halvt regnade och jag var supertrött men det var skönt efteråt som vanligt. (y)
 
Drog sedan in till stan vid 12 och hämtade ut min brors GTA 5 (sister of the year till mig, tackar!). For sedan på friskis och tränade i cirka en timme. 
Efter det så for jag hem och gjorde bananpannkakor till lunch och nu så sitter jag häär nyduschad och freeeeesh.
Känns asskoent att ha gjort bort träningen på förmiddagen så nu har jag hela kvällen fri och ska då passa på att se på hockeyn!! Har ju alltid haft träningar förrut på matchdagarna så har inte kunnat se många matcher de senaste 2 åreen men nu jävlar!
 
Sitter även och funderar på förslag till nya tatueringar dååå jag känner att det är dags för nummer 2 inom snar framtid, åhåå jag längtar. 
 
Meanwhile så kan vi ju koncentrera oss på min för närvarande enda tatuering which jag är väldigt nöjd över. 
 

Give me a shot at the night'

Blev ingen träning under dagen så for och tränade vid 8 istället. Körde ett skivstångspass och sedan lite mage.
Ligger just nu i sängen och är supertrött sååå ska nog ta och slagga. Imorgon är jag också ledig och sen resten av veckan så jobbar jag ons-fre + söndag, cash is king!
Blir mycket musik här på le blogg men det är ju det bästa som finns såatteeeeeeee.Mitt älskade favorit The Killers släppte en ny låt nu ikväll och jaa.. såjävlabra som vanligt. 

Atlas'

Well god eftermiddag.Imorse så klev jag upp vid 9 och käkade frukost + kollade på sons of anarchy.
For vid halv 12 in till nola en sväng för att testa ebbiz batteri på min telefon men det funkade inte :(. For då iväg till Elgiganten och lämnade in den såå nu får vi se om det går att göra något åt det och hur mycket det eventuellt skulle kosta. Garantin var 2 år men den gick ut för 4 dagar sedan, hur kan man ha sån otur???? Jajaaaa, we'll seeeeeeee.

Sitter just nu hemma och har precis ätit något lunch aktigt och ska väl snart dra iväg och träna litegrannaa daaa. 
Repeat repeat!





15 september'

Jamen hallå idag så har jag varit på elgiganten och inte blivit klokare, spelat crash med min kära granne och haft roligt samt tränat på friskis med pekka och känt mig glad.

Berzerk'

Jamen halååååå!
 
Startade morgonen med ett spinningpass på friskis, otroligt lökigt men himla skönt efteråt as usual.
Körde sedan lite rörlighet blbalal innan jag for hem och åt lunch.
Men nuuu till det allvarliga... när jag kom hem från friskis så gick jag upp och hedde på mobilen på laddning också sen nu några timmar senare efter jag städat osvosv så tänkte jag checka den och då var den helt D Ö D. Fattar ingenting och den går inte att starta, VAD SKA JAG GÖRA??? Aahh panik. Sååååå.. är nog inte så kontaktbar via telebobbbooon.
 
Men nuuuuu över till det roliga.. Om drygt en timme så kommer det gäster i form av Matilda och hennes family, not bad. 
 
Nämen en egooobiiild, skrällonovic
 

The things we lost in the fire'

Tjolehej!
Idag så jobbade jag framtill 12 och drog sen och handlade innan jag for hem och lagade lite lunch + städade (hemmafru much?).
Drog sedan vid 4 till friskis och körde ett skivstångspass med pekka + lite mage.
Efter det så bleve dusch + middag. Har haft en slapp kväll med trevliga inslag och nuuu så ska jag strax sova, är svintrött.
 
 
Otroligt snygga Charlie Hunnam aka Jacks Teller i SOA! Om någon vill veta så ska han spela Dr. Grey i filmatiseringen av Fifthy Shades Of Grey (har dock inte läst dom själv).
 
 

Chasing Grace'

 
Har väl kanske postat 2 versioner av denna låt redan men här kommer en till, kanske den bästa hittills!
Har även lyssnat lite på Chasing Grace nu och dom är inte dålig e!
 

12 september'

Hallpajsoaldmksa-
 
Igår onsdag så chillade jag, tränade på frille och jobbade sedan 17-22. Imorse så blev det tidig uppstigning för jobb 7-17. Dagen har gått fort men den har varit väldigt trött. Sitter just nu hemma och ba taree löögnt, tar och vilar från träningen idag. Skaaa istället nöta SOA, 3 avsnitt kvar innan jag sett ikapp och så. Tur nog så började det i veckan så nu jag får 1 avsnitt i veckan iaf. 
 
Här är jag så fin som jag kan bli.
 

