Last day: Tower Bridge & hemgång'

Klockan började närma sig elva/tolv och det var dags att säga hejdå till Notting Hill för denna gång, i'll defoo revisit that place!
Vi tog the central line till Liverpool Street Station där vi senare skulle åka transferbuss ut till Stansted igen. 
Vi skulle inte åka förrän 3-4-tiden så vi lämnade in våra resväskor på stationen och gick ut på adventure igen. Vi gick ner till themsen igen och tog promenaden längs floden för att kika på Tower Bridge. Glassugna som vi var gick vi in på B&J och köpte världens godaste glass och avnjöt den i solskenet, snacka om perfekt avslut på resan!
 
 
 
 
 
 
After a while så var det dags att börja traska tillbaka till stationen, hämta våra väskor och sedan åka ut till flygplatsen. Due till en olycka så tog resan nästan 2h istället för 1 men tur så hade vi goda marginaler, vårat flyg gick ju inte förrän 19.25. Hann därför sätta oss ner och äta middag i lugn och ro innan det var dags att lämna London och England för denna gång. 
Hemresan var väl inte lika rolig då vi var vaken hela natten. Kom fram i Skavsta vid 22.30 och då åkte vi direkt in till Centralstationen där tanken var att hinna sova några timmar innan vi skulle åka ut till Arlanda, men ne då var det stängt. Vi hade inte ens tänkt på att stationen kunde vara stängd så då satt vi 3h inne på ett sunket Donken bland massa fulla och odrägliga människor.
Halv 4 fick vi äntligen sätta oss på bussen till Arlanda och där fick vi sitta och vänta tills planet hem till övik gick vid 8. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0