Da Lat'

 
Okej, nu börjar det sina med bilder här, har inte använt kameran på 3 veckor snart. Vet inte om det är ett bra tecken eller inte? Betyder ju lite att jag "enjoy the moment" och njuter av sällskapet istället för att hålla på ta bilder hela tiden, men samtidigt är det tråkigt för har inget att lägga upp här. 
Åkte i alla fall till Dalat med Kristel & Aimee och spenderade 2 dagar där med dom. Vi besökte bland annat Crazy House som ni ser på bilderna här nedan. Crazy House är ett byggnadskomplex med massa hus och en trädgård designad av någon känd vietnamesisk arkitekt. Stilen påminner lite om Gaudis verk i Barcelona.
Samma arkitekt har byggt en bar mitt i stan vid namn Maze Bar vilket är som namnet säger - en bar med labyrinter. Detta kunde vi ju verkligen inte missa så på kvällen så drog vi oss in mot stan för lite drinkar på denna bar. Har tyvärr inga bilder från kvällen men googla Maze Bar, riktigt coolt! 
 
Aimee hade en kompis som bodde i Dalat så hon tog oss till en restaurang där alla locals hängde. Vi käkade världens godaste BBQ och drack billig öl. 
 

Hoi An'

Om vädret var dåligt i Hanoi och Phong Nha så var det dubbelt så dåligt i Hoi An. Det spöregnade konstant i 3 dagar och dagen efter vi hade lämnat så blev hela staden översvämmat så folk fick lov att åka båt på vägarna för att ta sig runt, som tur så hann vi lämna innan det hände. Hade ändå väldigt trevligt i Hoi An då vi mest chillade på under dagarna och mötte upp Kristel & Aimee för drinkar på kvällarna. Staden i sig var också väldigt vacker och mysig. 
Ponchon var ens bästa vän under dessa dagar!
Inte mycket som slår streetfood och en kall öl
 
 
Sista dagen så sprang vi i regnet till Espresso Station för en kaffe eller två i väntan på nattbussen. Riktigt gott kaffe må jag säga
 
 

RSS 2.0