Da Lat'

 
Okej, nu börjar det sina med bilder här, har inte använt kameran på 3 veckor snart. Vet inte om det är ett bra tecken eller inte? Betyder ju lite att jag "enjoy the moment" och njuter av sällskapet istället för att hålla på ta bilder hela tiden, men samtidigt är det tråkigt för har inget att lägga upp här. 
Åkte i alla fall till Dalat med Kristel & Aimee och spenderade 2 dagar där med dom. Vi besökte bland annat Crazy House som ni ser på bilderna här nedan. Crazy House är ett byggnadskomplex med massa hus och en trädgård designad av någon känd vietnamesisk arkitekt. Stilen påminner lite om Gaudis verk i Barcelona.
Samma arkitekt har byggt en bar mitt i stan vid namn Maze Bar vilket är som namnet säger - en bar med labyrinter. Detta kunde vi ju verkligen inte missa så på kvällen så drog vi oss in mot stan för lite drinkar på denna bar. Har tyvärr inga bilder från kvällen men googla Maze Bar, riktigt coolt! 
 
Aimee hade en kompis som bodde i Dalat så hon tog oss till en restaurang där alla locals hängde. Vi käkade världens godaste BBQ och drack billig öl. 
 

Kommentarer
Postat av: ruthies

you are really a excellent webmaster. The web site loading
speed is amazing. It seems that you're doing any distinctive trick.
In addition, The contents are masterwork.
you have performed a magnificent activity on this matter!

2018-07-27 @ 21:21:37
URL: http://https://www.behance.net/ruthiesbbq

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0