New Years Eve/Torquay'

Okej, vart börjar man? Hektiskt dag nanting! :D

Vi klev iaf upp efter 10 nångång och for sedan in till stan och Chapel St med Laura & JP. En av Lauras kompisar fyllde år så då hängde vi med på det firandet. Målet var att få födelsedagsbarnet full så då började vi dagen stabilt med shots, perfekt innan frukost och allt. Efter det så blev det pizza till frulle innan vi snurrade runt lite till på stan. Åkte sedan en bit utanför stan och lämnade av födelsedagsbarnet på ett café där några av hennes andra kompisar hade ordnat överraskningslunch!


Klockan var då runt 2 och vi begav oss vidare och hämtade upp Stacey. For sedan förbi Joels hus och hämtade vår packning för att sedan börja våran färd mot Torquay. Torquay är även det en liten stad cirkus 1.5h från Melbourne. Joel studerar där till vardags så han delar ett hus där med några andra trevliga typer.
Huset som de bodde i var inte nådigt måste jag säga och utsikten över havet var riktigt nice!




Väl där så fortsatte vi att dricka och hängde med de som bodde där innan det började rulla in mer och mer folk eftersom. Hade en riktigt bra kväll som bestod utav god dryck,  bra musik, massor av beerpong och som vanligt supertrevligt sällskap! Hade inte kunnat ha en bättre nyår tror jag. 












På nyårsdagen så gjorde vi endast 2 saker, åt och sov haha. Donken till frukost/lunch och sedan fish and chips till middag haha. 
Stannade sedan i Torquay 2 nätter till (tror jag) innan vi åkte tillbaka till Melbs.




Då Torquay ligger på vägen till Great Ocean Road så bestämde vi oss spontant näst sista dagen att göra den men pga. att trafiken var sjukt seg så slutade det med att vi bara for till en strand vid namn Anglesea och hängde där innan vi for tillbaka till Torquay. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0