Thailand'

Efter Nya Zeeland så var planerna att resa runt i Asien i några månader. Det var iaf det vi har sagt till familjer och vänner i över 5 månader. I själva verket så var hembiljetten bokat sen början på september och vi for bara till Thailand för att få lite sol och 'semester' i 2 veckor innan vi for hem för att överraska alla. Så när alla trodde att vi backpackade runt i Thailand så låg vi i själa verket vid poolen, drack coca cola i massor och beställde room service. Efter att ha varit på resande fot länge så bestämde vi att vi skulle göra så lite som möjligt i Thailand vilket var så sjukt skönt haha. 
Våra dagar såg ut som så att vi klev upp vid 8-9, åt hotellfrulle, låg vid poolen, åt lunch, låg vid poolen, gick upp och tog en powernap och kollade på tv i ärligt 2-4h , gick ut och åt middag på någon restaurang eller beställde upp mat till rummet. Var även nere vid stranden någon dag och hann även med 2 utgångar.
En av utekvällarna så stötte vi på några australienare under dagen som vi sedan mötte upp på en restaurang med live musik. Hängde med dom hela kvällen där maten och drinksen ba flödade, hade svinkul. Då stället vi bodde på i Phuket (Kata) inte är värsta partystället så stängde allt runt 1 och då gick vi alla ner och badade i havet. 
 
Drog sedan 2 dagar senare in till Patong och mötte upp samma killar igen för en clubnight. 
Men annars så bestod dagarna utav att ba chilla och försöka att inte avslöja för alla att man skulle befinna sig i övik om några dagar. Hann även med en date hit och dit också!
 
Här kommer 2 oerhört oorganiserade collage med blandade bilder från Thailand. 
 
 

RSS 2.0