Don't you wanna swim with me'



Efter en lång jobbdag så for jag hem och åt middag lite snabbt innan vi for till kusinerna och firade Tomas. Det var mycket trevligt som vanligt med alldeles för mycket fika-intag haha. Tror jag och Andreas drack 3 koppar kaffe inom loppet av 40 minuter.. 
Efter det så for vi hem till Andreas papi och skrev ut alla biljetter/boardingkort inför London. :D Hann i vanlig ordning också med att lyssna på och diskuteta lite musik innan jag tog en skön promenad hem. 

Just i detta nu så sitter jag i bilen påväg till Umeå för en dag på UMU och sen ev. lunch på stan+lite shopping. 


Ljust och varmt'

Idag så har jag jobbat 7.30-17 och det har väl så gott som varit fullt upp hela dagen så dagen har gått så snabbt.
Kvällen såg ut att gå i soffans tecken men fick nå ryck vid 8-tiden och klädde på mig ett par lager kläder och for ut och sprang i sisådär 40min och thank god for that för det var SÅ JÄVLA SKÖNT. Har varit plusgrader hela dagen och det har varit så äckligt skönt. Sitter nu här och lyssnar på Eminem och funderar på att klämma in ett KUWTK-avsnitt innan jag tar och sover.
Resten av veckan ser ut på detta vis:
 
Imorgon: Jobb till 17 och sen hinner jag förhoppningsvis träna lite innan vi far och firar Tomas (min mosters man)! :D 
Onsdag: Far upp till Umeå med mami för att gå på UMU's öppet hus grej och förmodligen få en bra känsla inför framtida studier.
Torsdag: WHO KNOWS, kanske packa lite hehe.
Fredag: Jobb till 17 igen, tränaa och baara chilla. 
 
Olagligt 'perfekta' Kylie & Kendall Jenner, girl crusheees all the way.
 
 

The streets of London'

På lördag åker vi?? Hur sjukt är inte det, känns som det var igår vi satt och bokade alla biljetter och så och nu är det snart här?! Längtar iaf så sjukt mycket, ska bli så skönt att komma iväg på lite semester och bara få koppla av och att få göra det i London låter ju helt idealistiskt. 
 
 

21/22/23 februari'

HaluuuUU!UU!
 
Fredags: Jobb till 17, lite träning, middag och sedan for jag och kikade på ÖIB-Umeå med eve. 
 
Lördag: LEDIG! Hur skönt?? Längesedan jag var ledig på en lördag känns det som haha. Dagen var helt fantastiskt då den bestod utav en förbannat skön springtur ute(!), lagomt varmt och bara liiiite halt. Nämen det var verkligen superskönt, speciellt när jag är lite less på att fara på friskis hela tiden heh.
På kvällen så var jag bjuden till Matilda där hon hade födelsedagsmiddag/fest. Asnice med hemmafest måste jag säga, saknar dom tiderna haha! Nämen jag hade iaf väldigt trevligt och kom vl hem runt 3 nångång. :)
 
Imorse så vaknade jag upp vid halv 11 ändå väldigt pigg, gött. For till eve och kikade på os-finalen med hon, ebba, jossan och hennes päron. Matchen var väl inte den bästa man sett men. Har mestadels bara chillat nu på eftermiddagen och kvällen och strax är det väl dags att gå och lägga sig så att man orkar en hel arbetsdag imorgon. 
 
Har som i vanlig ordning nuförtiden inte så mycket bilder att visa så det får bli en lite musik istället.
 
 
 
 

Ciao!

Parta först, blogga sen!
 
 
 
 

19 februari'

Well hello, what a beautiful day we've had today! Nästan iallafall. Började dagen med att telefonen ringde vid 07.12 då det var jobb på G. 07.40 var jag på plats och nästan vaken och redo för en heldag på jobbet. Dagen var hektiskt vilket gjorde att den gick väldig, väldigt fort. Jobbade till 5 och sen så har jag mestadels bara hunnit äta middag och träna.
 
Sitter just nu och kollar på The BRIT Awards och daaaaaaaaaamn One Direction är snyggare än någonsin, även fast jag inte riktigt gillar Louis långa hår, ponytail a´la Beckham på g? Att galan iår livestreamas på Youtube gör det väldigt bekvämt för oss icke britter (y). Älska Arctic Monkeys btw. 
 
 

Take me anywhere'

Hallåhallåååå! Igår så var jag ledig och dagen spenderades mestadels framför datorn där jag började kolla lite mer ingående inför min lilla tågluff som jag tänkt bege mig på här i vår. Känner mig så sjukt inspirerad samtidigt som jag är lite nervös med tanke på att jag förmodligen kommer fara själv. Att man var och varannan dag får bilder från världens olika hörn gör mig bara mer taggad. Min syster är ju som bekant ute och reser atm och hon har nu förflyttat sig från Indien till Bali och sen tror jag att hon far till Kambodja en sväng innan hon kommer hem. jAg ViLl oCkSÅ. 

