Fraser Island - day 2'

 Lagomt trötta och hungriga så klev vi upp vid 7-tiden för att laga frukost som bestod utav scrambled eggs + toast. Runt 08.30 så rullade vi iväg till dagens första stopp vilket var "The Pinnacles". Ön tillhör ju aboriginerna och för längesedan tillbaka så var detta ett ställe dit kvinnorna gick till för att skvallra om deras män & det var även där de födde sina barn.
 
 
Vi for sedan till SS Maheno vilket som man ser på bilderna är ett skepsbrott. Det var en tornado som gjorde att skeppet hamnade på Fraser Island för väldigt längesen.
 
 
Vårt sista stopp innan lunch var Eli Creek. Eli Creek är en väldigt strömt å som mynnade ut på stranden som man kunde glida nerför, riktigt rogivande. Vattnet var även så rent att det var drickbart.
 
 
 
 
 
 For tillbaka till campet vid 12-tiden för att käka lunch en snabbis innan det var dags att fara iväg igen. Först så for vi till ett ställe som hette Champagne Pools. På grund av alla maneter och framförallt hajar så får man inte bada i havet på ön men här kunde man bada eftrersom att det fanns skyddande stenar/klippor som hindrade hajarna osv. för att vistas där.
 
Dagens sista stopp var Indian Heads där man gick upp på ett litet "berg" där man fick fantastiskt utsikt både utöver havet.
 
 
 
 
Åkte sedan tillbaka till campet och lagade middag och kvällen fortsatte i samma stil som gårdagen med ett par glas goon och trevligt häng. Lite senare på kvällen så rörde sig större delen av campet ner mot stranden där det blev strandparty till 100%.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0