Stolen dance'

Aaah sick, har idag jobbat min sista dag innan jag far iväg. Otroligt skööönt men samtidigt lämnade jag våran lokal med lite vemod, kommer sakna mina fina arbetskamrater och sen alla pensionärer ocksåå. :( :) Det känns iaf helknäppt att jag inte ska jobba på en hel månad och förmodligen lite till?? 
 
Men iaf, har i princip ägnat hela kvällen till att hålla på med packningen och jaaa, det går väl helt ok. Svårt är det vill jag lova! Nuu så ska jag snart ta en paus för en god natts sömn och ladda upp inför en morgondag där det är mycket som ska hinnas med!
 
Har verkligen inga bilder att bjuda på så vi kör ett par låtar som spelas väldigt flititgt just nu!
 
 
 

26 april'

 Vid 8 begav jag mig till lovisa där det vankades party med innebandybrudarna, jääävligt bra. :D
Vid 23 så gick vi ner till Harrys där kvällen fortsatte i samma spår. Hade allt som allt en jävligt bra kväll med sköna människor. 
 
Idag så har jag bara varit på hemmaplan och försökt börja packa så gott det går. Har slängt upp allt jag vill ha med mig på sängen men har en känsla av att jag måste ta bort hälften, seperationsångest från kläderna typ </3. Vilka i-landsproblem.
 
Jobbar 'bara' måndag och tisdag denna vecka och sen blire väl att packa hela onsdagen och torsdagen innan jag far iväääääääg. 

Like this and like that and like this'

Alltså vilken dag! Helt underbart väder ute och allt känns baraa toppeeen. :D (y)
 
Igår efter utbildningen så gick jag ner till stan och inhandlade vad jag förmodar kan vara det sista till resan (lite av det som är på bilden i förra inlägget). Kom hem vid 17 nånång och då blev det middag med la familia och senare mot kvällen så for jag till ronja och chillade med henne och eve. :)
 
Så idag då, vaknade vid 11 istället för 09.30 som tänkt, guess that sleep was needed. 
For iaf och gymmade vid 12 med jossan, skönt nanting. 
Satt sedan ute i solen ett bra tag med skön musik och en otroligt god smoothie, så jääkla härligt.
 
Just i detta nu så sitter jag och dunkar musik i väntan på att jag ska draaa vidare på festligheter, sjukt taggad för kvällen. :D
 
 
 

Pengarna flyger'

Wellwell, det är ju en del grejer som jag behövt köpa inför resan som kan vara bra att ha.
Detta är resultatet av 2 eftermiddagar på stan, några tripper på naturkompaniet och ett jäkla massa velande. Är ju typ beslutsångest personifierad men tillslut så bestämde jag mig för vilka väskor jag skulle köpa osv. Har haft en lång lista på grejer som jag bör köpa men det mesta är typ smågrejer som resorb, skavsårsplåster och massa sånt som jag köpt men sånt orkar jag inte ta kort på.
 
 

Interrail Maj 2014 - Let's do this'

Okej, where to start? Åker alltså ner till Göteborg om precis en vecka för att spendera kommande månad ute på vift. Tänkte skriva något djupt om hur snabbt allt har gått och hur tankarna har gått från panik till excitement till panik osvosv. men tror jag nöjer mig med att besvara hur, när och var. 
 
När? 
Torsdag den 1 maj sätter jag mig på nattåget ner till Göteborg där jag är framme runt 11.40 den 2a maj. Möts där upp av min nyfunna vän och reskompis Jennie och därifrån reser vi vidare till Köpenhamn 13.40 (so god damn sj om nattåget blir försenat!!). Kommer fram till Köpenhamn runt 17.30. Resandet tar dock inte slut där utan samma kväll (minns inte när dock) så åker vi nattåg till Berlin och om allt går som planerat så är vi framme i Berlin runt 05.00 på morgonen. Stannar där i minst 2 nätter and then, where do we go when we go from here? Vem vet..
 
