First day: Knightsbrigde, Westminister & St. James's

Efter lunchen som satt väldigt fint så begav vi oss tillbaka mot Victoria & Albert Museum som enligt mig var det bästa museibesöket. Ska lägga upp fler bilder från där sen men det fanns typ hur mycket grejer som helst i guld, silver och allt möjligt. Sen så var det ett speciellt rum på två våningar med typ bara olika smycken i guld, silver, diamanter, rubiner och allt. 
 
 
 
 
Efter detta så kände vi oss ganska nöjd med att gå på museum så då gick vi istället vidare genom Green Park/St. James Park mot Buckingham Palace & Victoria Memorial. Det är ju i Buckingham där queenie har sin officiella bostad i London eller hur man säger, nice place. 
 
Här kan man ju också se på himlen hur stabilt väder vi hade den dagen haha.
 
 
Tror klockan var runt halv 4 här och vi hade redan hunnit med mer än vad vi hade planerat för idag. Eftersom att vi praktiskt taget såg toppen av Big Ben här så kunde vi inte låta bli att gå ner till that little fella'.
Detta blev alltså första gången jag såg lille benny and I fell in love immediately. Efter att ha sett han på typ 3460+ tumblr bilder all around så var det coolt att äntligen få se det irl. 8-) Det var också ungefär nu som regnet äntligen sllutade och man kunde äntligen fälla ner paraplyt och faktiskt se människorna man gick förbi.
 
 
 
Efter att ha stått och beundrat denna vackra skapelse så var det egentligen dags att äta middag men ingen av oss kände oss så värst hungriga utan mer sugen på fika sååå då fick det bli en promenad upp mot Picadilly där vi hittade ett Starbucks. Påvägen dit gick vi bland annat förbi Horse Guards och 
 
The Guards Memorial
 
Världens godaste morotskaka och kaffe!
 
Efter fikat så kände vi oss redo för lite mer äventyr så då gick vi bara ut på gatan och gick in i en liten gränd där vi hittade världens mysigaste skivbutik där Andreas shoppade en vinyl och jag köpte dom där 4 Kings Of Leon-skivorna.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0