Crash Bandicoot 3'

Heluuu!
Imorse så klev jag upp vid 10 och åt frukost och chillade litegrannaaa, såg Sons Of Anarchy osv. innan jag for in till stan vid lunch för att hänga med roooonie. Åt lunch på Waynes (skäms typ för att skriva det eftersom det händer så ofta nu för tiden...haha). Nämen köpte sedan ett par träningsskor och for sedan till friskis och debuterade där. Chillade mest runt och kollade läget och körde lite övningar och så.
 
När jag kom hem så blev det middag och har nu ikväll ba chillat, sett SOA och spelat Crash Bandicoot 3!!
Såg ngn på facebook spela det häromdan så blev svinsugen och ba googlade på det och då visade det sig att man kunde köpa/ladde ner det till PS3. För ynka 45kr så blev det mitt, perfekt! 
Jag och min kära granne Ellan spelade det hur mycket som helst förrut och jag måste väl säga att man var bättre förr haha! 
 
Nu så ser jag på SOA igen och ska sedan sova. 
 
Fick sjuka nostalgikänslor av att bara se introt igen!

Today was a busy week for us'

Eminem med ny musikvideo, Macklemore & Ryan Lewis likaså och om inte det vore nog så har Arctic Monkeys släppt sitt nya album 'AM' idag. Har lyssnat lite på det idag och det verkar hur jävla bra som helst hittills och nu snart ska jag checka in på itunes och kika på just Arctic Monkeys live på Itunes Festival, grymt!
 
Le album cover, simple but effective.
 
 
 
 
 

Started from the bottom'

Ooookeeeeeeej.
 
Idaug är det måndag vilket betyder att jag gjort bort min 7/7 jobbvecka.
Sen sist jag bloggade så har jag jobbat kväll fredag, dag lördag och kväll igår(söndag). Så det har inte hänt så mycket denna helg.
 
I lördagskväll så for jag till mina kusiner och hängde där hela kvällen, hur mysigt och trevligt som helst!
 
Idag så klev jag upp vid 10 och for in till stan vid 11 för lite ärenden. Har hämnat ut mitt id-kort till jobbet, köpt en välbehövlig datakabel och ett allkort på friskis!
Just nu så sitter jag hemma och ba lyssnar på musik och ska nog inte göra så mycket ikväll.
 
Imorgon så blir det en till ledig dag och sedan så blir det jobb onsdag-fredag. 
 
Otroligt djup bild.
 

SÖNDAG'

JAMEN HEJ.
 
 

Fjärde september'

Halååååååååå! 
Har jobbat 07.30-17.00 idag, riktiiiiiigt lång dag men har gått nervös hela dagen så det har gått fort ändå. Efter jobbet så for jag hem och åt och slappade i någon timme innan jag for till Skyttis för träningmatch mot GK. Tror matchen slutade 7-1 till oss.
Imorgon så jobbar jag 07.30-15.00 och sedan ska jag ba till stan en liten snabbis och sen hem och ba slappa och kolla lite på resor. 
 
ADJÖ.

Fjärde september'

Halååååååååå! 
Har jobbat 07.30-17.00 idag, riktiiiiiigt lång dag men har gått nervös hela dagen så det har gått fort ändå. Efter jobbet så for jag hem och åt och slappade i någon timme innan jag for till Skyttis för träningmatch mot GK. Tror matchen slutade 7-1 till oss.
Imorgon så jobbar jag 07.30-15.00 och sedan ska jag ba till stan en liten snabbis och sen hem och ba slappa och kolla lite på resor. 
 
ADJÖ.

Ten thousand hours'

Jamen hallååååå.
 
Sen sist jag hängde här så har jag som sagt gått på bio, spelat match i Umeå, haft en sista inskolningsdag på jobbet och idag så jobbade jag första dagen! Gick helt ok, så mycket att hålla reda på bara men det kommer väl eftersom. 
Slutade vid 14 så det var väldigt skönt. Har nu sen dess faktiskt varit lite produktiv och ringt runt och fixat arbetsintyg som jag ska lämna på arbetsförmedlingen och just nu så sitter jag och tittat på tågresor till sthlm/gbg som det är dags att boka snart! :D
Annars ikväll så blire väl någon typ av träning och sedan slappaaa för en ny och lång arbetsdag imorgon.
 
 
For förbi second hand-butiken här i Gullänget för första gången och fick faktiskt med mig ett par saker hem. Till vänster så är det en t-shirt med sånt där kamouflagemönster + en jeansväst (dock mer vinröd i verkligheten). Till höger så har vi en mörkbrun ryggsäck, underbar! Och allt under 100-lappen, inte dåligt de int. 
 

RSS 2.0