Hur?
Vi har köpt ett Interrail Global Pass 30 dagar vilket innebär att vi får resa fritt runt i Europa i 30 dagar. Eftersom att tågkorten inte gäller i sitt födelseland så börjar våra kort gälla i Köpenhamn. Halva grejen med resan är att man ska kunna vara spontan och bestämma från dag till dag vart man vill och så och därför har vi bara bokat första destinationen vilket är Berlin. Själva kortet kostar 3975 svenska riksdaler för en ungdom. Utöver den kostnaden så kostar det en viss summa att reservera en plats på tågen vilket kan kosta allt mellan 30-500kr (det kostade t.ex. 250kr för att platsreservera vårat nattåg till Berlinos) beroende på vilket land man befinner sig i, om det är snabbtåg/regionala tåg/nattåg und su weiter. Man måste såklart inte platsreservera varje gång (vissa tåg har dock ett krav på detta) men det kan ju vara nice att veta att man har sin stol att sitta på så man inte behöver stå i korridoren eller så. 
Det man kan göra då är att när man har bestämt sig när man ska åka vidare till nästa ställe och vart så går man bara in på den lokala tågstationen och reserverar sin plats på tåget och bokar boende eller vice versa.
 
 
Var?
...Europa? Nämen, denna fråga är nästan svårast att besvara.. Vi har valt att inte ha en exakt resrutt spikad innan eftersom att vi vill att det ska finnas möjligheter att vara spontan och bara fara dit man känner för + att det är svinsvårt att bestämma sig för vart man vill och när haha. Har ju dock förstås pratat och halvt bestämt en del ställen som vi känner "dit vill vi verkligen" men när och hur många dagar det blir på varje ställe får vi se!
I stora drag så har vi iaf tänkt att börja i öst/centraleuropa, jobba oss från Berlin och rakt neråt för att sedan ta av till vänster och ta västeuropa på vägen tillbaka mot Sverige. Svårt att förklara då vi knappt vet själv haha! :D 
 
Haha jag har verkligen sjukaste målarskillzN! Nämen det är väl tänkt att vi ska hålla oss inom de svarta områdena, kanske lite mer i spanien och så men på ett ungefäääär.
 
Väljer att lägga till en punkt här:
 
Med?
Har väl kanske nämnt tidigare i bloggen hur jag verkligen har övervägt att åka på denna tripp själv då jag inte haft någon här hemma som har nappat riktigt då många pluggar, jobbar och jaa.. inte har samma planer. Att inte åka har som inte riktigt funnits på kartan men på något vis så skulle det ju kännas bättre att ha någon med sig av förklarliga skäl även fast det kan vara 'coolt' att åka själv. Jag skrev då ett inlägg på reseguiden.se där jag skrev lite om vilka visioner jag hade eller hur man säger under kategorin "reskompisar".
Där fick jag ett svar av en Jennie från Göteborg, spännande! Vi började prata lite på facebook och det kändes allmänt bra så då pratade vi lite i telefon i typ timmar? Ett bra tecken!
Pratade lite mer och lite mer och sedan bestämde vi oss bara att nu jäklar kör vi! Detta var ungeför för 3.5 veckor sedan så allting har verkligen gått så himla fort från att stå på 0 och inte ha någon att resa med till att nu verkligen vara påväg!! Har bara fått bra vibbar av henne (hej jennie om du någonsin kommer läsa detta hehe) och har en allmänt bra känsla inför allting. :D
 
Ja, det blev väl inte så kortfattat som jag tänkte även fast jag delade upp i punkter - the typical tig.
 
Det är alltså endast e n v e c k a tills vi åker, så sjukt spännande, pirrigt, roligt - you name it!
I tisdags så bokade vi vårat boende i Berlin och igår så var Jennie på centralen och fixade allt med de första resorna och interrailkortet, verkligen skönt att ha det klart, hann bli liiiiite panik där då vi inte hittade något boende dit vi skulle först men allt ordnade sig tillslut.
Nu är det bara den där jäkliga packningen man måste tänka på, men det orkar jag inte tänka på just nu.
 
Nej nu måste jag sluta skriva innan fingrarna ramlar av, BYE.

23 april'

Okej det var väl ett försök till en vettig 'recap'.
 
Skaaaa försöka komma igång med bloggandet igen!
 
