2241'

Hallådådådär.
Igår så började kvällen i hamnparken med fina människor innan vi rörde oss vidare till Harrys. Var rätt trött hela kvällen men hade trevligt ändå bland alla fulla människor. :D
Kom hem runt 1-2 nångång och somnade ganska snabbt.
 
Idag så klev jag upp vid 10 och förmiddagen spenderades ute i solen. Vid ett så var det dags för avslutning med ib-gym där vi spelade minigolf och så. Kan väl säga att minigolf inte riktigt är min grej haha. :D
 
Drog sedan hem och snörade om till springskorna och gav mig ut i värmen. Dock så fuckade mina skavsår ur vilket gjorde att det inte gick så bra att springa och jaa.. vill ju kunna få på mig balskorna imorgon. (y) Men lite nytta blev gjort ändå.
 
Duschade sedan snabbt som fään och for in till stan med mamma och gjorde några ärenden. Åt bland annat på Waynes, klagar inte!! 
 
OOOOCh efter det så for vi till Gunilla där hon var så snäll och fixade mina naglar inför morgondagen, behövdes kan jag säga. 
Nu så sitter jag och inte gör så mycket, eller har nyss lockat håret lite så jag slipper göra så mycket imorgon. Blala orkar inte skriva nå mer nuuu, vi hoers. 
 


Hatt: på'

Hallååå!
Klev upp vid 10 imorse och ba chillade ett tag innan jag la mig ute i solen ett tag. After that så tog jag en snabbdusch, hedde på lite mascara och åkte in till stan med ronja och byllan! I stekande värme var det då dags för mösspåtagning på torget. Kanske kommer en eller två bilder från det sen.
Nu så ligger jag i min säng helt död känns det som. Har sovit hur mke som helst och typ powernapat 2ggr redan idag men är fortfarande trött?? What's tha problem.
 
Nämen ska iaf snart ta en dusch till och sen fixa mig lite till innan det blir mys med klassen och sedan utgång på harryyyys! 

Take a walk'

Halåååå! Sjuukt drygig träning men känslan efteråt, oslagbar nanting!!
 
Ligger just nu i soffan typ orörlig, haha nämen nästan. Ska snart ta och se på Beautiful Creatures igen, verkar sååå bra . :D Imorgon så är vi som sagt lediga så ska ba njuuta och sola om det är sol utääää. Vid 3-snåret blir det även mösspåtagning, äntligen! Skulle fixa naglarna på fredag och inte imorgon så då blire nog träning och sen en sväng på Harrys, gött. :D 
 
Rullar in så himla mycket bra musik nu förtiden, här är 2 låtar som spelas flitigt atm. 
 
 
 

I've got the rest on my mind'

Tjuulululu. Igår så började jag se Beautiful Creatures, somnade mitt i allt men den verkade bra iaf, lär nog se klart den ikväll. 
Idag så började vi inte förrän 12.10 så jag klev upp klockan 9 för att hinna allt jag skulle göra. Vid 10 så for jag iväg till mitt sommarjobb och hämtade schema och pratade lite. Sedan så åkte jag upp till mammas jobb så att hennes kompis som ska fixa mina naglar inför balen + studenten kunde kolla in dem för att veta vad hon ska göra blablablalba intressant värre. 
 
Drog sedan hem och gjorde en liten lunch innan jag for till skolan för att ha Åke. Vi satt alltså en och en halvtimme inne i ett mörkt klassrum och kikade på en naturfilm som vi alla redan hade sett istället för att vara ute i solen, yey the typical Åke. Efter det så hade vi engelska en snabbis då vi bara fick veta betyg och sen fara hem. 
La mig snabbt som fan ute i solen och pressade i en och en halvtimme innan det var dags för att göra mat osv. 
 
Har precis ätit och solen har försvunnit så jag lär väl ba sitta här tills det är dags för träning. 
 
 
FINA DAG OCH KVÄLL

2107'

G'day. Imorse så började vi dagen med SveC där vi höll hyllningstal och jaaa... känsligt blev det. :')
Därifrån gick man med ett leende på läpparna vidare till Vikingavallen för att spela brännboll med ibgym mot fogy. Vi förlorade... Menmen, varmt var det haha. Tog en dusch och åt sedan firre på skolan och nuu lägligt till slutet så har jag faktiskt lärt mig att äta den, whaddap.
 
