On our way to Paris'

Jamen hallåå! 
Efter en frukost inne på vårat rum så tog vi tåget mot Rotterdam tillsammans med skåningarna. Väl där var det dags att säga ett "vi ses" (gillar verkligen inte ordet hejdå nu) då de skulle åka vidare till London/Brighton. 

Just nu så sitter vi på det nöst sista tåget till Paris. Minns inte riktigt vilken rutt vi har åkt men vi har nu åkt i typ 6-7h och bytt tåg 4-5 ggr kanske. Riktigt mysigt faktiskt, vi har åkt igenom Belgien bland annat och just nu åker vi igenom delar av Frankrike, so beautiful! Vi ska iallafall byta tåg en gång till som sagt innan vi är framme i PARIS! Så grymt :D menmen, nu ska jag lägga ner ipaden och bara njuta av den fina utsikten från tåget. 

Latero the same day: 

Kom fram till Paris vid 21 och efter en liten konstig början med en gubbe på stationen som var riktigt obehaglig och försökte lura mig och Jennie på pengar så hittade vi tillslut till vårat hostel - St. Christopher Inn. Efter en välbehövlig dusch så gick vi ner till baren och köpte oss lite mat och chillade out for a bit innan vi gick tillbaka till rummet. 
Nu är klockan rätt mycket så jag borde nog sova nu! Imorgon blir det förhoppningsvis lite sightseeing och sen kanske något festligt på kvällen. :D

Har inga bilder från Paris än så det får bli dennaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0