Mot Göteborg'

Veckan som så har gått ut på att jobba hela dagarna och antingen gymmat eller tagit långpromenader på kvällarna, skönt liv! Det börjar bli vårväder ute så det är så himla härligt att ta en sväng runt Höglandssjön. 
Idag är det torsdag och idag klockan 16 så gick jag på långledigt. Ikväll/inatt så åker jag och mamma ner med nattåget till Göteborg för att hälsa på Helen över helgen. Så himla välbehövligt med lite längre ledigt och få komma iväg en sväng. 
 
 
 

Movits! i Umeå'

I helgen så brassade jag och Anja upp till Umeå för en helkväll hos Josefin med henne och Jenny. Vi kom fram runt 16-tiden och började i princip att dricka då. Beställde Max utkörning (haha att det ens finns) och körde sedan igång med ett och ett annat drinkspel. Kvällen fortsatte sedan på Corona där det blev några öl innan vi började tränga oss bland folkmassorna för att kolla på Movits! Då alla tryckte på väldigt mycket så hamnade vi tillslut nästlängst fram där jag krigade kvar resten av kvällen trots att svetten rann och kroppen blev mörbultad. 
 
Dagen efter så låg vi mestadels i sängen hela dagen förrutom då vi tog en sväng till Avion för att käka hamburgare och sweet potato-fries! Runt 17-tiden så började jag och Anja rulla hemåt mot Övik igen. 
 
Josefin fixade drinkar som var lika goda som fina!
 
Jenny, Josefin & Anja
 
Världens godaste dagen efter-käk på Grinded
 

Utflykt till Ögeltjärnsberget'

Igår så åkte jag, Evelina och Andreas till Ögeltjärn där vi tog en lång prommis innan vi avslutade med en kaffetår på toppen av Ögeltjärnsberget i solen! Så fantastiskt när det var så fint väder. 
 
Tänk drömmen att bo här när man blir äldre!
 
 
 

Last week'

Mat mat mat, det enda man tar bilder på är mat, haha. 
Förra veckan så jobbade jag måndag, onsdag, torsdag och söndag. Var ledig på lördagen då jag skrev högskoleprovet. 5 prov á 1 timme var på en hel dag kändes efteråt vill jag lova, var helt död. 
Emellan prov och jobb så hann jag med lite andra grejer som att bruncha med Evelina, luncha med Pekka, några springturer runt höglandssjön samt en chill kväll hemma hos Andreas. 
 
 
 
 
 

Shopping & utgång'

Igår blev verkligen en hel dag i Umeå då vi rullade härifrån klockan 11 och kom hem runt 19-tiden. Hade en himla trevlig dag då vi lunchade på IKEA och shoppade lös på Avion! Josefin kom också och joinade oss under dagen!
Fick med mig 3(!) par skor hem samt ett par jeans, jag som inte tänkt att shoppa något.
 
När jag kom hem så var det bara att slänga mig in duschen och sen fixa mig snabbt som attans. Kvällen började hemma hos Camilla med trevligt folk. Hade det så riktigt t r e v l i g t och roligt på förfesten då det blev mycket nostalgisnack varvat med oändligt med goda shots. Vid 12 så gick vi ner till Allstar där kvällen fortsatte. 
 
 
 
 
 

IKEA & Avion'

Är ledig hela helgen så just nu så sitter jag färdigfixad och inväntar Ronja som ska komma och hämta mig. Dagens planer är att fara till Umeå med Ronja och Evelina för att besöka IKEA och Avion shopping center. 
 
 

Äntligeeeeeeen'

Igår var verkligen världens bästa och sämsta dag!
Om vi börjar med det dåliga - Modo förlorade mot Leksand och åkte då ur SHL för spel i Hockeyallsvenskan nästa år, så sjukt tråkigt faktiskt.
Aja, now to the good news - Min älskade Andreas kom hem efter 6 månader i Sydamerika! Jag själv har inte träffat Andreas sen vi reste östkusten i Australien tillsammans. Så har inte träffat han på 1 år och 4 månader ungefär, snacka om att tårarna flödade! Känns så himla bra att han är hemma igen. 
 
Finaste killarna
 
 

First of april'

De 2 senaste dagarna har sett likadana ut i princip med jobb 7-4, middag och sen gymmet.
Idag så slutade jag klockan 12 och hängde då med Evelina och gjorde nachos till lunch!! Känns som vi har pratat om att äta nachos hur länge som helst så nu var det dags. Sjukt gott blev det! Haha. Är ledig i helgen vilket känns underbart. Har inte så mycket planer hittills förrutom att jag, Evelina och Ronja kanske ska till IKEA imorgon. 
 

RSS 2.0