Nolia Cup - a liten summering'

Jamen då drar vi helgen lite snabbt:
 
Fredag; åkte upp till umeå, checkade in på hotellet samt packade upp. Packade sen väskan för att fara till Gammlia för första matchen mot IKSU. Den förlorade vi med 8-3 men det var så sjukt roligt att spela :D Bästa matchen på länge!
Efter matchen så var klockan nästan halv 12 så då for vi ba tillbaka till hotellet, åt kvällsfika och sen sooov. 

Lördag: klev upp vid åtta, gick på en prommis och åt frukost. Sedan for vi till gammlia återigen, kollade på lite matcher innan det var dags för oss igen. Denna gång förlorade vi med 7-2 efter att ha legat under med 6-0 efter första :(. 
Efter matchen så for vi och käkade på Ronyas där det var sviiingod mat! After that så begav jag, sandra, fanny, jane och anna till gammlia för att checka in granlo-dalen samt lite av öib- herrarnas match. 
Direkt efter den matchen så spelade vi mot FDB Riders(?), något lag från Schweiz iaf. Den förlorade vi med 9-5 vilket innebar att vi inte gick vidare till slutspel. 
 
Hade tänkt stanna kvar och njuta av en hotellnatt men det kändes mer värt att åka hem så det gjordee vi. Kom hem ngn gång på kvällen så då drog jag och lovisa till henne för lite (massa!!!<3) popcorn @ her place innan hon skjutsade hem mig i samband med att hon hämtade sina päron @ my place. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0