Prague, Czech Republic'

Väljer att hoppa över Krakow och Auschwitz atm och hoppar direkt vidare till Prag som var mitt sista stopp innan det var dags för hemfärd. 
 
Efter att ha spenderat en dag i Krakow så tog jag nattåget på kvällen mot Prag. Efter att ha ätit lite frulle på stationen så tog jag mitt pick och pack och gick mot hostellet för att lämna väskan. Trotsade sedan trötta ben och krigade ute i värmen i kanske 5-6h. Då prag är rätt litet så hann jag med det mesta under dom timmarna. På vägen hem till hostellet så blev det världens oväder med ösregn, hagel, åska och så vidare så då blev det bara att löpa järnet hem till hostellet. Då det fortsatte och regna under kvällen i kombination med att jag var allmänt cp-trött så spenderade jag kvällen 'hemma' där hostellet bjöd på hemlagad tjeckisk mat och massa trevligheter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter en god natt med sömn och en god frukost så hade jag till 19-snåret på mig att hitta på något trevligt. Då detta var min sista dag på resan så tillät jag mig själv gå på en shopping spree vilket typ var det bästa någonsin haha. Gick runt överallt och bara kaozade (lol) i alla butiker innan det var dags att sätta sig på nattåget som skulle ta mig till Köpenhamn och Göteborg. 
 
Prag var en väldigt gullig stad med typ baraaaa söta små hus hehe, så fint! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0