Iron sky'

Well hellooo!
 
I lördags efter jobbet så for jag hem en snabbis och duschade och fixade iordning mig lite innan jag och tha family for iväg till Domsjö för triofest! :D Det bjöds som vanligt på god mat med allt från förrätt till efterrätt.
Efter 21 nångång så for jag och hämtade upp eve innan vi drog hem till mig och började dricka lite smått. Fick sedan sällskap av Ellan & Inez, himla trevligt!! Runt halv 12 nångång så tog vi en taxi in till O'Learys där kvällen fortsatte.
 
I söndags så slappade jag mest framtill 15 då jag for och jobbade till 22.
 
Igår så var jag ledig så passade på att göra några ärenden inne i stan och så.
 
Idag så klev jag upp efter 8 nångång och åt frukost samt kollade på lite serier.
For sedan på spinning klockan 12 och körde sedan lite styrka, härligt sätt att starta dagen på!
 
Just nu så sitter jag och kollar på en live-spelning med Paolo Nutini och jääävlar, marry me now! Så jäkla skön röst. 
 
 
En av de bästa!

Kendrick Lamar - i'

Well hello!
 
Igår blev det som sagt en sväng på stan där ett par svarta jeans stod på inköpslistan!
Helt otroligt nog så hittade jag ett par som var snygga, sköna och satt bra?? Det händer liksom inte haha. Så jävla värt! :D 
 
Idag så klev jag upp vid halv 9 och åt frukost och chillade framtill 10 då jag började röra mig mot gymmet.
Tränade fram till 12 typ innan jag tog en dusch, sminkade mig och begav mig in till stan och möte upp älskade Pekka. 
Lunchdejt stod på agendan och idag blev det en gooood surdegstoast från Café 9, dör vad gott.
 
 
Blev sedan en liten sväng på stan då jag fyndade 2 blommiga linnen från Bik Bok.
 
 
Nu är jag hemma och klockan har precis slagit 16 vilket betyder att jag börjar jobba om en timme cirka. Har dock kollat mitt schema redan i förväg och verkar som att jag har världens braigaste kvällsschema vilket gör att det inte känns värst jobbigt att fara och jobba! (y)
 
 

On repeat'

 
 
 

Innan jag kände dig'

Jahapppp då vare torsdag idag och snart rullar vi mot helg igen.
Jobbade kväll måndag + tisdag och under dagarna dessa dagar så har jag inte gjort så mycket förrutom att jag varit en sväng på gymmet och så.
 
Igår så jobbade jag till 13 och for sedan på friskis och tränade innan jag mötte upp mamma och jesper i stan för lite middag. For sedan hem och tog en dusch och så innan jag for till UH och drack kaffe med eve och andreas, så sjukt mysigt!! :D 
 
 
 
Idag så är jag ledig så ska snart fara in till stan och göra lite ärenden! :)

Cheers to the weekend'

Efter en dryg dag på jobbet så for jag och tränade en sväng på frille innan jag gick ut och åt middag med jossan. For sedan hem till jossan och hängde där och skypade en sväng med ebbis bland annat!
 
 
Igår så blev det träning på förmiddagen och närmare kvällen så for jag till ronja där det blev förfest innan vi for en sväng på O'Learys. Hade allt som allt en riktigt trevlig kväll men sköna människor. 
 
 
Idag så har jag bara chillat och sett lite fotboll på skyttis med sofie. :D 
 

Routines'

Heluuuuuu! 
 
I måndags så var jag ledig och spenderade dagen på hemmaplan innan jag for en sväng till Andreas på kvällen och hängde.
I tisdags så jobbade jag till 15 och tog sedan en springtur innan middagen. Körde sedan lite styrka innan det blev att slappa framför tvn.
 
Igår, onsdag så blev det en sväng på stan på förmiddagen innan det blev jobb 15-22. Hade sån himla tur på stan: efter att jag parkerat bilen så gick jag upp till Cubus och skulle köpa en mascara men upptäckte att jag inte hade mitt kort. Halvsprang då tillbaka till parkeringsautomaten men där vare inget kort. Tänkte precis ringa och spärra och fara hem då jag blev uppringd av polisen som hade fått det inlämnat, hur tur får man inte ha? Allt hände typ inom loppet av 15min så den som hittade det måste varit så snäll och åkt med det direkt<3. Så gick sen en sväng på stan innan jag började jobba.
 
Idag så har jag jobbat till 16 och tog sedan ännu en springtur i det fina vädret runt sjön, så härligt med sol. :D
Gjorde sedan lite middag innan jag körde lite mer styrka och nu så sitter jag nyduschat och tittar på hockeyn med la familia.
 
 

I'll be the one if you want me to'

 
Alltså ja, åh söte.

Don't Like.1

Jahappp, då var ännu en jobbhelg avklarad! Är ledig idag och har inte gjort så mycket nu på förmiddagen. Ska senare fara till stugan en sväng.
 
Fredag: Jobbade jag bara till 12 och for sedan och tränade en sväng på friskis innan jag drog hem och åt middag. På kvällen så for jag och hälsade på hos byllan där dom partade på. Brummade hem innan 1 nångång då ögonlockena började falla. Var väldigt trevligt att få träffa ulla & byllan igen då det inte händer alltför ofta nowadays. 
 
 
Lördag: På förmiddagen så tränade jag en sväng och for sedan och kollade på innebandy & lite fotboll med eve. Jobbade sedan 17-22.
 
Söndag: Jobbade 7.30-17 och for sedan på skivstång 18.30 med Pekka! Kvällen spenderades på Tranvägen framför valvakan.
 