Efter lunch så har vi haft lektion med Åke där vi fick veta 2 betyg och sedan så såg vi på film på Maggans lektion, tror ingen tittade dock. 
I och med att jag höll mitt tal idag så är jag nu H E L T klart med skolan. Otroligt sköööönt. Drog hem efter skolan och la mig ute i solen och läste en bok/somnade, fifan vad skönt att slappa utan dåligt samvete.
 
Efter middagen så tog jag pärlan och storhandlade åt mamma, pluspoäng här!
Efter det så satte jag igång och färgade håret och här sitter jag nu nyyyduschat och freeeeeeeeeeeesh. 
 

Jag svär på mitt liv'

Sjukt troooett dag idag. På eftermiddagen så spelade vi disco-golf och kubb i en park med Juhan. Drog sedan hem och försökte öva på mitt tal men däckade ganska hårt. Vaknade och åt middag innan jag somnade igen vilket resulterade att jag var helt död när jag skulle på träningen. Träningen i sig var också väldigt jobbigt när vi körde fartlek. Väldigt förståeligt med tanke på att jag varit utomlands och tränadeee imorse också, smällar man får ta!
 
Nuuu så sitter jag och dricker té och måste snart lägga mig och öva på talet. Imorgon blir förmodligen den sista heldagen i skolan då vi har något på varje lektion, inte så betyngande grejer dock. 
 
 
Några pics sen första dagen, väldigt mulet men ändå så brände jag mig som mest då haha. 

1109

OJoj blir många inlägg nuuu men har ändå inget annat för mig.
Klev upp alltför tidigt imorse för mitt eget bästa typ hhaa. Nämen 0810 var det dags för sista ib-gym passet :oooooo. Vi sprang iaf och det var dryyygt som faen. Vi fikade även sista fikat idag, typ mer sorgligare än att det var sista träningspasset haha. Menmen, kanske kommer något känslosamt inlägg om det sen.
 
Eftersom att vi inte har någon "lektion" förrän klockan 1 så drog jag hem och duschadeeee, skoent. Ska även snart göra mig någon lunch och sedan fara in till skolan för att leka lekar typ. :D 
 
 

Quality'

 
Ungefär sådär såg min dag ut igår. Chillade runt i stan med Josef, Ronja och Ulla. Åktee cab, chillade i hamnen, såg fotboll på Skyttis och käkade tillsist middag på Subway, sjukt goett. Bra dag :D

27 december'

 
Jajusteja detta hade jag ju glömt, men jaaa.. måste ju bevisa att jag hade rätt!! Viktigt. "snar framtid" blev dock minst 2 månader för Sverige :ppPPPPp
 

Take me back'

Jag saknar att:
 
* Vakna upp helt död efter alltför få timmars sömn
* Bada och sola i värmen
* Ta powernaps innan middagen i hopp om att bli piggare
* Duscha av allt grus och sedan göra sig freeeesh
* Föra på balkongen
* Ta sista bussen in till stan vid 12
* Dansa röven av sig inne på The Doors till stängning
* Prata kass engelska med främlingar utan att bry sig
* Åka turktaxi i alltför många km/h utan att ens lägga en tanke på säkerheten
 
..och sen massa andra saker också men kort och gott, jag saknar allt som har med Alanya och göra (minus maten he-he) och ba få kännaaaaa frihet och fredag-hela-veckan-känslaaan!! Väldigt skönt att komma hem men nuuu när man tänker efter så saknar jag det svinmyckettttt. Ba vandra runt och inte bry sig om någonting alls. Aa ville ba uttrycka mina känslor någonstans!!
 
4 random bilder sen första kvälleen. Kom fram till hotellet vid 2300 kanske nångång och då vare baaa uuut, haha schleten nanting

Spontaneous'

Tänkte vara ambitiös och lägga upp ett par bilder men det får vänta tills imorgon istället. Nu så är planerna att se på tvd-avsnittet som jag inte hann se innan jag åkte, har hört rykten om att det ska vara bra. Nämen ska försöka somna ganska tidigt vilket inte borde vara något problem efterstom att jag knappt sovit något inatt. 
Imorgon så ska jag upp och skjutsa min moster till flygplatsen, nu är det deras tur att fara och ha det gött i en vecka, så avis!! 
 
