NZ - Christchurch & Akaroa

Christchurch
 
Vårt sista stopp på våran resa var Christchurch där vi ett par dagar senare skulle skiljas åt och åka åt olika håll.
Vi passade då på att gå ut en sista gång tillsammans och vad lyckad kvällen blev! Hade så roligt. Började först med predrinks på hostellet som vanligt innan vi gick ut. Träffade ett par killar på första stället som vi sen hängde med resten av kvällen. En av dem agerade privatchaufför och tourguide så då åkte vi runt till olika barer och klubbar och avslutade sedan kvällen med maccas och en sväng upp på Cashmere Hill för att titta på utsikten, perfekt avslut på kvällen.
 
 
Akaroa
 
En av dagarna så for vi ut till Akaroa som är en liten stad vid kusten utanför Christchurch. Spenderade mestadelen av dagen där då vi gick runt i den lilla byn, tog en fika och ba chillade. Åkte sedan tillbaka till campingen vi hade sovit på innan och sov en natt till där.
 
Tog en annan väg och åkte uppe bland bergen på vägen tillbaka till campingen, det var så dimmigt satt man såg knappt 10m framför bilen. Kändes som man åkte bland molnen vilket vi lika gärna kunde ha gjort då vi var så högt uppe på bergen.
 
Dagen efter så packade vi ihop alla våra saker och städade ur bilen och for sedan och lämnade tillbaka den.
Resan började nu närma sig slutet och vi sa hejdå till Viktoria som skulle åka tillbaka till Australien på eftermiddagen medan vi sov en natt till på ett hostel för att sedan åka till Thailand morgonen efter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0