Studentkvällen!

Som sagt, fortfarande förvånad över att man lyckades ta sig ur sängen efter en kort vila för att återigen sminka sig, fixa håret, dricka alkohol och dansa hela natten lång.
Förfesten ägde rum hos Calle där vi hade det riktigt trevligt med kortspel, sång osv. Tiden sa ba swiiiisch och helt plötsligt så var det dags att åka in till Harrys där le studentfest skulle äga rum. Kvällen blev ännu en gång succé även fast den innehöll blod, svett och tårar. Träffade många underbara människor som vanligt och kvällen gick denna gång även riktigt fort.
Efter att ha dansat och sjungit enda in i sista låten (som förövrigt var I'm Yours<3<3) så begav vi oss mot Max där jag och ronja satt rakt upp och ner och väntade ett långt tag haha. Nämen, 'kvällen skulle ju aldrig ta slut' så inte fan bleve hemgång förrän vi blev utkörda från Max haha. Nämeen, till slut så blev det hemgång och i och med det så var då studenttiden över. 
 
Ångesten över just det har bara smugit sig på litegrannnaaa, lär väl komma mer så länge tiden går då man verkligen måste ta tag i sin existentiella ångest. 
 
Har återigen inte så många bilder sen krogen eftersom att min mobil doooooog
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0