Endless summer'

Hallåhallååå!

Sitter just nu vid köksbordet och ska snart bege mig ut för lite träning innan jag börjar jobba 4.30!

Sen sist så har jag hunnit avverkat dubbelpass på jobbet både i måndags och igår. I tisdags jobbade jag till 4 och efter det så mötte jag upp eve på Chapel Street för en kaffe och allmänt skönt häng!
White night'

Tjenareee!
I lördags så blev det lite träning och så på förmiddagen innan jag for och jobbade på kvällen. 
Efter det så hängde jag med några från jobbet in till stan igen där det var 'White Night'. De hade stängt ner hela stan från trafik och det var things going on hela natten framtill 7 på morgonen. Det var verkligen hur mycket folk som helst på gatorna, det spelades musik överallt och det var bara allmänt skön stämning.

Otroligt bra kvalité det måste vara på den här bilden!

Igår så slappade jag mest här hemma då det var alldeles tok på varmt för att göra något annat. Det var över 35 grader ute och förmodligen lika varmt här inne i läggan. Tog mig dock ut en sväng för att fylla upp kylskåpet lite.
På kvällen så hängde jag med eve en sväng innan det blev till att skypea lite med la familia!


Nu såå är det måndag igen och klockan är 11 och jag ska snart börja dra mig mot jobbet för ett dubbelpass! Semlor & kaffe'

Hallååådär! Då vare fredagkväll igen. 
Har mestadels bara jobbat i veckan, hann även med att träffa en god vän här i Melbourne i onsdags vilket var väldigt trevligt. :)

Idag har jag dock varit ledig vilket har varit himla skönt.
Började med att sova ut till halv 12 innan vi satte oss på en tram som tog oss ut till Toorak och svenska kyrkan!
Eftersom att vi inte hann med att äta en semla i tisdags så gjorde vi det idag istället! Fick äntligen dricka mitt älskade bryggkaffe igen!!!! De har ju bara typ cappuchino/latte och sånt kaffe här i Australien så det var underbart att äntligen få i sig en eller två koppar bryggkaffe!

Efter ett par timmar där så drog vi tillbaka till Chapel St där det blev lite shopping innan vi gick till Feedmee och köpte med oss en sallad till middag!

Kom hem för ett tag sedan och planen för kvällen är att bara slappa så hårt det går.
Tråkigt nog så var idag också sista dagen med evelina som sambooooo :((( Hon flyttar in med sin au pair-familj imorgon nämligen, nog för att hon bara bor 15-20min bort från stan men det  kommer ändå bli konstigt med tanke på att vi har hängt ihop varje dag i mer än 3mån nu!Valentines day'

Hellooo there!
Ingen missade väl att det var Valentines Day igår!
Förmiddagen spenderades ute i solen då jag tog mig en springtur/pw innan det blev en sväng till affären.
Jobbade sedan 6-9.30 och var väl mer eller mindre inställd på att fara hem och slänga sig i sängen efter det men så blev det inte riktigt.  
På vägen hem så fick jag ett samtal från Laura som var i stan och beordrade oss att följa med ut en sväng. Så då var det bara att slänga av sig jobbkläderna och svida om till något mer partyvänligt innan jag och eve mötte upp henne och John inne i CBD.
Gick sedan på en asniiiice bar/klubb vid namn New Guernica, äääärligt det mysigaste stället ever, love it.

Ramlade väl in i lägenheten vid 4 nångång efter en bra och spontan utekväll!


Idag så har jag varit helledig så då drog vi äntligeeeeen till stranden, gud så välbehövligt det var, så härligt. :)

Ikväll så har vi bara chillat stenhårt och ska snart gå och lägga mig och ladda upp inför en heldag på jobbet imorgon! 

13 februari'

Okeeeeej, let's börja med det som är mest exciting, jag har lyckats skaffa mig ett jobb!! 
Har nu precis jobbat klart min första vecka och det känns faktiskt riktigt roligt.
Jag jobbar på en typ av sallad/spud/sopp-bar som heter Feedmee. Det är typ samma upplägg som Subway där man får komponera ihop sin egen sallad eller spud (bakad potatis) eller så väljer man en av alla "themed salads/spuds". Allting är även supernyttigt och fräscht, skulle döda för ett sånt där ställe hemma i Sverige/Övik. 


Iallafall, det känns så himla skönt att jag äntligen har hittat mig ett jobb då det verkligen började bli så omotiverande att kliva upp varje morgon för att söka/leta lediga jobb. Det i kombination med att man typ hade ångest för att inte hitta något = behöva åka hem tidigare än vad jag vill var väldigt drygt. Men nuuuu så har ju allt löst sig så det känns superbra. :D

Okej, vad har vi gjort annars då de här veckorna? Vi har hunnit med ett mycket kärt besök på IKEA aka. bästa stället på jorden när man är overseas. Vi gick såklart stenhårt in på att äta köttbullar och ba vandra runt bland alla svenska saker. 


Förra helgen hade vi även en liten inflyttningsfest här i lägenheten med alla housemates. Tidigare i veckan så var det även St Kilda Festival vilket var riktigt trevligt och stämningsfullt, hann dock bara vara där i någon timme eller så då jag skulle jobba på kvällen. 


'

ja jag vet att jag är sämst på att blogga. men jag tänker faktiskt ibland att jag ska göra det 

RSS 2.0