24 june'

Hallådär köp blåbär.
I fredags så blev det minst sagt utgång då det börjades med pre-drinks at my house. Gick sedan i vanlig ordning  
till Somewhere Bar. Hann sedan med Blue Bar, Less Than Zero, Lucky och slutligen Revellers. Hade fantastiskt roligt och har nog aldrig dansat så hårt i hela mitt liv.
 
 
 
Lördagen spenderade jag och eve i sängen framtill klockan 3 då vi rörde oss mot Glennan, köpte med oss thaimat på vägen och sen så kollade vi på film och tv hela kvällen tills vi båda slocknade i soffan.
Körde en sleepover där och på söndagen så chillade vi på förmiddagen innan vi drog en sväng på gymmet följt utav jobb.
 
I måndags så jobbade jag till 4 innan det blev raka vägen hem till sängen då jag kände mig relativt krasslig. 
Tisdagen(igår) var betydligt bättre då det blev jobb till 4 innan jag mötte upp evelina på gymmet.
Gick sedan och åt middag på Yellowbird. Tyckte också tydligen att vi var värda en mojito efter träningspasset. 
 
Idag så jobbade jag till 4 innan jag och evelina bestämde oss för att en lång pw skulle passa bra i det fina vädret. Det fina vädre försvann ju såklart efter 5min och ersattes av de mörkaste åskmolnen. Vandrade ändå runt i cirkus 2h runt i St. Kilda där vi bland annat stötte på alla söta dvärgspingviner!
Gick sedan tillbaka till Chapel då det än en gång blev middag ute a´la thaimat. Åt pad thai och det var så fruktansvärt gott!
 
 
 

Housepartyyyy'

 
Skepp ohoj! 
Hela förra veckan bestod som vanligt utav jobb och stuff. I lördags så for jag hem till Anna där det vankades houseparty! Dom hade styrt det riktigt bra med en uteplats fullt med soffor och lampor i träden kombinerat med ett fantastiskt dansgolv inne med dj och rökmaskin etc. och får självklart bjöds det även på bål! Hade riktigt riktigt roligt!
Söndagen spenderades väl mestadels i sängen framtill 3-4-snåret då jag mötte eve för att trycka en Huxtaburgare innan det blev jobb 5-9.30. 
 
Veckan har hittills rullat på bra med jobb och träning. Har ett dubbelpass att döda imorgon samt ett 12-5 på fredag men sen så är jag ledig lördag (woho har inte varit ledig en hel lördag sen jag började haha)! På fredag blir det förmodligen en sväng på chapel för att fira att eve har semester i 6 veckor och på lördag blir det midsommarfirande! 

Senaste tiden'

Förrförra måndagen så sov jag ute lite, åt frulle och tänkte sedan bege mig till gymmet när jag möts utav detta paket innanför ytterdörren! "Med mitt namn på?!" Det visade sig att min kära älskade underbaraste Pekka hade skickat ett paket med högklassigt innehåll too me as a surprise :'). Thank youuuuuuuuuuuu once again!!
 
I måndags så var det dags för konseeeeeeert, so exciting! Ben Howard stod på scen och det var helt fantastiskt. Gåshud från börja till slut, aaaah så bra det var!!! 
 
 
 
Veckan fortsatte sen som vanligt med jobb alla dagar förrutom onsdag då jag mötte upp eve och chillade runt på Chapel St!
 
Lunchade på TGIF
 
I torsdags så hade vi hejdå-frulle innan jobbet för Sybella som ska åka overseeas! 
 
I fredags efter att ha avklarat ännu ett dubbelpass så skyndade jag hem och gjorde mig iordning för att gå ut på Chapel och fira en jobbarkompis födelsedag! Mötte helt random evelina på chapel så drog med na ut också. Satt och hängde på Somewhere tills stängning och gick sedan till Lucky och dansade och hängde med sköna aussies innan det var dags att vandra hem. 
 
 
I lördag så jobbade jag 10.30-4.30 innan jag som en zombie gick hem och powernapade lite innan det var dags att svida om till partykläderna igen. Drog sen hem till Anna och förfestade med ett gäng öviksbrudar innan det blev utgång i CBD! Hade riktigt roligt trots att jag var hur trött som helst. 
 
 
Igår söndag så sov jag till 1 nångång innan ja duschade och mötte upp evelina för att gå på footy. Alltsååå guuud vilken underbar stämning det var, fick mig verkligen att sakna att gå på modomatcherna haha. Helt fantastiskt och är rätt säker på att det där inte var den sista matchen vi gick på!
 
Drog sen tillbaka till chaplan där det blev middag och meeer öl. 
 
 
 
Idag så äre måndag igen och klockan är 15.38 och jag har i princip inte klivit upp ur sängen än. Det är drottningens födelsedag idag så idag räknas som public holiday vilket innebär en extra ledig dag, fantastiskt skönt. 

RSS 2.0