Mission Beach'

Var meningen att detta inlägg skulle publiceras igårkväll men mitt wifi tog slut så det kommer nu istället:
 
Tjenare! Vi är nu inne på andra dagen i Mission Beach.
 
Efter att ha skydiveat och hängt ett tag på hostellet i Cairns så tog vi bussen vid 19-tiden till Mission Beach. Bussresan tog cirkus 2h och efter en välbehövlig dusch så gick vi till sängs och somnade nästan direkt.
 
Första dagen så spenderades heeeela dagen i poolen då det knappt gick att vara uppe på land. Så jäkla gött var det!
 
 
 
Kvällen spenderades här på hostellet där det blev lite vindrickande, quiz och skönt häng med folket här. Då alla andra hade gått och lagt sig så följde jag och Andreas med några här ner till stranden för att kolla på stjärnorna och jäävlar vad magiskt det var. Har aldrig sett en sån stjärnklar himmel, så fantastiskt vackert!
 
En del kortspel hinns även med underr dagarna.
Här har vi en sausage-sizzle som hostellet bjöd på i söndags. DEt är i princip en helt vanligt korv med toast som korvbröd men ojoj vad gott det var.
 
Idag blev en repris på gårdagen, det vill säga: poolhäng! Så himla gött och kravlöst.
Tog även en sväng ner till den underbart fina stranden här och strosade runt. Det är "manet-månad" här uppe i norr så det är badförbud typ överallt då ett "sting" från en manet kan döda en inom 40min typ vilket är lite synd då det hade varit riktigt härligt att få hoppa i havet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just precis i detta nu så sitter vi och bokar lite bussar och boende inför kommande dagar. Vi har även hunnit äta en riktigt god kycklingsallad som vi tillagade här på hostellet. 
 
Imorgon så rör vi oss neråt mot Townsville där vi stannar en natt innan vi åker vidare mot Airlie Beach. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0