Last few days in Bondi'

 
OKej, idag är det alltså söndag och vi har bara en natt kvar på Surfside i Bondi.
Blogganden har helt lagts åt sidan då vi inte använder wifit nånting pga att det kostar pengar. Sen så har dagarna mestadels sett rätt lika ut. 
 
På dagarna så hänger man antingen på stranden, är ute och promenerar i närområdena eller hänger på hostellet, hur härligt som helst!
 
Bara för att några bilder är bättre än inga alls så kommer här fyra dassiga mobilbilder sen igår då jag Eve och Andreas vandrade runt i Bondi.
Såhär kan en fancy-middag på hostellet se ut
 
 
 
På kvällarna efter man gjort mat och ätit så sitter och umgås med alla på hostellet på uteplatsen och de två senaste kvällarna (fre+lör) har slutat med utgång. 
I fredags så gick vi till "The Bucket List" vilket är en bar som ligger längs bondi beach, riktigt mysigt.
 
 
 
Igår så chillade vi ett tag på hostellet innan vi for på förfest hos Elins kusins kompis innan vi drog in till junction och gick till El Topo, riktigt bra klubb med svinbra musik! 
 
 
 
 
 
Idag så sov vi enda framtill halv 12 och efter lite frulle och häng här så gick vi ner till stranden och chillade i några timmar. 
Just i detta nu så har jag precis packat ner typ allting i ryggsäcken då vi rör oss norrut imorgon. 
Tanken var att stanna här i Sydney till åtminstone nyår men vi bestämte oss lite spontant att vi skulle resa östkusten direkt istället. Så imorgon checkar vi ut härifrån och runt 19-tiden så flyger vi upp till Cairns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0