Vang Vieng - Blue Lagoon 3 & Pha Ngeun viewpoint'

Resan från Luang Prabang till Vang Vieng tog oss runt 4h. Tror själva sträckan bara är strax under 20 mil men på grund av att de kör max 30-40 km/h uppe bland bergen så tar det runt 4h, inte mig emot då naturen var helt fantastiskt där uppe! Kom fram runt 19-tiden och bytte bara om och gick ut och åt middag med gänget. 
 
Första riktiga dagen så hyrde vi moppar tillsammans med Jo, Gerard, Isaac och Adrien. Första destinationen var Blue Lagoon 3 som låg ute på vischan cirka 30min utanför Vang Vieng. Finns 3 olika laguner men vi valde att åka till den längst bort vilket var ett klokt val då vi i princip fick vara ensamma där istället för att trängas bland alla andra turister. Hoppade direkt ner i vattnet och flöt runt på ringar och ba mådde. Stannade där några timmar innan vi käkade lite lunch och hoppade på mopparna igen. 
 
 
Åkte sedan till Pha Ngeun utkiksplats. Parkerade mopederna på marknivå innan vi började vår hike uppför berget och jäääklar vad brant det var. Var inte direkt en stig som man gick uppför utan här fick vi lov att klättra med hela kroppen bland stenar för att ta oss upp. Det var dock värt besväret då usikten var helt underbar. 
Satt där uppe och njöt utav solnedgången innan det var dags at ta sig ner och åka tillbaka innan det blev alldeles för mörkt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0