Vill också ha detta som vardag. (Har säkert postat ngn av bilderna förr)



Måndagen avslutades på ett fint sätt med innebandy! 

Idag så har jag jobbat + varit på skivstångspinn vilket var förbannat härligt sätt att avsluta dagen på. 


Storms never last'

Jamen godkväll, känns verkligen inte som om jag har haft tid att blogga? Well.
 
I onsdags så blev det jobb till 15 och sedan innebandyträning på kvällen.
Torsdagen bestod av en förbannat slapp förmiddag innan jag for och jobbade 15-22.
I fredag så var det väldigt fullt upp med jobb först till 13 innan jag for hem och åt lite, duschade och fräshade till mig innan jag blev upphämtad av eve och jossan. Vi bestämde oss att fly landet (almost) till Umeå där alla hjärtans dag (:P) spenderades. Det blev först bio och sedan mat på O'learys, riktigt trevligt. :D 
Kom hem vid halv 12 och då var det bara att slänga sig i sängen och ladda upp för jobb. 
 
 
Igår, lördag så jobbade jag till halv 2, for och tränade med jossan och sedan chillade jag mest hela kvällen. 
 
Idag har jag jobbat igen och har aldrig varit så trött som idag tror jaaaaaag. Därför så var det givet med en powernap på någon timme eller så i soffan efter jobbet hehe. 
 

15 februari'

Här vare dött, återkommer!

Gimme'

 
Har som sagt fått en dille för hattar, har en känsla av att denna kommer finnas i mitt ägo inom den närmsta tiden.
 

Just do it'

 
Blev ju som sagt innebandy igår igen, jäklar vad kul! :D Hade även pulsklockan på igår och jäklar vad roligare det är att träna innebandy med den pulsen i 75min än springa på löpbandet.
 
Av någon konstig anledning så kunde jag inte somna igår heller, var förbannat trött men de gick ickee. Tror jag låg uppe till halv 2 ungefär? Bläää 4.5h sömn, heja. Men har faktiskt inte varit så överdrivet trött idag, men det slår väl in imorgon. Slutade 15 idag och då blev det en sväng på Second Hand (numera Gullängets stolthet haha) innan det blev middag och sedan träning med jorrborr.
 
Ska nuuuu dricka en köpp thé och sedan sovaaaa hårt och ladda inför jobb imorgon. 

'

 
Denna från carlings (älska västar hehe) och en svart kjol från H&M (orkade inte ta kort) fick också följa med hem. Västen har kostat 400 men fick den för 99 så det var asvärt. 

You better knock them out'

Jäsiken vad skönt det är att gå på stan själv haha! Blir alltid stressad om man går med andra också ska man hålla på att testa kläder fram och tillbaka och allt. Fick iaf med mig lite småsaker hem. 
 
Adapter som passar till alla världens uttag - Nagellacksborttagning - Reseflaskor
3 nagellack (no shit?)
 Har suktat efter en hatt jättelänge så idag fick denna följa med hem, love it.
 

I woke up like this;

Next up blir en sväng in till stan och fixa lite förnödenheter inför London och så. :D 
 
 

Strawberries'

 
Började dagen på bästa sättet med världens godaste smoothie och en kopp kaffe.
Det blev en chill förmiddag framtill 3-snåret då jag for och kikade på GK-Strands med eve, riktigt trevligt. :D
 
Drog sedan till friskis och körde lite crosstrainer, mage och sedan ett spinningpass, satt himla fint det.
Är ledig imorgon än så länge så ska planera lite inför tågluffen hade jag tänkt och sedan träna lite innebandy på kvällen. 

He know he's so fucking gifted'

 
Jäklar i min låda vad skönt det var att sova ut imorse! SOv framtill 10 nångång och till frukost så blev det bananpannakakor med jordgubbar, yeah mane.
 
Nu så ska jag snart bege mig till skyttis för att titta på ÖIB innan det blir jobb 17.22. :D 

Back down south'

NÄMEN hejsan! Alltså vilken vecka det har varit! Har typ haft no time till att blogga alls.
Har jobbat varje dag och vilken jobbvecka det varit, sååå mycket nytt och massa blablabla.
 
Men det har även hänt bra saker denna vecka haha, topp 2 är iaf:
 
* KANYE WEST, LANA DEL REY OCH BASTILLE TILL BRÅVALLA! oh mama, to much to handle at the same time. Satt typs seriöst och kolla om Kanye skulle komma till Sverige med sin Yeezus tour (Yeezus är typ det bästa albumet jag hört på länge) och sen bara släpper dom han??? Lana Del Rey har jag lyssnat alldeles för lite på med tanke på hur bra hon är. Bastille har jag däremot lyssnat mycket på och dom är så himla bra. 
Börjar bli nervös nu när det är så många bra för tänk om dom krockar? Vad fan gör man, mardröm typ haha. Nämen så detta var ett stort jävla plus denna vecka! 
 