Blev iaf en spontangrej sisådär när vi var i stan sista kvällen och det var en timme kvar till transfern gick. Det var denna som jag tänkte göra i höstas men aldrig bokade om en ny tid så jag tänkte: näfan nu kör vi. Det spontana var alltså att göra den i Turkiet, inte vad jag skulle göra. ;) Finns väl ingen speciell förklaring mer än att jag gillar innebörden + att det är en line ur The Killers - Be Still och jaa... blev kär i den första gången jag hörde det. Hur nöjd som helst = (y).

Kungligt!

Okeeeeeeej, where do we start? Kom idag hem från en sjukt rolig resa i Turkiet med 4 härliga brudar, hade gärna stannat längre! :D 
Orkar verkligen inte gå igenom dag för dag men jaa vi har haft superbra väder så vi har hunnit solat och badat lite. Kvällarna/nätterna spenderades på vift ute i stan men mestadels på The Doors (<3). Kanske orkar gå in mer ingående sen men jaaa.. jag tror vi lämnar detaljer utanför haha! Nämen har sammanfattningsvis haft det sviiinbra med bra väder och bra sällskap. :D
 
Ska snart börja gå igenom alla bilder och videos(!), hur många som helst. Inga är lämpliga att hamna här tror jag dock men några bilder ska jag nog kunna visa haha. 

Resolution'

 
Ja tack Matt Corby. 

Turkiet'

Och helt plötsligt så blev klockan 2309. Vart tog tiden vägen? Detta innebär att jag borde ta och sova snart men har inte läst alla bloggar idag och inte sett tvd??? God damn it. 
 
Nämeeen iaf, hörs om vecka bloggN.

Efterlängtad dag'

ÄNTLIGEN är denna dagen kommen! Som jag har längtat.
Engelskaprovet gick ganska okej tror jag medan jag inte har någon aning om hur kursprovet i geo gick. Men skitsamma, ALLT är nu klart!! Förutom det där hyllningstalet vi ska hålla när vi kommer tillbaka men det går som det går. 
 
Efter schule så for jag in till stan och lånade två böcker inför resan och sen så for jag hem och steeeeeekte. 1700 och solen var fortfarande schvinaaaa varm!
 
Grillat blev det till middag och nu precis i denna stund så har jag packat klart förutom några saker som ska i handbagaget. Är så sjukt taggad för morgondagen samtidigt som att jag är lite nervös.
Ikväll ska jag ba njuta av att inte ha plugg-ångest samt att göra några sista ärenden innan imorgon. Får heller inte glömma att jag ska se tvd som kom ut idag :D. 
 
Vaknade med solen i ögonen <3 - hamnen - tjuvläste lite i väntan på mamma i hamnparken - stek on da backyard - dat wine - food som var godare än vad det såg ut på bilden haha. 
 
 

Or did I make you fucking dance?

Träningen var underbar och vädret var underbart!
Just nu så sitter jag och kikar på hockeyn mellan Sverige-Kanada, 7min kvar och 1-1!! spännande värre. 
 
Imooorgon så blir det benfys på ibgym innan det blir prov på både engelskan och geografin, can't wait til' it's ovaaaah. Sen så blir det att åka på några uppdrag, bland annat biblioteket och Kvantum haha! 

Just throw it all'

Tjoo!
Sjukt stressig dag igår och var så less när jag kom hem från helveteskrattningen så orkade inte blogga överhuvudtaget.
 
Idag har varit en bättre dag må jag säga! Började dagen med projektarbete då vi lyssnade på redovisnngar och sen så hann jag även göra det muntliga provet i hälsopedd/idrott så då är den kursen klar!
Efter PA så hade vi filosofi-prov i aulan som jag inte har någon aning om hur det gick som vanligt. Nu i eftermiddag så har vi i princip bara fikat = chill. Städade även ur mitt skåp och tog hem allting idag efter skolan, skoent.
 
