28 februari'

Jahej, orkade inte riktigt blogga idag på tåget hehehe.
 
Men iallafall:
 
Efter att ha tagit en dusch och chillat lite på hotellet så begav vi oss mot Globen vid 3-halv 4 tiden. Väl där så hängde vi lite inne i gallerian och så innan vi ställde oss ute och krigade från 4-1830 typ. Det var så sjuuuuukt kallt och tiden gick ganska segt men det var trevligt ändå med tanke på vad som komma skall. Ett stort plus till den som hade med sig en högtalare där det spelades The Killers (såklart). 
Jamen vid 20 över 6 så började insläppet och vi stod ändå relativt långt fram i kön. Räddningen var dock när de öppnade en dörr vid oss och vi kunde gå in där och till vår stora förvåning så var det inte så mke folk när vi kom in på själva parketten. 
 
Eftersom att möjligheten fanns så ställe vi oss såklart längst fram(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Lite till vänster men ändå ganska i mitten, kungligt. 
Stod där och väntade såå förväntansfulla!! VId halv 8 så började förbandet, de var väl helt ok, lite skumma och väldigt högljudda var dom haha men man vänjde sig som tur efter ett tag.
 
Endast 10min försent runt 20.40 entrade The Killers scenen och höll på till halv 11 ungefär.
 
Marran on the tvärbana påväg till GlobN
 
 
 
Är himla ovacker på denna bild men så här såg vi ut innan xD
 
 
Japp, någon måste ha fyndat
Förbandet - Louis XIV

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0