Dagen idag har väl sett ut som följande att jag jobbade till  halv 3, for in till stan och bytte ett par shorts + kollade på massa grejer inför resan. Klockan 16 begav jag mig till frissan och fixade till håret som jag nämnde i förra inlägget.
Kom hem vid 18 tiden och då åt jag lite mat innan jag gick ut och mötte min kära kusin för en liten kvällspromenad. 
Har inte träffat Andreas sen typ London?? och sen dess har det hänt mycket, han har varit i afrika bland annat så det var kul att få höra lite om det.
Blev dock ingen lång prommis då det blev ganska så kallt när solen gått ner.
 
Just i detta nu så sitter jag och rensar massa bilder från telefonen och datorn, för över till hårddisk och blablabala.
Imorgon så jobbar jag till 16 och efter det så är det träning som står på schemat, längtar!! 
 
Borde egentligen ha varit duktig och knäppt kort på den nya frippan men det är man ju inte känd för såatte... HEJDÅ
 

Jahapp'

Okejokej, vad har hänt sen förra måndagen? Mycket men ändå lite! Så drygt att börja blogga igen när man inte har bloggat på ett tag haha.. men jag ska göra ett försök iallafall.
 
* Jobbade varje dag förrutom lördag förra veckan så mycket tid har gått till det. 
 
* Min syster har varit hemma så vi har umgåtts väldigt mycket såklart, väldigt uppskattat!
 
* I lördags så hade vi trioträff hemma hos oss vilket var himla trevligt as usual. Såg bland annat snakes on a plane, så vidrigt..
 
Eftersom att jag är alldeles för trött för att engagera mig i att leta bilder så får det bli ett rätt tråkigt collage från dessa dagar. Promenad upp till masten/hälsade på farmor med helen/the dinner table i lördags/for en sväng till stugan
 
 
* Klippte mig förra veckan och det blev kortare än vad jag tänkt, såg allmänt knepigt ut så jag blev inte så nöjd. Var dock tillbaka hos samma frissa idag för att färga håret så då klippte hon till det så nu är jag mycket, mycket nöjdar. :D håret har stor betydelse ändå.. Färgningen då? Är rätt ljushårig nu, sköönt att slippa den förfärliga utväxten. (y)
 
Kassa bilder alla 4 men det har iaf gått från
1. Mellanlångt och allmänt tråkigt..
2. ... tilll väldigt kort som såg helt ok ut fixat...
3. ...men som egentligen kändes jäkligt onice (ser ändå ok ut på den bilden men det visar lite hur 'gummig' frisyr jag hade hehe allt ba hängde värsta tungt och det gick knappt att göra något åt det)..
4... till en mer ljushårig och uppklippt tjej. (y)
 
okej that made no sense men det är svårt att förklara, kontentan är att det känns bra nu iaf haha!
 
 
 
* De timmar jag inte har jobbat har gått till att planera, planera och planera inför europaresan, så mycket att tänka på. Det börjar alltså ta fart på riktigt!! Skriver nog mer om det i ett annat inlägg
 
 
Vet inte om det är något annat som har hänt? Har säkert missat massa men mina dagar har i princip sett likadana ut med jobb, planering, family time och såå har det gått runt.
 
 

Återkommer

Snart dags att skriva något här känner jag!

Hands in the air like we don't care'

 
Jamen dååååså var denna jobbhelg färdig, såååååå-ååå skönt.
Jobbade till 15 och sedan drog jag och tränade med Lovisa. :D Bestämde därefter att vi skulle liva upp denna söndag så då for vi sedan och käkade och på Olles. Testade för första gången deras omtalade burgare och den var riktigt god. Satt sedan bara och pratade om allt mellan himmel och jord, riktigt trevligt, älskar spontana grejjeeeeer. 
 
 
 
Imorgon så är jag ledig, GÖTT. 

12 april'

Igårkväll så var det som sagt tänkt att jag skulle intervjua min syster om hennes tågluff men blev ej riktigt så. Vi började se Game Of Thrones och i väntan på att nästa avsnitt skulle laddas ner så hedde jag på 1D3D bara för att jävlas men det slutade med att vi såg hela och hon protesterade inte en enda gång? Har jag fått över henne to the dark side? Förmodligen inte heeeeeh. 

Sedan spenderade vi resten av kvällen framför vine vilket hon aldrig hade hört talats om??! Wellwell.. Somnade iaf alldeles för sent med tanke på att jag skulle upp och jobba idag. 
Jobbade till 12 och for sedan en sväng till öob och elgeggan med mor och syster.

