Barcelona pt.1'

Hola! Efter 3 nätter i Barcelona så sitter vi nu på tåget tillbaka mot Frankrike där vi gör ett stopp i Franska Rivieran, fabulöst!

Åter till Barcelona:

Första kvällen så kom vi fram till hostellet vid 11-12 så då gick vi och la oss ganska fort. 
Vi sov väl ungefär till 9 då vi käkade lite frukost på hostellet innan vi intog playan. 
Vi spenderade väl i stort sett hela dagen på stranden med ett litet avbrott för lite lunch vilket i och för sig också var vid stranden. 
Hur klokt det var att ligga på stranden i ett x antal timmar första dagen vi med riktig sol går ju att diskutera, skönt var det iaf. "Lagomt" röda och brända gick vi tillbaka till vårat hostel som låg cirka 100m från stranden. 

Efter en snabbdusch så for vi in mot stan för att hitta nånstans att äta. Efter att ha vandrat runt ett tag så satte vi oss på en mysig restaurang vid hamnen och åt varsin paella, sjuuukt gott! Efter det så blev det en eller två kaffedrinkar innan vi gick på en liten pubrunda. På en av pubarna så träffade vi 2 amerikanare, Zach och Michael som vi hängde med stora delar av kvällen. När klockan började närma sig 3- halv 4 och vi försökt passa in på en hip hop-klubb (sjukt bra musik men man kände sig lite malplacerad) så satt vi vid vattnet ett tag innan jag och Jennie tog en skön promenad hem. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0