 

Lyxtorsdag'

Helluu! Igår så krigade jag på här hemma i den mån som gick. Kände mig piggare så städade en hel del och rensade bort lite grejer osv.
 
Idag så känns det som att febern i stort sett är borta, bara lite snuvig och så nu. (y)
Har idag hunnit med att röstat, gått ett varv runt sjön, handlat och sen nu på kvällen så for jag, Jesper och pappa och åt på Il Romanos innan det blev hockey. Är väl lite av en tradition att vi går ut och äter när mamma är borta (hehe) och att det sedan blev hockey efteråt kan man inte klaga på. 
Känns faktiskt riktigt roligt att säsongen nu drar igång, det hör ju trots allt till det trevliga med hösten. :D 
 
 
 
 
 

A room without a view'

Well, today har man inte mått som en gud alltså. Har väl i princip pendlat mellan soffan och sängen då det bara snurrar i huuvdet då jag står upp. Blir nästan aldrig sjuk men när jag väl blir det så blire på riktigt haha. Nämen, man ska inte klaga! Har väl betat av cirka 10 avsnitt av OTH idag och ska nu snart ner och se på PH. 
 
Mixade i princip ihop allting som jag hittade i frysen som innehöll vitaminer så får hoppas detta hjälper mig på traven till att bli frisk.
 

8 September - Happy Birthday Roonie'

 
8 september som sagt, vilket innebär att det är Ronjas födelsedag! :D Ett stort grattis on the big 20th!!!!! Love♥♥
 
 
Efter en dag med jobb där varken huvudet eller kroppen hängde med så for jag hem och låg i soffan framtill 21-tiden så jag for och firade födelsedagsbarnet och såg på fotbollen. :) 
 
 
 

Lördag & söndag'

Blev som sagt en tur på stan i lördags innan det blev ett pass på friskis innan det stängde vid 16.
 
 
Efter lite middag och en dusch så fixade jag mig och for sedan till Tranvägen där det blev en lyckad förfest som vanligt haha! FIck även sällskap av Andreas och Emil där ett tag innan de skjutsade in oss till stan och O'Learys där kvällen fortsatte. Hade allt som allt en sjukt rolig kväll med allt från förfest till efterfest. 
 
 
 
 
 
Efter en natt med kanske för få timmars sömn så blev det subway till frulle innan det var dags att bege sig hemåt en sväng. Tog sedan med oss fika och for och kollade på Själevad - Hägglunds där HIOFK tog hem segern. (y)
Kvällen spenderades på fotbollsplanen i högland innan vi for hem till eve och såg på "The Other Woman" och käkade ost & kex, bra avslut på en bra helg!
 
 
 
 

This is the only thing, the only thing I know'

Hallådär lördag, nice to see you again. Sååå skönt att ha ledig helg. :D
 
I torsdags blev det som sagt träning med Lovisa innan vi satte oss på Waynes och avnjöt en god ceasarsallad, alltid lika gott. Resten av kvällen spenderades sedan hemma hos Lovisa då vi chillade och kollade på lite fotboll. 
 
Var ju tänk att jag skulle vara ledig igår - fredag men fick rycka in och jobba en halvdag, helt okej ändå.
Efter att ha käkat lite lunch efter jag slutat 12 så for jag och tränade på Friskis, good I have missed that place faktiskt, så kul att vara tillbaka. :D 
Blev sedan middag med familjen och kvällen spenderades i soffan med mami, skönt.
 
Såå, idag då, vaknade vid 9 och klev upp och åt frukost. 
Har sen dess mest bara tagit det lugnt och kollat på lite OTH. Ska strax bege mig till stan med eve innan vi far och tränar en sväng. 
 
 

Trust and respect is what we do this for'

 
SÅ.jävla.bra love you ed

Run (Run Run Run)'

HELG! Fan vad skönt. :D Har precis ätit lite lunch som bestod utav bananpannkaka, de bäste! Sitter just nu och tittar på lite OTH och ska sen som sagt fara och träna med lovisa. :D 
 
 

Push me away'

Heeellooooooooo.
Igår så var jag ledig, goeeetttttt. Chillade stenhårt på förmiddagen, bakade bland annat dessa "nyttiga" muffins, recept hääär http://fitnessbytherese.se/2014/september/healthy-protein-brownie.html
Vid halv 3 så for jag och tränade på friskis med eve innan det blev gomiddag hemma med la familia.
 
 
Idag så jobbade jag till 15 och for sedan på utbildning med jobbet.
Kvällen har spenderats på gymmet där det blev 40min löpning och sedan lite benträning, skönt.
Sitter just nu och sippar på världens bästa smoothie som består av banan, kvarg, lite mjölk och svartvinbär! Testade för första gången med svartvinbär igår och det var så jäkla gott, lite otippat men. 
 
 
 
 
Imorgon så jobbar jag 7.30-12.30 innan jag går på långhelg, gött! Efter jobbet nångång så blir det träning med älskade Pekka och sedan middag, LOVELY.
 

The first of september'

Hola! 
Jobbade igår som sagt till 16.30 och på kvällen så såg jag premiären av Big Brother med eve och ronja, trevligt värre!
 
Idag så vaknade jag som en zombie än en gång 05.55, galet vad trött alltså haha. Jobbade bara till 12 som tur!
Åt lite lunch när jag kom hem framför KUWTK och har sedan dess mest hållit på och städat/rensat mina kläder.
Har fått en ny garderob så min eftermiddag har ägnats åt att packa in alla kläder och så.
 
Åt middag för ett tag sedan och senare ikväll så ska jag fara och kolla på lite innebandy, kul! :D
 
 

RSS 2.0