Too many joy rides in daddys jaguar'

Hola! Förra lördagen så jobbade jag 9-6 och skyndade mig sen hem o fixade mig innan jag mötte upp eve inne i stan för en snabb middag och sen förfest hos Lovisa. Drog sedan till The Carltons igen men drog hem ganska snabbt vilket var så himla skönt. Var så himla trött och jobbade dagen efter så asvärt. 
 
 
Efter jobbet i söndags så drog jag till Chaplan och mötte upp Evelina, Viktoria och Valentina för middag på La Camera, mysigt värre. 
 
 
I måndags så jobbade jag till 2.30 innan jag drog hem och svidade om till träningskläderna och gick sedan på en långprommis i det fina vädret. Hamnade nere i St Kilda där det var hur härligt som helst med ca 27 grader och havsvinden som fläktade. 
Kom hem vid 19-snåret nångång och måste ha varit supertrött sen helgen för slocknade sedan innan klockan 8 och sov i hela 14h(!) Helt sjukt. 
 
 
I tisdags så började jag dagen med en promenad innan jag mötte upp evelina för brunchos och planering av livet på Tusk. 
 
 
 
Gårdagen såg likadan ut då jag började dagen med en promenad, tog en sväng ner till Fitzroy Garden som var såååå fin! Mötte sedan upp eve på chaplan igen där det blev sen lunch och sedan fortsatt med planeringen.
 
 
 
 
 

Sardi brunch & Straight Outta Compton'

Var i vanlig ordning ledig tisdag och onsdag denna vecka så i tisdags så sov jag ut till 10 innan jag begav mig till Hawthorn för frukost på Sardi. Åt deras omtalade Acaibowl som levde upp till förväntningarna. Testade för första gången även en Green Tea latte vilket var typ det äckligaste jag smakat. Smakade sjögräs i varm mjölk.
 
 
 
I onsdags så började jag dagen med en prommis innan jag mötte upp Evelina på Chapel för en helkväll.
Började med att ta en chai latte på Sienna Café innan det blev middag på Salsa's följt utav kvällens höjdpunkt - bio i gold class! Började med att vi blev greetade av personalen innan vi fick sätta oss i loungen och beställa in mat och dryck och grejer som man ville ha under bion. Efter någon halvtimme eller så så öppnade bion och vi blev visade våra platser. Då vi åt innan så nöjde vi oss med popcorn och öl men annars så får man maten serverad på bordet framför sig under själva bion, sjukt lyxigt! 
Vi såg Straight Outta Compton som verkligen levde upp till förväntningarna, stört bra!
 
 
 
 
 
 

Svenskhäng & The Carlton'

Efter att ha krigat på jobbet från 9 till 6 så fixade jag mig snabbt och drog ner till stan och mötte upp Lovisa, Valentina, Viktoria och Evelina på Shanghai för mat och byo. For sedan till Carlton på förfest med ett par andra svenskar. Åkte sedan tillbaka in till stan och spenderade resten av kvällen på The Carlton. 
 
 
 
Jobbade sedan hela dagarna lördag och söndag. 
 
Random lunch på jobbet
 
 

Förra veckan'

Veckan rullade på med jobb måndag 9-3 och på tisdagen så mötte jag upp eve i St Kilda och gick på en långprommis längs stranden till Port Melbourne. Satte oss sen på Starbucks för en kaffe. Drog sedan hem och chillade ett tag innan jag mötte upp en vän och spelade cod hela kvällen, äntligen säger jag bara!!
 
 
Var även ledig på onsdagen så passade på att sova halva dagen innan jag tog en prommis in till stan och drack en mocha på Lindt. Drack en för första gången på Lindt i Paris och den var gudomlig så kände att det var dags för att testa igen, blev inte besviken. Vandrade runt i stan ett tag innan jag begav mig tillbaka till mina egna hoods. 
 
 
 

Naked for satan & Perseverance Bar'

Förförra fredagen blev det som sagt utgång här i Fitzroy. Började med lite thaimat och byo innan vi rörde oss mot Naked For Satan där utsikten var heeeeeeelt amazing, drog sedan till Persa och dansade och sjöng innan det var dags att bege sig hemåt. 
 
 
 
Jobbade hela lördagen och söndagen och avslutade sedan helgen fint med middag på Yellow Bird med ett gäng svenska brudar. 
 
 

RSS 2.0