* Tränade innebandy i onsdags för första gången sen typ september!! Förjävla roligt var det :DDDD Blir nog lite mer innebandy nu också framöver, passar perfekt! :D
 
Igår var det som bekant fredag, riktigt efterlängtat. Slutade jobbade vid 15 och då hämtade jag upp pappa och gjorde massa ärenden. Blev sedan lite hemmaträning innan middagen. Vid sju så for jag till Isas lägenhet med lovisa och hälsade på. ALLTSÅ DAMN VAd fint dom har fått det hon och Andreas, såå avis. :( och snart så är det Lovisas tur att flytta hemifrån och här sitter jag.. 8-) Nämen, det var hur fint som helst där och jag hade det väldigt trevligt med mina fina brudar. 
 
Men kvällen tog inte slut där utan sedan så blev det en spontantsväng till eve och roni. Chillade ett tag med dom framtill halv 1 då jag for hem och slocknade ganska hårt. 
 
Har inte så många bilder sen veckan eftersom att det knappt har hänt något men här är iaf 3 bilder från deras fina lägenhet. 
 

3 februari'

Jobbat - tränat - tv, yeah nånting ditåt. Förutom att jag körde världens sämsta träningspass idag så har resten av dagen varit rätt bra. Har ju dagens höjdpunkt dvs. PH kvar att se framemot och sen lär det nog bli alldeles för mycket flappy bird innan det är dags att sova. Imorgon så blir det jobb 07.30-15! 
 
Dessa går dagligen på repeat.
 
 

Carlos Ruiz Zafón'

 
 
Var, som typ till alla böcker utav de äldre slaget lite skeptisk till denna bok men har läst snart 1/4 del och jag har verkligen fastnat för den! Min dag har väl i princip bestått utav läsande varvat med flappy bird, jäkla spel alltså haha. 
 
I veckan så ska jag jobba 6/7 dagar än så länge, är ledig på söndag hehe. Ska dessutom jobba på hemtjänsten inne i stan och inte den i gullänget så detta kommer att bli spännande! Så ska väl försöka somna i tid ikväll så att man inte är dödens död imorgon och resten av veckan. 

A dollar is what I need'

Well, idag så blir det en 100% slappardag. Ska nog försöka läsa min bok som jag fått lånat av Andreas och spela lite cod hehe.
 
 
 

eat sleep rave repeat'

 
Julia och Emelie drar ju snart iväg till Norge så igår så hade dom en liten 'getaway'-förfest hos Julia som följdes utav utgång på O'learys. Hade en jäävligt bra kväll med king förfest och bra drag på krogN. Spenderade nästan all tid på dansgolvet och det kännetecknar verkligen en bra utgång!! (och en king DJ). TACK allihopa för denna kväll och Emelie och Julia, i'm gonna miss you :( All lycka till till er i Norge!! :D 

Would you lie with me and just forget the world'

 
Störtbra.

Tack Bråvalla'

Tur att jag var på jobbet när dessa släpptes för Bråvallish för annars hade jag förmodligen börjat gråta av lycka, fick behärska mig. Älska musik och älska Bråvalla för att jag kommer få uppleva detta live. 
 
The Kooks har verkligen funnits med länge på mina spellistor, det har dock bara varit några låtar som jag har lyssnat på (får ta och kika på flera) men det räcker för att få mig att längta ihjäl mig.
 
Kommer vara så sinnes ösigt, har verkligen potential till att bli ett av mina favoritband.
 
Har dock inte lyssnat så mycket på Jake Bugg men av det lilla jag har hört så kommer det bli splendid!
 
 

m.A.A.d city'

Well hellooo!
Efter en lååååååååång och sådär dag på jobbet så var det fantastiskt skönt att få komma hem haha. Lite kaotiskt där emellanåt.
Spenderade kvällen hos Roni med henne och eve. Vi kikade på hockeyn och spelade lite gamecube. :D Himlarns trevligt.
 
 
Somnade vid 12 igår och sov till 9.30 och var allmänt utvilad, väldigt skönt. Vid 11 så befann jag mig på gymmet och körde helvetes-intervaller, en riktigt genomkörare. Nöjdare än nöjdast begav jag mig hem, tog en dusch och for sedan in till stan med mor. Shoppade 2 jeans för 300kr sammanlagt, älska rea <3. Gick sedan på indiska en sväng och hittade en fin ljusstake för endast 88kr så den fick också följa med hem hehe.
 
 
Efter att ha uträttat några ytterligare ärenden (inte så allvarligt som det låter haha) så for vi hem och drack kaffe och jag tog lite kvarg, bär + krossade digestive, äckliiigt gott.
 
 

RSS 2.0