Paris pt. 2 - "do you wanna hang out?"

Efter en dag ute i mestadels regn med Erin så satte vi oss nere i baren och drack några öl med henne och våra roomies, 3 killlar från Kanada. Drog sedan ut med dom men det blev inte så långvarigt då en av dom blev av med bankkortet vilket ledde till att dom drog tillbaka till hostellet för att ringa och spärra. Trots det så var kvällen riktigt rolig! 


Andra dagen i Paris så shiftade det från gassande sol till ösregn typ var 20e minut men jag och Jennie krigade på i våra gröna och fina ponchos och hade en himla bra daaag. :D 

Förrutom att ba vandra runt i olika delar av stan och drömt om en lägenhet i Paris så hann vi med att besöka: 

Notre Dame: så jäkla mäktig kyrka båda innuti och utanpå. Bara utav slumpen så lyckades vi tajma en gudstjänst då vi var där inne vilket var himla mäktigt/intressant att vara med om. 
The padlock bridge: 
Där folk låser fast ett hänglås i bron för att symbolisera t.ex. evig kärlek blablablaJardin du Luxembourg: 
Efter ett fint moment i Notre Dame så gick vi till en ascool park vid namn Jardin du  tLuxembourg. Hade kunnat sitta där hela dagen men då vi villr hinna se Eiffeltornet medan det var sol så började vi gå dit. 

Eiffeltornet:
Ja, hur beskriver man den lilla grejen? Sååååå underbar, inte överskattad för fem öre. Solen sken och vi köpte oss en crepes var och satte oss på en bro bredvid eiffeltornet, vad man mådde då alltså. Då molnen sakta men säkert började smyga sig på så fick vi skynda oss att ta lite bilder innan det började regna igen. 
På kvällen så mötte vi upp hockeykillarna från Kanada aka. Våra roomies och käkade middag och chillade innan jag och Jennie for till eiffeltornet igen vilket var så jäääkla määktigt på kvällen. Det var verkligen magiskt!


Paris var verkligen speciellt in a good way. Allting kändes så lyxigt och vackert. Paris är dock väldigt stort och utspritt så man skulle behövt mer tid där för att hinna med, so.. I will be back! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0