Just nu så sitter jag ute i solen och har precis rensat alla papper och så i alla mappar så det känns skönt. Har även hunnit fundera lite på mitt hyllningstal som är det enda jag har kvar i skolväg nu typ och det blir när vi kommer hem från utlandet. 
Förrutom det så har vi 2 prov imorgon vilket blir de sista!!! Behöver dcck inte plugga nånting till dem eftersom att dom är oförberedda typ. 
 
Planerna för resten av dagen är att bara sitta och slappa i solen tills det är dags för middag och sen träning. 
 
 
Ja ungefär så här lycklig känner jag mig nu
 
 

Midnight run'

God dagens! 
Nu är klockan snart kvart över 5 och jag ska befinna mig på ICA Östra om 15min hehe så måste skynda mig lite.
 
Men idag så har vi iaf haft fillo, prov på geon och slappat på andra passet av geon. Skoldagen avslutades med engelska och film!
 
Kom hem vid 3 och sen dess har jag ätit och suttit och pluggat inför filosofi-provet som vi har imorgon. Har precis läst igenom några texter som vi fick idag så nu ska jag som sagt åka iväg. Ska kratta massa med laget och sen blir det förhoppningsvis en springtur, gött! Ciao

Global Concepts'

Tjaaa! Efter en relativt slapp skoldag med ibgym (döjobbigt dock), film på geon och engelskan så kom jag hem vid fyra typ. Gjorde då middag osv. och sen dess så har jag väl i princip hållt på o packa! Har bestämt mig vilka kläder jag ska ha med mig så då är jag iaf en bit på vägen haha. Nämen det är nerpackat i resväskan så sen äre väl ba att bestämma klart vilka skor som ska med + packa ner alla hud/hår/ansikts-produkter som ska med (kommer väga garanterat tyngst). ÅH SÅ TAGGAD.
 
Nu är klockan snart åtta och jag bör nog börja öva inför geografiprovet jag har imorgon men packa är ju så mycket roligare. Näää nu måste jag pluggaaaaa.
 
Här har vi då en svinskön låt i både original form och remix, enjoy!
 
 

My name is whatever you call me'

God morgon! Klev upp vid kvart i 8 imorse, dunno why eftersom att jag börjat klockan tio??
Har iaf varit klar i en halvtimme och ska åka om 45min haha så jag fördriver tiden med att kolla på säsongsavslutningen av HIMYM och jag tror jag precis i skrivande stund fick veta vem mamman är??? amagad. 
 

Brighton beach'

Jevlar vilken skön träning alltså! Sprang först i 35/40min lite lugnt innan vi körde styrka och såååå. Alltid lika skön känsla efteråt. Sitter at the moment och njuter av lite Rod Stewart såhär på kvällskvisten. Ska strax ta och brusha mina tänder och sedan så blir det att sova. Har ingen svenskac imorgon = sovmorgon. Morgondagen kommer alltså bestå utav ib-gym, geografi och engelska. 
 
Svar nej jag har verkligen inga bilder såååå.. här är en fin regnskog
 

Try hard'

Hallåå där måndag, är du här också? Idag har varit en bra dag med matteprov första lektionen och sen egentligen ett fett hål till typ halv 1 då vi hade idrott och sedan lyssnade vi ba på projektarbetsredovisningar. Tror det enda vi har pratat om idag är om utlandsresan och helvete vad taggad man är!!! Kommer förmodligen bara trappas upp under veckan (helvete vad less alla andra ska vara haha :*)
 
Vid 1830 så är det träääning osv. och sen så blire väl ba hem och plugga lite inför veckans prov.
 
Om inte allt med One Direction är nog så har dom ju snappat upp ett himla trevligt förband som dom har med sig på turneringen och dom är faktiskt riktigt bra må jag säga. Skön kontrast till all pop-boy-band musik som jag egentligen hatar (1d är ett undantag<3333). Så tänkte ta och dela mig av 3 videos från deras live-tjosan. PS. dö alla dryga tjejer
 
 
 
 

Alnöholmen'

Yeeee, hade a very good time i stugan idag, love that fridfulla place.
 
Kom hem vid 2 nångång och då satte jag mig i solen i en timme tills det blev molningt och så.
Efter middagen så blev det bladning och sen en skön springtur hem från stan.
Sitter just nu och tittar lite på PSG och ska väl snart ta och lägga mig. 
 
Importerad från instagram, därav kvalitén!