Nuuuu är klockan snart kvart i 5 och jag har precis ätit ceasarsallad och nu måste jag skynda mig till jobbet för dagens andra pass. 




Painted crystals'


Well hello there, känner att uppdateringen här inte riktigt är på topp hehe. Idag är jag iaf äntligen ledig. :D Dagen började på bästa sätt med en liten sovmorgon till 9. Åt då gofrulle och chilllade sen mest framtill kvart över 11 då jag for till friskis och gick på spinning följt utav lite styrka med Pekka! Träffar den bruden alltför sällan nowadays. :( Svårt att hitta tid till ngt överhuvudtaget utöver jobb och träning när man jobbar heltid båda vardagar som helger osv. 

Menmen, idag är det ju så härligt väder så idag nlev det lunch ute i solen, riktigt skönt. 
Just nu så sitter jag mest och kollar runt på tumblr och inväntar min mor som jag ska skjutsa iväg på galejj och sen blir det nog att köpa thAibox med syskonen. 




I need you darling, come and set the tone'

 
Så jäkla bra den är! Bådar gott inför det nya albumet.

8 april'

 
Well, this is me uttråkad på min kvällsrast haha. Nämeeen jobbar 15-22 ikväll så for hem på rasten och har precis ätit min middag så jag tänkte passa på att blogga lite. 
 
I söndags mitt på dagen så hämtade jag min pärla till syster som ska vara här i några veckor, himla trevligt. Så när jag inte jobbat eller tränat så har jag hängt med henne mestadels. Har drygaste jobbveckan nu då jag jobbar alla dagar förrutom fredag och jobbar dessutom delad tur på lördag, längtar<3. 
Meeen, nu måste jag bege mig ut och fortsätta jobba. 

London: Vintage Market, Brick Lane'

Kände att det var dags för lite fler london-bilder. Vet inte riktigt vad man kallar det på svenska men denna 'vintage clothing market' var såå underbar. Det låg nere i en källare och det var hur stort som helst med massa 'coola' kläder, vinylskivor, smycket osvosv. Vi hade hört att det typ bara var öppet på söndagar så vi gick dit direkt när vi anlände i London. Eftersom att det var fullproppat med folk, kläder och allt så var det väl inte idealiskt att gå runt och trängas med våra resväskor så vi var inte där så jättelänge. Men det var iaf asnice! 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I wake up, I like to go again'

Jahajaaa har man en blogg också.
Jobbade iaf till 17 ons-fred också nu har jag varit ledig helgen, så skööönt. I fredags så chillade jag bara at home med mami
 
Igår så klev jag upp vid 10 ungefär och åt frullee. FOr sedan och tränade en sväng på friskis innan det blev till å kika på innebandy på skyttis. Herrarna vann med 10-5 vilket också innebar avancemang tillbaka till div.1, inte dåligt! Det var iaf väldigt mycket folk på plats, en himla underhållande match vilket ledde till en himla bra stämning. :D
 
 
Måste ha varit så exalterad efter matchen för efter middagen så blev jag såå taggad på utgång. Fick med mig min vapendragare evelina så vid halv 10 så drog vi in till framnäs och drack lite ooooeel med hon, hennes syster och hennes kompisar. Fortsatte sedan till O'learys där det blev lite drinkar och trevligt häng. Spontant när det är som bäst. :D Hade himlaa reeeeeligt i alla fall. :D 
 
 
 

Snapshots från helgen'









Efter att ha övervägt med mig själv och min hälsa mest hela dagen så körde ja yolo och drog ut ändå vilket jag verkligen inte ångrar! Hade så väldans kul där förfesten vAr kvällens höjdpunkt som bestod utav sång, dans och alkohol. Kvällen fortsatte sedan på O'learys där stämningen var på topp!



Snapshots från helgen'









Efter att ha övervägt med mig själv och min hälsa mest hela dagen så körde ja yolo och drog ut ändå vilket jag verkligen inte ångrar! Hade så väldans kul där förfesten vAr kvällens höjdpunkt som bestod utav sång, dans och alkohol. Kvällen fortsatte sedan på O'learys där stämningen var på topp!



RSS 2.0