Last day of may'

Alright, här ekar det tomt!
Försöker komma på vad som hänt senaste tiden men det är mest det vanliga, jobb varvat med lite gym och caféhäng med min vapendragare.
 
 
 
 
 
 
 
 
I fredags så var både jag och eve lediga så då blev det dinner at chapel med byo och sedan rörde vi oss vidare och dansade resten av kvällen!
 
Igår lördag så jobbade jag först under dagen innan jag for hem och fixade mig och begav mig sedan till en workmate i väntan på att de andra skulle sluta jobba. En av mina workmates ska fara overseas nästa vecka så en hejdå-kväll med drinks och utgång väntade!
Slutade i vanlig ordning på chapel st innan det blev en prommis hem. Har de nada bilder men kommer kanske senare!
 
 
 
 

17e maj'

Hola! 
Oj så skönt att denna helg är över! 
Jobbade dubbelpass i fredags och även igår. Jobbade först 10.30-4.30 på Feedmee innan jag åkte iväg till Glen Eira med två workmates för att hjälpa dom att servera på ett event. VAr lagomt nervös med tanke på att jag aldrig har gjort något liknande förrut och det hjälpte ju inte när man kom in i rummet och såg detta..
 
 
Oh well I survived och lite extrapengar i fickan tackar man ju inte nej till!
 
Idag blev jag uppväckt vid 12 av ett samtal från Evelina med order att kliva upp och göra mig redo för att åka och fika på ett nyöppnat svenskt café här i Melbsan. Lite fika tackar man ju inte nej till så de var bara att göra sig redo och bege sig ut.
 
Efter att ha njutit av lite svenskt fika a'la chokladboll och äppelpaj så gick vi ner till St. Kilda och stranden och hängde där i några timmar tills vi båda började jobba.
 
 
 

SARDI Café'

Sov till 10 nångång imorse och mötte sedan upp Evelina på tramen och åkte ut till Hawthorn för att bruncha på Sardi! Har hört mycket bra om det stället så det var dags för oss att göra ett besök! När vi kom dit så var det så mycket folk satt man fick skriva upp sig på en lista för att få seatings, säger ganska mycket om hur populärt det är! Väntan vara värt då maten och sevicen var på topp! 
Efter att ha hängt på sardi i några timmar så for vi tillbaka in till stan och strosade runt framtill 6-snåret nångång. 
Drog hem och lagade lite middag innan jag tog en sväng på gymmet. Ligger just nu i sängen och catchar up på lite serier!
 
 
 
 
 

Excitement'

Den 1a juni är det min tur!
 
 

The draw is pulling me back'

Jameeeeeeen heeeeeeeeeeeeeej.
Fick tillbaka vårt wifi i onsdags så nu lever livet igen haha. Helt sjukt hur beroende man är av det!
Dagarna rullar på som vanligt med jobb varvat med kaffedrickande, brunch och en och en annan utgång!
 
I fredags så inledde vi kvällen med lite thai/vietnamesisk middag och byo på Chapel innan vi rörde oss vidare mot St Kilda där vi satte oss på Abbey Road och njöt utav live musik och drack öl. 
Drog sen tillbaka till Chapel där det blev en sväng på Lucky Coq innan vi drog oss hemåt. 
 
Tuesday brunch på Grapeseed i Armadale - Hinner även med en del promenader runt i Melbsan, här i St Kilda!
 
 

RSS 2.0