'Mama'

Moorning!
Igår så hängdeee jag hos jorr med henne och ebbz. Vi chillade och såg bland annat 'Mama' vilket var en väldigt konstig film men ändå rätt underhållande. :D 
 
Kom hem vid 12 nångång och somnade kanske runt halv 2. 
Efter att ha drömt sjuka drömmar om djur så krigade jag upp vid nio och åt frukost. 
Nuuu så ska jag snart ta mig ur soffan och klä på mig för att fara till stugan och jobbaaaaaaaa. Vi hores. 
 
Japp dom här bilderna var typ läskigare än vad filmen var.
 
 

Example'

Tjoooo! Var ju tänkt att vi skulle fara till stugan idag och kratta och allt men det regnde ju så förbaskat imorse=blött i gräset. Så det blir förmodligen imorgon istället.
Detta betyder alltså att jag hade kunnat fara på plantsättningen ändå men jaa.. jag är nog inte ledsen att jag inte är där. 
Har spenderat dagen med att först städa och sen nu så har jag gjort lite matteeeee, sista "matteprovet" på måndag!! Och med "matteprovet" menas att vi ska få uppgifter som vi ska lösa med alla tänkbara hjälpmedel dvs. bok, miniräknare, tidigare tal osv. så man kan inte riktigt kalla det prov.
 
Har även övat lite inför de resterande 4 proven jag har nästa vecka, sooft.
Nuu så ska jag fortsätta och plugga lite och sen kanske kolla på lite sminkningar och sååååå.
 
 

Inköp'

Långklänning | Kortklänning(?) svart | Bikini-underdel | Axelbandslös büstenhalter till balen | väsktjosan till balen
 

Put two and two togheter'

TVD var kingen som vanligt och ikväll har jag inte gjort så mycket förutom att jag vid halv nio roade mig med en springtur i sisådär 40min, trögt nanting. Tog sedan världens skönaste och välbehövligaste dusch så nu sitter jag här i min onepiece och luktar mango.
 
Imorgon så bär det av till stugan för att kratta och röja lite. Känns helt otroligt nog inte så drygt eftersom att man blir så himla glad när man är där uteeeeeeee eftersom att det är så mysig. 
 
På tal om tvd..
 
 
 

1703'

Goddagens! Sov ut till halv 11 imorse vilket var väldigt skönt.
Drog in till stan vid halv 12 och där har jag spenderat min dag. Har shoppat och fixat lite grejer inför resan, balen osv. Kan kanskeee visa bild sen.
Idag är det ju fredag vilket betyder tvd så det ska jag strax roa mig med innan det är dags för middag! 
 

ONLY YOU'

Efter att ha slappat och pluggat hela dagen i soffan så begav jag mig vid halv sju ner till bussby för träning. 30min distans och allmänstyrka stod på schemat.
Efter det så har jag sett på "A Year in The Making" som idag visades på svt2. Har bara sett den på youtube tidigare och daaamn vilket kvalitetsskillnad det blev när man fick se på tv (såklart). Nämen med too many känslorubbningar så säger jag nu halvt godnatt. 
 
Bara för att plåga livet ännu mer så kommer här nu 3 av mina favoritbilder!!
 
 

We're making all the same mistakes'

Tjabaaaa!
 
Gårkvällen spenderades framför aftonbladets och expressens live-uppdatering från konserten, haha tja ångest. Efter det så for jag och skjutsade pekka och co. 
Tog plats i vardagsrummet på en madrass (pga. att min bror lanade uppe) och däckade vid 12 nångång. 
Vaknade vid halv 10 av ljudet från kaminen (hur mysigt??) och klev upp 10 nångång. Har spenderat förmiddagen med att kolla på massa videos från igår. Har precis bestämt mig att sluta ha ångest för jag har ju faktiskt fått stått längst fram och sett The Killers och rört Brandon Flowers!!!! 
 
Nu ska jag ta och förbereda lite inför nästa veckas prov en stund vilket innebär att jag inte behöver plugga något förrän på söndag dvs. en pluggfri helg!! Minns inte när det hände senast, typ julhelgen? Har alltid varit något varje helg som jag behövt tänka på men inte nuuuuuu! :D
 
Tog även ett stort steg idag och lade till One Direction i min bio, har ju levt in denial ett tag men nu är det bara att acceptera... (okej nu slutar jag prata om dom!!)

Loved you first'

Halååå!
 
Idag så har lektionerna bestått utav filosofi och geografi. Hade ingen engelska (helvetiskt skönt!!!!) 
For hem dirr efter skolan och satte mig i solen ett tag. Sitter atm på mitt rum och har ångest för att jag inte ska på One Direction ikväll. OKEJ vill inte ens prata om det typ haha.
 
Nämeeen, blir ingen studentfest ikv iaf, är så otagg haha och man hinner nog festa tillräckligt utomlands och senare så.. (hejhej ursäkter när jag egentligen är svinlat bara haha). Nämen ska nog spendera kvällen hemmaaa, funderar på att kanske testa lite sminkning osv. inför balen och sååå. Men ja, nu orkar jag inte skriva nå mer HEJDÅ. 
 

7 maj'

Gode kvällen. 
Hade sån viktig sovmorgon imorse as I mentioned earlier.
Började alltså dagne med en timmes springtur på ib-gym, drygt och varmt som fan.
 
Sedan vare lunch, geografi och engelska. På något konstigt sätt så har jag varit sjukt trött hela dagen och haft ont i huvudet, sovit för mycket tro?
 
Har inte gjort nå mycket vettigt i eftermiddag, testat lite sommarkläder och så.
Imorgon är det onsdag aka. lill-lördag som nu är mini-fredag osv. Nämeeen hoppas det blir en halvt slapp dag. 
Hoers.
 
 

Finito'

Okej, har varit klar ett tag men nu har jag tagit tag i det och korrekturläst och hållt på så nu har jag precis skickat in den slutgiltiga uppsatsen. Enorm lättnad måste jag säga. Som sagt, 8 månaders ångest är typ över. 

Hyperparadise'

Sitter atm i soffan med ett leende på läpparna efter en skön dusch. Är jävligt trött och slut men ändå så himla lycklig vilket till största del har att göra med att sommarfysen är nu officiellt igång och nästa vecka så åker jag utomlands. Om 7 dagar så har jag även gjort klart allt som har med skolarbete att göra och snart tar jag studenten!!! Är även lite taggad för balen. 
 
Nämen, vi rivstartade barmarken idag med ett cooper-test och ja, jag ska väl vara nöjd även fast man är väldigt slötränad nu när man inte har spelat innebandy på ett tag och bara löpt långdistans på egen hand typ. Men ser väldigt framemot denna sommar med tanke på hur roligt det var förra året. Livsglädje och livskvalté på hög nivå måste jag säga! :D
 
 
Ne, nu ska jag se på hockeyn, ha det bra! 
(viktigt med sovmorgon imorgon btw) 
 
Bara för att göra detta inlägg ännu gladare så bjussar vi på en bild på finaste Mr. Flowers som också verkar vara glad, yeyy :D 

Monday'

Tjenare mannaaaaar!
Försov mig 45min imorse men hann dock i tid ändå. Trodde verkligen att det var söndag när jag vaknade!! Så hemskt..
Men iaf, första passet var ib-gym där vi spelade lite osv. gick otroligt dåligt. :D
 
Hade sedan psyko x2 där jag ba hade betygsprat och så eftersom att kursen nu är avslutad.
Efter det och lunch så hade vi projektarbetsredovisningar (bra ord) och sedan fick vi 2h på oss att skriva ihop massa som vi ska ha muntligt prov på, på måndag. 
 
Nu är klockan halv 5 och jag måste skynda mig att äta middag så jag är redo för cooper vid halv 7. AAh fan va jobbigt, men skönt när det är över. 

18.26'

Hallå där köp blåbär! (den funkar alltid)
Har precis ätit middaaaaaaaaag, lasagne 8-).
 
Vet inte riktigt varför jag bloggar för har ingenting oout of the ordinary att skriva men jaaa... springturen var niz och fikat var gott haha. 
Nämeeeen tror jag faktiskt ska ta och spela lite cod!! vad är ens fritid? 
 
Alltså. to much going on in this pictureee. Nämen uuh för mycket snygghet på en och samma gång!

Turn your face until I can't see you anymore'

Goddagens!
Idag så ringde väckaren klockan 9 och jag klev faktiskt upp! Brukar ju alltid tänka att jag ska kliva upp då men snooze-knappen brukar användas frenetiskt.
Har därför hunnit med att båda ätit frukost och räknat igen veckans matte. Planerna för resten av dagen är att nu alldeles strax fara ut och springa i det fina vädret och sedan fara till kusinerna och fira mina fina låtsaskusiner Elina & Anton. :D 
 
Har på något konstigt sätt börjat lyssna på Little Mix (jag som a l d r i g lyssnar på kvinnliga musiker (bortsett från florence<333) och inte riktigt gillar popmusik) och den här låten är så sjukt fin och man får ju ba ångest av att höra deras röster. :(

0045'

Efter att jag sett tvd så orkade jag inte ta tag i fillon så sparade det till idag istället. Hade tänkt att blogga hela dagen men till slut så blev det att jag inte gjorde det förrän jag var klar ändå.
 
Idag så har vi firat min bror som fyller 14 på måndag. Så har ätit massor med kakor och umgåtts med min fina släkt. 
Efter middagen så satte jag igång med filosofin och blev klar för någon timme sedan. Självklart så har jag ju inte jobbat effektivt i typ 6h utan diverse sociala medier har uppdaterats var 3e minut. Men nu så är jag klar iaf!! Grymt skönt. :D Tänkte säga att jag imorgon ba skulle njuta av ledighet men borde nog göra lite matte eftersom att jag inte kommer ha tid till det senare. 
 
Men nu så ska jag iaf kika lite på himym och sedan sova. :D 
 
Trodde på riktigt att jag hade tagit några intressanta bilder sen dagens firande men ne tydligen inte haha. Får därför bli en bild på vad jag har haft för utsikt de senaste timmarna.
 

Halfway through'

Soo halvvägs klar med kvällens uppgifter haha. Har precis gjort klart min sista psykologi-uppgift och skickat in den så vi får hoppas att den dug! Funderar om jag ska breaka lite med det nya fina tvd-avsnittet som kom ut inatt och sen fortsätta på filosofin senare, sounds like plan. 
 
Här har vi ju de resterande veckorna, dåligt med prov vecka 20!! 

1744'

Okej vi hörs när jag gjort klart hemproven i psykologi och filosofi, (don't wait up dvs.)

Thursday'

Jajusteja, blogga!
Nämen nu ikväll har jag gjort lite engelska, sprungit och kikat på Hockeygalan så nu ska jag ta och sova!
Imorgon så står det ib-gym, engelska, lunch, geografi och PA på schemat.
Efter det så blire hem och se tvd och sen hade jag tänkt ägna kvällen till att göra bort 2 uppsatser så kan jag slappa resten av helgen och förmodligen hela nästa vecka.
 
Jomenvisst var det fint ute idag också

Alive'

Gday!
Sitter för tillfället och lyssnar på när mina kära klasskamrater som håller tal. Gjorde som sagt bort det i tisdags så nu sitter jag bara och njuter. :D
Hade ju även projektarbetsredovisning imorse och jääävlar vad skönt att det är bortgjort. Ska ba skriva ut det nu och lämna in och sen så är det över! Har haft ångest över det där sen sommarlovet förra året haha. 
 
Har snart psykologi men tror jag ska fara hem och göra deeet. 
 
Gladig låt

Earth - water - fire - air'

 
Gjorde även ett kärt återbesök på bergstoppen efter min springtur, fint ställe det där. 

Heaven sends and heaven takes'

Jomen igår då! Kom till lovisa vid 8 där robin och robin redan var. Vi kopplade in ps3an och körde cod framtills vi for in till Olearys. Riktigt roligt. :D och jaaa, krogen då, alla var rätt trötta så vi drog hem ganska tidigt. Men jag hade en trevlig kväll iallafall, som vanligt med det sällskapet. :D (y)
 
 Idag så har jag klivit upp relativt tidigt, varit ute och sprungit och pluggat lite. Har min projektarbetsredovisning imorgon, så skönt att ba kunna lägga det bakom sig sen. Orkar inte plugga på det så mycket utan får lita på att jag kan det där. Har haft en jobbig lördags-känsla hela dagen men imorgon och på fredag blir det skola och sen heeelg på riktigt, gött. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0